Şimdi Ara

rise of nations dan anlayanlara bi soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar düşman sınırını geçince askerlerim güç kaybetip ölüyorlar. ne dierğ askerler bişey yapıyor ne başka bişey kendi kendilerine ölüyorlar. nedeni nedir nasıl engellerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanmet861 -- 15 Temmuz 2009; 17:51:50 >

• Oha...kendi kendilerine öldüklerini ilk defa duydum..
  • evet aynen öyle. düşman hattını geçince ayaklarının altında kırmızı izler oluşuyor. sonra güçleri düşüyor ve kendi kendilerini ölüyorlar...
  • düşman topraklarında hasar alma durumu vardı normal bişi sınırlar malum sen düşman topragına nasıl girersin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

düşman topraklarında hasar alma durumu vardı normal bişi sınırlar malum sen düşman topragına nasıl girersin :D

iyide düşman geldiğinde onlarda aynı etki olmuyor. ayrıca tamam birz hasar alsın ama kendi kendilerine ölüyorlar çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanmet861 -- 16 Temmuz 2009; 0:43:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

arkadaşlar düşman sınırını geçince askerlerim güç kaybetip ölüyorlar. ne dierğ askerler bişey yapıyor ne başka bişey kendi kendilerine ölüyorlar. nedeni nedir nasıl engellerim?

askerlerin ölmemesi için at arabası gibi bir şey var (adını hatırlayamadım tam olarak) onu çıkarıp askerlerle göndermen lazım, belirli bir koruma alanı oluşturuyor bu alan içindeki askerlerin enerjisi kendiliğinden azalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bostana

quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

arkadaşlar düşman sınırını geçince askerlerim güç kaybetip ölüyorlar. ne dierğ askerler bişey yapıyor ne başka bişey kendi kendilerine ölüyorlar. nedeni nedir nasıl engellerim?

askerlerin ölmemesi için at arabası gibi bir şey var (adını hatırlayamadım tam olarak) onu çıkarıp askerlerle göndermen lazım, belirli bir koruma alanı oluşturuyor bu alan içindeki askerlerin enerjisi kendiliğinden azalmaz

hah şimdi oldu teşekkür ederim

• bence Bug gibi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

bence Bug gibi bişey

bugün tam çözdüm olayı :D bug falan değil. sadece natural olduğun ülkelerin topraklarına girince güç kaybediyorsun. yani natural natural milletin toprağına yerleşme diye bi önlem galiba :D
  • evet önlem olarak bir nevi mayına basmış gibi oluyor ya da radyasyona maruz kalmış gibi sürekli güç kaybı
  • Radyasyondan oluyordu ama o şehiri ele geçirince bitiyor
  • Orası saçma olmuş ama oyun bi süre sonra bıktırıyor
  • Radyasyon
  • Radyasyon tabi ki değil
    Oyunda dikkat ettiyseniz surlar yok sadece kuleler var
    Bu yaptıkları şey bi nevi surların yerine geçen bir şey
    Tabi benim düşüncem
  • ben dünyanın en iyi ron oynayacısıyım,cok fazla turnuvaya katıldım ve hepsinde 1.oldum,oyunun herşeyini bilirim,o canın gitmesinin sebebi national border yüzünden,national border'ın ne kadar yüksek olurasa karsı tarafın canıda o kadar cok gider,national border'ı artıran etmenler ise wonder,madenler,sınır genişliği ve ırkına has national border katsayısıdır,örneğin rusların sınırı cok geniştir,national border'ıda o kadar yüksektir,düşman sınırı içinde canınızın gitmesini istemiyorsanız 5.çağda yaptırılan bi wonder war adını hatırlayamadım,taş veren değilde diğeri,onu yaptırırsanız askerlerinizin canı heallenir sürekli,bütün wonderları yaptırmıs ve sınırı cok genis olan bi rus ülkesien girerseniz 10 saniye içinde bütün askerleriniz ölür,ve aranızda beni yenebileceğini düşünene delikanlı varsa hamachiye beklerim

Bu arada düşman sınırında can gitmesinin mantıgıda,o ülkede askerlerin yiyecek cephane kalacak yer sıkıntısı cekme nedeni olabilir,şuan filistin askerleri israilde dursa isralin filistin ordusuna yiyecek vereceğini sanmıyorum,mantıgı bu olabilir,aclıktan ölüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 25 Temmuz 2009; 20:34:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.