Şimdi Ara

Riot TR JoyGame izinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Riot TR Joy game izinde yürüyor facebook sayfasından paylaşılan fotoğraf Glandal ve Dunpy İzmir F1 internet kafe sanırım orada çocuklarla tanışıyor buyrun buda resmi

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557836_526051320809093_1240690291_n.jpg
     Riot TR JoyGame izinde

• Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

Yaş ortlamasıda yerlerde..
  • Yakında paramla skin alıcağıma wesye geçircem hesabı ELVEDA TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

bune lan abov olm bu kadar düştümü la
  • Bir milyon kere LoL ! Auuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: batumi420

Bir milyon kere LoL ! Auuuu
    en azından çocuklar büyük yine 13-15 yaşlarında görünüyorlar. O joygame resminde 8-10 yaşında çocuklar vardı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeekThereLan

Yakında paramla skin alıcağıma wesye geçircem hesabı ELVEDA TR
    İşte o direk ana bacı küfür edenler, ward al diyince etmediği lafı bırakmayanların hepsi bu resimde.

Riot TR JoyGame izinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 21 Eylül 2013; 12:00:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

İşte o direk ana bacı küfür edenler, ward al diyince etmediği lafı bırakmayanların hepsi bu resimde.

Riot TR JoyGame izinde

Alıntıları Göster
    Vallahi yazık ya.
    S1 S2 ne güzel dönemlerdi neden açtınız bu TR serverını.

• Kampanya çıkarırlar lol oynayana metin2 de bedava yang .s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr serverine yaziksa weste gecin, easte gecin, na e gecin. Ben westteyim bi sorun yok ama ne zaman foruma girsem tr kotu tr berbat. Post kasma konusuna cevirdiniz yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: batumi420

Bir milyon kere LoL ! Auuuu
    skinlerin günlük oldugunu düşünün
  • Tr serverine yaziksa weste gecin, easte gecin, na e gecin. Ben westteyim bi sorun yok ama ne zaman foruma girsem tr kotu tr berbat. Post kasma konusuna cevirdiniz yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePrestige

Tr serverine yaziksa weste gecin, easte gecin, na e gecin. Ben westteyim bi sorun yok ama ne zaman foruma girsem tr kotu tr berbat. Post kasma konusuna cevirdiniz yahu.
    İzmit Belsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

İzmit Belsa

Alıntıları Göster
    bu resimi ilk gördüğümde ben de aynı şeyi düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rassilion

en azından çocuklar büyük yine 13-15 yaşlarında görünüyorlar. O joygame resminde 8-10 yaşında çocuklar vardı sanki

Seneye 5-6 yaşındakileri de görürüz abi. Ben oynamıyorum artık size kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: Rassilion

Seneye 5-6 yaşındakileri de görürüz abi. Ben oynamıyorum artık size kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ben ne zamandır söylüyorum türkler lol'u ele geçiriyor yavaş yavaş knight'a dönecek

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

bu resimi ilk gördüğümde ben de aynı şeyi düşünmüştüm

Alıntıları Göster
    OMG PLZ
  • İzmit*

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ben ne zamandır söylüyorum türkler lol'u ele geçiriyor yavaş yavaş knight'a dönecek

Zaten adamlarında işine geliyor. Para kazanmaktan başka dertleri yok. İşini adam gibi yapmıyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.