Şimdi Ara

Rise of Nations oynayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben,ama bıraktım şimdi age of empires II conquerors başladım spyxxx öğretirse daha makbul olur
  • 4 sene önce deli gibi oynardım...en hoşuma giden de bir ünite çıkarınca 3-4 tane gelmesiydi..vay be..oyunun uçak savaşları bile zevkli oluru..petrol kulesi alırdın falan
  • Eskiden oynardım. Zevkli bir oyundu. Tarladan başlayıp petrol kuleleri ve nükleere kadar ilerlemek
  • Favori oyunumdu şuan elimde olsa hiç durmadan yükler oynarım hatta arayacağım iyi getirdin aklıma.Atlılar oyunda çok hızlı giderdi.Diğer strateji oyunlarındaki gibi mekana yirmi saatte gelmezlerdi.Direk mekana gelirlerdi.
    Çağ atlamak falanda çok güzeldi..
    Hey gidi günler.. :)
  • bi kaç ay öncesine kadar oynuyodum.
  • Oyunun konfigürasyonuyla ilgili bir soru...

Patch'lerini yükledim ama oyundaki karekterler hareket ederken akıcı değilde titrer gibi hereket edeiyorlar. Örneğin scot'u solda sağa(yada tersine) yürütünce diğer 3D oyunlar gibi değil de daha kesik kesik yürüyor. Tabi diğer karekterler de... Vertical sync açık-kapalı hiç farketmiyor. Sizde de böyle mi?

ati 1650pro agp - 3.06 2x intel Xeon işlemci. 2GB ram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impertial

ben,ama bıraktım şimdi age of empires II conquerors başladım spyxxx öğretirse daha makbul olur

oo sende mi aramıza katıldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.