Şimdi Ara

rise of nations yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rise of nations gibi harika bi oyunu kudum bilgisayara ama mouse oyunun ana menusunde tepkı vermıyor bu sorunugarıp bı sekılde hallettım fakat oyun ıcerısınde mouse ayarlarını duzeltemıyorum bu nedenle solo game oynarken mevcut kayıt ne ıse onu hıc bıseyını degıstırmeden oynamak zorunda kalıyorum yardımlarınızı beklıyorum

• kimse cevap yazmayacak mı kardesım
  • zor bir sorun mouse bozuk olmasın farklı bir mouse denedin mi ?
    mouse marka model ne a4 tech bazı optik mouselarda xp de problem olabiliyor
  • ya ben o oyunu gayet rahat bir şekilde oynuyordum a4 tech double wheel mouse la oynuyordum...
    denilen gibi mousun optical sa problem yapa bilir... hatta mouse nun özelliklerini bilgisayara (XP ise) yüklediysen
    o özellikler böle saçma şeyler çıkartabiliyoo karşınaaa....

başka bir mouse sorunu çözer eminim ki...

o da olmasssa başka bir cd alıp oyunu kur bence...

kolay geleee
  • optık mouse kullanıyorum bunun dısındakı herseyı bı tamam yaptım boyle oynayamamaya devam edecez gorunuse gore tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLEADON

rise of nations gibi harika bi oyunu kudum bilgisayara ama mouse oyunun ana menusunde tepkı vermıyor bu sorunugarıp bı sekılde hallettım fakat oyun ıcerısınde mouse ayarlarını duzeltemıyorum bu nedenle solo game oynarken mevcut kayıt ne ıse onu hıc bıseyını degıstırmeden oynamak zorunda kalıyorum yardımlarınızı beklıyorum

aoe tarzı biğr oyun mu?
  • o sorun bi ara bende de vardı sana bi ipucu vereyim mause sol tıklatınca işlemiyor ama nedense sag tüs la menüne gezilebiliyor
    ben ekran kartının driver ını güncelleyerek sorunu çözmüştüm denemeni tavsiye ederim
  • bu ekran kartını guncellesme ısı oldukca mantıklı geldı deneyecegım tesekkurler deXttrin1
  • bende sana dırec lerdenden 9 bırdaha kur derım sorunun cozulecegını goruceksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.