Şimdi Ara

Rinse Game Engine - Türkler Tarafından Geliştirilen Oyun Motoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aaron Swartz arkadaşımızın ismi bu ayrıca tekrar okursan görürsün ki render motorunuda değiştiriceğimi söylediğini görürsün Unreal engine gibi bir motor değil kendisi oyunu direk içinde barındırıyo oyun aslında motor işte bunları kodlara bakarak anlayabilirsin map editörü filan yok sonradan sen ekliyosun bakabilirsin gtkradiant diye istediğini düşün karar yine senin sadece bu kadar katı bakmayın atalarımız bile demiş akıl yaşta değil baştadır

*Aaron Swartz arkadaşımız RSS nin oluşmasına büyük katkı sağlayan aynı zamanda İnternetin Çocuğu olarata geçiyo ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dashertman -- 28 Mart 2016; 23:25:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dashertman

Aaron Swartz arkadaşımızın ismi bu ayrıca tekrar okursan görürsün ki render motorunuda değiştiriceğimi söylediğini görürsün Unreal engine gibi bir motor değil kendisi oyunu direk içinde barındırıyo oyun aslında motor işte bunları kodlara bakarak anlayabilirsin map editörü filan yok sonradan sen ekliyosun bakabilirsin gtkradiant diye istediğini düşün karar yine senin sadece bu kadar katı bakmayın atalarımız bile demiş akıl yaşta değil baştadır

*Aaron Swartz arkadaşımız RSS nin oluşmasına büyük katkı sağlayan aynı zamanda İnternetin Çocuğu olarata geçiyo ismi

Motor üzerinde bu kadar çalıştıysanız neden yarıda bıraktınız peki? Her ne yapıyorsanız devam edin o halde.

Yine bir ekleme yapayım, yukarılarda birisi direkt en sona atlamış arkadaş yazmış, doğru söylemiş. Bir oyun motoru üzerinde çalışmadan önce kendi kendinize birkaç oyun geliştirmenizi öneririm.

Yine madem böyle bir konu açtınız ve yarım bıraktınız projeyi, neler yaptınız paylaşmanızı isterim ben burada. Dediğim gibi ilk başlardaki yorumum yapıcıydı gördüyseniz, güncelleme gelmeyince sazan.avi dedim direkt olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 29 Mart 2016; 1:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Server Sahibi olmak < Mod yazmak < Oyun yapmak (Programlama) = Oyun yapmak (Tasarım) < Oyun motoru yazmak
  • Birkeresinde bir şey denemiştim:

hiç cpu kullanmadan doğrudan gpu yardımıyla üçgenleri birleştirerek küre oluşturan ve bu küreye benzer 1000000 tane küre oluşturan bir program yapmıştım. CPU kullanımı %0.1 iken GPU kullanımı %99.9 idi. Böylece küre oluştururken isterse pentium_200 + titan-sli olsun gene kasmayacaktı. Sonra baktım zibilmilyon tane daha değişik şekili kodlamam gerekiyor, direk bıraktım. Çünkü, sadece küreyi yapana kadar göbeğim çatlamıştı. Zaman demek para demek. Ekmek parası bulamayınca aç kalıyor insan. Para için de başkasının işini yapıyoruz. Demekki zengin olmak gerek ki motor olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Peki kardeşim herkes plaza köşelerinde vasat programcı olsun değil mi? Ne gerek var araştırmaya. Kolay varken zoru yapmaya ne gerek var değil mi? Yazıklar olsun.

Sen de yazamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsadayi

quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Peki kardeşim herkes plaza köşelerinde vasat programcı olsun değil mi? Ne gerek var araştırmaya. Kolay varken zoru yapmaya ne gerek var değil mi? Yazıklar olsun.

Sen de yazamazsın.

SDK'ya dair bir ss gelmedikçe ben hala sazan.avi diyorum.

• Sana kim söz hakkı verdi gız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Sana kim söz hakkı verdi gız

Yetkimi Gök Tengri'den alıyorum.

Ayrıca arkadaş yine kayboldu, sınav haftası sanırım şu anda
  • Yaz tatili geldi, arkadaş yok hala ortalarda

Sazan.avi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.