Şimdi Ara

Riot TR JoyGame izinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokberkoz

İzmit*

Yok izmir f1 internet kafé olması lazım
  • rank oyunlarında neden troll geldiği anlaşılıyor.
  • Ben bıraktım raadladım resmen.
    Resimde darius dışında yazanlarda gerçek.
  • Yakinda baslarlar cafede:Abi bana kanasusamis sifresi yazarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlerim kör olsaydıda görmeyeydim bu manzarayı
  • Bunlari gordukce tr deki hesabi biraktigim icin sukrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

Yaş ortlamasıda yerlerde..

senin gibi insanın bunu düşüncek zamanı olmamsı lazım kardeşim çalışman lazım yaşın artık 25mi neydi bilmiyorum ama yok 14 müş bıdı bıdı yav sanane o daha çocuk oyun zamanı zaten
  • Rassilion kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

quote:

Biraz öncede bir konuda değinmiştim , Downlaod sitelerinde olup olmadık yerlerde Cengizhan , Son silah , Metin2 reklamları görürdük buna LoL'de eklendi..

senin gibi insanın bunu düşüncek zamanı olmamsı lazım kardeşim çalışman lazım yaşın artık 25mi neydi bilmiyorum ama yok 14 müş bıdı bıdı yav sanane o daha çocuk oyun zamanı zaten

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş sivri zekalı boşver, E-Spor ne demek bilmiyor daha

• Dün weste geçtim rahatım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bende çalışıyorum ve yaşım 20 ayrıca bu oynamama engel değil.
    56 yaşında olup bilgisayardan online oyun oynayan tanıdıklarım var bu adam ben artık emekliyim diyerek oynamasınmı?
    Burada herkesin bahsetmeye çalıştığı şey onların oynamaması değil seviyelerinde oyun oynamaları ben 12 yaşında başladım online oyun oynamaya cs 1.5 ile sonra knight mt2 vs derken burdayım ilerdede daha farklı oyunlar oynarım 13 yaşındaki bi çocuğun oynayacağı bişey değil bu ben burda onun ne anasıyım ne babası onun dediğini yapıcak gelmiş mid geçmezsem feedlerim diyor bende feedle çokta umrumda diyorumki 2 3 kere ölünce rakip tam noobmuş bu diyor bu seferde gurur yapıp ölüyor adamı öldürmek için bana zararı yok sıralamaya göre bi durum yok nasılsa eğleniyorum hatta bronzdaki tanıdıklarımın hesaplarını istedim onların üyeliklerinden bronz giriyorum ve inanılmaz şeyler görüyorum adc tf de rakibin arkasından giriyor ölünce direk support ve tankı suçluyor bu yüzden oynamayın diyoruz gidin bi mt2 de geliştirin kendinizi bu oyun taktik ve takım oyunu knightta cz atmayan adam anlamaz bunları gerçi onunda tokunu çıkardı çoluk çocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ben ne zamandır söylüyorum türkler lol'u ele geçiriyor yavaş yavaş knight'a dönecek

Zaten adamlarında işine geliyor. Para kazanmaktan başka dertleri yok. İşini adam gibi yapmıyorlar.

aynen öyle
  • İzmit burası, tipler fena en sağdaki favorim
  • Oyunu 30 yaşındaki adamların oynayacağını mı sanıyorsunuz bu nasıl bir zihniyet? Oyun sonuçta lan annem babam oynayacak değil ya. Bi de insanların zevklerine karışıyorlar ya. Sen küçükken metin2 oynarken abilerinde aynısını senin için düşünüyorlardı galiba. Her yaştan kişi oynayabilir kimse senin keyfinin kahyası değil.

İşte o çocuklar trde olduğu için kolay yükseliyoruz. Senin benim gibi oyuncular zaten diamondda.

Olmasalar daha iyi ama.
  • oyunu +20 yaş grubu insan mı oynasın oyun bu oyun. Tabikide çocuklarda oynayacak evet bende memnun değilim küfür anlayışsızlık gırla ama yapacak birşey yok bu oyunu 10 yaşındaki çocuklarda oynayacak yeni okumayı sökmüş bebelerde. Westte veya herhangi bir sunucuda oyuncular +20 mi sanıyorsunuz ?
  • şu oyunda en çok kullandığım terimi burada da söylüyorum;

I SAID
  • sanki lol forumunun yaş ortalaması 25 de milleti küçümsüyorsunuz bir de
  • En nefret ettiğim olay memleketimi soranlara İzmit dediğimde İzmir anlaması. İZMİT olacak izmir degil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.