Şimdi Ara

Riot TR JoyGame izinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Riot TR Joy game izinde yürüyor facebook sayfasından paylaşılan fotoğraf Glandal ve Dunpy İzmir F1 internet kafe sanırım orada çocuklarla tanışıyor buyrun buda resmi

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557836_526051320809093_1240690291_n.jpg
     Riot TR JoyGame izinde

• Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

Yaş ortlamasıda yerlerde..
  • Yakında paramla skin alıcağıma wesye geçircem hesabı ELVEDA TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bune lan abov olm bu kadar düştümü la
  • Bir milyon kere LoL ! Auuuu
  • en azından çocuklar büyük yine 13-15 yaşlarında görünüyorlar. O joygame resminde 8-10 yaşında çocuklar vardı sanki
  • İşte o direk ana bacı küfür edenler, ward al diyince etmediği lafı bırakmayanların hepsi bu resimde.

Riot TR JoyGame izinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 21 Eylül 2013; 12:00:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

Yaş ortlamasıda yerlerde..

• Vallahi yazık ya.
    S1 S2 ne güzel dönemlerdi neden açtınız bu TR serverını.
  • Kampanya çıkarırlar lol oynayana metin2 de bedava yang .s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr serverine yaziksa weste gecin, easte gecin, na e gecin. Ben westteyim bi sorun yok ama ne zaman foruma girsem tr kotu tr berbat. Post kasma konusuna cevirdiniz yahu.

• skinlerin günlük oldugunu düşünün
  • Tr serverine yaziksa weste gecin, easte gecin, na e gecin. Ben westteyim bi sorun yok ama ne zaman foruma girsem tr kotu tr berbat. Post kasma konusuna cevirdiniz yahu.

• İzmit Belsa
  • bu resimi ilk gördüğümde ben de aynı şeyi düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rassilion

en azından çocuklar büyük yine 13-15 yaşlarında görünüyorlar. O joygame resminde 8-10 yaşında çocuklar vardı sanki

Seneye 5-6 yaşındakileri de görürüz abi. Ben oynamıyorum artık size kolay gelsin
  • ben ne zamandır söylüyorum türkler lol'u ele geçiriyor yavaş yavaş knight'a dönecek
  • OMG PLZ
  • İzmit*

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ben ne zamandır söylüyorum türkler lol'u ele geçiriyor yavaş yavaş knight'a dönecek

Zaten adamlarında işine geliyor. Para kazanmaktan başka dertleri yok. İşini adam gibi yapmıyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.