Şimdi Ara

Rise of nations Yardım gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir rise of nations hastsıyım ama şöyle bir sorunum var entie die campieng oynuyorum türkiyeyim information age sorum şurda başlıyor libraryde tüm herşey açık ama sonda olan 4 özel geliştirmeyi açamiyorum yatdımcı olrumusunuz

• campaingde oynarken her el geçtiginde bi süre sonra dünya yeni çağa geçer. diyelim ilk çağda başladın oyuna 7 turn sonra 2. çağa geçer bütün dünya birlikte. falan vakit sonra falan çağa geçer. dünya o an hangi çağda ise sende gerçek zamanlı oyunda yani savaşa girdiğin zaman en fazla o çağa kadar gelişebilirsin. yani single oyundaki gibi direk gelişemezsin. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan-37 -- 1 Mart 2013; 14:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

campaingde oynarken her el geçtiginde bi süre sonra dünya yeni çağa geçer. diyelim ilk çağda başladın oyuna 7 turn sonra 2. çağa geçer bütün dünya birlikte. falan vakit sonra falan çağa geçer. dünya o an hangi çağda ise sende gerçek zamanlı oyunda yani savaşa girdiğin zaman en fazla o çağa kadar gelişebilirsin. yani single oyundaki gibi direk gelişemezsin. kolay gelsin

kardes saol anladımda bir sorum daha var hani 8-9 tane missle silo kurarız o missle siloları aynı anda nasıl ateşliyebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tcrafter98

quote:

campaingde oynarken her el geçtiginde bi süre sonra dünya yeni çağa geçer. diyelim ilk çağda başladın oyuna 7 turn sonra 2. çağa geçer bütün dünya birlikte. falan vakit sonra falan çağa geçer. dünya o an hangi çağda ise sende gerçek zamanlı oyunda yani savaşa girdiğin zaman en fazla o çağa kadar gelişebilirsin. yani single oyundaki gibi direk gelişemezsin. kolay gelsin

kardes saol anladımda bir sorum daha var hani 8-9 tane missle silo kurarız o missle siloları aynı anda nasıl ateşliyebiliriz ?

hepsini aynı yere mi atmak istiyorsun yoksa farklı yerlere mi

• quote:

quote:

quote:

evet aynı yere aynı anda yada farklı yere aynı anda nasıl atcamızı söylermisin cold war da sovişetin yaptığı gibi birde su armageddon sınırını yükseltebiliyormuyuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet aynı yere aynı anda yada farklı yere aynı anda nasıl atcamızı söylermisin cold war da sovişetin yaptığı gibi birde su armageddon sınırını yükseltebiliyormuyuz?

7 8 tane binan var diyelim. binanın birisini seç, bina seçiliyken ctrl+1 e bas. diğer binayı seç, ctrl+2 ye bas. askerlerde böyle numaralandırma oluyordu binalarda olur mu emin değilim ama sen bi dene bir diğer binayı seç ctrl+3 e bas. bunları yaptın ondan sonra 1 e basıtıgın anda o bina seçilecek. mausu falan oynatmadan seçebileceksin. ondan sonra istedigin yere atarsın.
    bu dediğim olmuyorsa ctrl ye basılı tutarak missile silo binalarına tıkla tek tek. ctrl ye basılı tutarak seçersen önceki seçtiğin bina iptal olmaz. öncekinin üstüne yeni binada seçili olur. bütün missile silo ları seçtigin anda hepsinin füzesi hazırsa eger ordan tıklarsın ama hepsi aynı yere gider ve pek akıllıca olmaz bence. zaten 1 füze 1 şehre yetiyor. bu dediğim kesin olur ama hepsi aynı yere gider. farklı yerlere atmak için hızlı bi şekilde üsttekini yapman lazım oda oluyor mu tam hatırlamıyorum.

armageddonu artırmanın bi yolu yok sanırım. varsa ben bilmiyorum. oyunun sonlarında doğru son çağlarda mı ne bi araştırma yapınca 1 2 tane artıyodu heralde gerisin bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.