Şimdi Ara

riot şikayet mail adresi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • riota oyuncularla ilgili şikayetleri direkt iletebildiğimiz bi mail adresi vardı hatırlayamadım bilen biri yazarsa sevinirim..

• O sistem kapatılmıştı sanırım.
  • Rikei kullanıcısına yanıt
    https://support.leagueoflegends.com/home

Hocam artık bu siteden şikayet vs. gönderiliyo diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynet04

https://support.leagueoflegends.com/home

Hocam artık bu siteden şikayet vs. gönderiliyo diye biliyorum.

Hayır. O sistem kabul edilmiyor. Sadece oyun sonu rapor sistemi var.
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Kabul edilmiyor derken hocam ben daha önce şikayet amaçlı bir şeyler yazıp ss le göndermiştim şöyle bir mesaj gelmişti.

• quote:

Kabul edilmiyor derken hocam ben daha önce şikayet amaçlı bir şeyler yazıp ss le göndermiştim şöyle bir mesaj gelmişti.

Dediğim gibi işte. Desteğe bilet atarak ceza verdiremiyorsun. Aynısını demiş rapor etmen gerekiyor.

Anladım hocam şimdi.
    Zaten rapor sistemi eskiden berbattı. Biraz düzelme geldi ama hala çok kötü eskisine göre tek farkı artık reportları umursadıklarını gösteriyolar uyarı falan atıyolar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom mail adresleri?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladım hocam şimdi.
    Zaten rapor sistemi eskiden berbattı. Biraz düzelme geldi ama hala çok kötü eskisine göre tek farkı artık reportları umursadıklarını gösteriyolar uyarı falan atıyolar .

Sunucularda tribunal açılsın da olaylar netlik kazanır. Şu anki sistem yeterli değil.
    Hocam zaten bu ilgi eksikliğinin devam etmesinden her gün binlerce kafa '' yeter artık bıktım su veletlerden west e geccem oyunu bırakcam ''
    demeye başlıyo
  • disciplinary@riotgames.com 'dan bahsediypsan yok artık o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • nı istiyorum bunun seşimini size bırakıyorum amaartık bu report lama sistemini çalıştırın ve max olarak o 20 dk ise 1,2 saat e yükselsin ve artık bu küfür edp feedleyenlerin iyi bir ceza almasını istiyorum ve bir istek olarak SKT T1 zac gelebilir mi gelirse sevinirim
  • bbtvvb9y B kullanıcısına yanıt
    Hepsi banlandı ve istediğin kostüm hesabına yüklendi. Pulsefire Soraka da ister misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 15 Temmuz 2016; 19:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belki bir gören olur , yılların hortluğunu yapıyorum . Durum bu kadar vahim . Max lise 2-3 bebeleri , sokakta beni görseler altlarına işerler ama anonimken hepsi böyle ... Umarım bunlara ban atmayanların çocukları böyle olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.