Şimdi Ara

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
36
Favori
34.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam oyun 2000 TL olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Üzdü. Ay sonu alacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 lira daha girdi. Alsaydık keşke

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya özel fiyatlandırma yaptın ee tamam bir bekle oyun çıksın dakikasına zam yaparsın. Dolarda artmadı niye artırıyorsun ki.
    Sony Dolara geçeceksen geç. Her ay aptal aptal çakal esnaflar gibi fiyat artışı yapma artık. Yazık bu ülke insanına ya. Çöp kadar parayla Avrupa pahalılığında yaşam mücadelesi veriyor insanlar. Bir de bu çakal Sony çıktı başımıza. Netflix bir sen iki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 21 Ocak 2024; 12:42:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğimiz gün ön siparişi iptal edip önce Dragon's Dogma 2'yi alıyım demiştim sonra bunu alacaktım ama hiç iyi olmadı bu iş. Bu neyse de zaten piyasada olan oyunlar için durum daha kötü bence.

• İşin kötü olan kısmı oyunun hala ucuz olması. Ben standart sürüm 2500 falan olur demiştim. 2 ay falan sonra oyunlar 34 Euro dan hesaplanır ise şaşırmayalim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 21 Ocak 2024; 13:33:7 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Ucuz değil bence. Asgari ücret 17 bin. Maaşın neredeyse 8de birini oyuna veren kaç ülke var ki.
    Şimdi baktım Almanya'da oyun 80 euro saatlik ücret ise 9 Euro.

1.5 günde oyunu rahatça alabiliyorlar. Avrupalı gibi kazanmiyoruz ki. Tam çakal esnaf bunlar ya. Vardır ya Yılbaşı öncesi bir geçiriyor yılbaşı sonrası ayrı geçiriyor. Bu enflasyonda En çok kar eden kesimdi bunlar.

Dediğin gibi hocam Euro dolar arttı mı bir de oradan geçirecekler. E arttı napalım diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • h@mza H kullanıcısına yanıt

Türkiye şartları maalesef öle hocam. Ben 1400 falan asgarî ücret aldığımda 150 kusur gow 2018 aldığımı hatırlamıyorum . Belki fiyat daha yüksekdi net hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 21 Ocak 2024; 14:5:20 >
  • oyunda onlıne varmı

• Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    FORGE YOUR FATE Team Ninja Game Director - Fumihiko Yasuda dives into exclusive Rise of the Ronin gameplay, captured on PS5. Available March 22, 2024 only on PS5! Pre-Order Now! #ps5 #ps5games #rotr #riseoftheronin #stateofplay May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?si=gJsEcPKYxQnToxIb&v=JydfazusHfI&feature=youtu.be
  • Oynanış çok güzel. Akıyor.

• Oynanış bana ghost of tsushima gösterdi özlemişiz resmen bakalım şimdilik tek sorun anlatılacak hikaye ve kötü gözüken grafikler çıkışa da az kaldı göreceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikler çöp, bütçe mi yok kendileri mi uğraşmak istememiş bilmiyorum ama insanın olan hevesini de bitiren bir görselliğe sahip olmuş. Ghost of Tsushima her türlü tokatlar bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki almışım aşırı beğendim. Tam benim tarzıma uygun adamlar güzel soslamışlar. 22 Mart'ı iple çekiyorum.

• Yeni Rise of the Ronin oynanış fragmanında savaş, çapraz geçiş ve oyuncu seçimi gösteriliyor

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Alev saçan bir Ateş Borusu kullanın, çatıların üzerinde süzülün ve 22 Mart'tan itibaren hikayenin nasıl gelişeceğini etkileyin.

Bugün, Rise of the Ronin'in aksiyon dolu oynanışına yeni bir bakış paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Team Ninja olarak, karmaşık bir hikayeyle birlikte örülen gergin savaş fırsatlarıyla dolu özgürleştirici bir açık dünya hazırlıyoruz. Serbest dolaşım seçeneklerine, dövüş mekaniklerine ve eylemlerinize bağlı olarak karakter ilişkilerinin gelişimine yeni bir göz atalım.

Bir Ronin gibi dövüşmek

Düşmanlarınızla savaşmak için çeşitli silahlar mevcuttur. Team Ninja'nın kendine özgü kılıç oyununa ek olarak, Japon mızrakları ve yabancı tabancalar da dahil olmak üzere menzilli ateşli silahlar kullanabilirsiniz. 

Hibrit Japon-batı silahları da seçenekler arasında. Grupları kızartmak ve yanıcı varilleri tutuşturmak için alev makinesi benzeri Ateş Borusunu kullanın veya bıçakları saptırmak ve tüfek patlamalarına karşı koymak için süngü kullanın. Savaş tarzınızı seçmek ve düşmanlarınızın silahlarını aklınızda tutmak, savaşta avantaj elde etmenin anahtarıdır.

Team Ninja hayranlarının bildiği gibi, yakın dövüşte zamanlama çok önemlidir. Yeni fragman, duruş seçimi, engelleme ve zamanlamalı savuşturmaların düşmanları yenmek için kritik öneme sahip olduğu kılıç ustaları arasındaki hararetli bir savaşı gösteriyor. Ayrıca, dövüşler sırasında uzaktaki düşmanları çekmek veya habersiz bir nöbetçiyi gizlice indirmek için çok yönlü bir Yakalama Halatı kullanabilirsiniz. Oyuncular halatı kendilerini düşmanlara doğru fırlatmak ve aradaki boşluğu kapatmak için de kullanabilir.

Kaderimizdeki Ronin'in karşılaştığı korkunç tehditlerin üstesinden gelmek için mevcut her aracı kullanmaya hazırlanın.

Japonya'yı Dolaşmak

19'uncu yüzyılın sonlarında Japonya'da zemin kat ederken pek çok seçenek mevcuttur. Çengel ipiniz, çatılara ve diğer yüksekliklere tırmanmak için savaş dışında kullanışlıdır ve bir anda kaldıraç kazanmanızı sağlar. Güvenilir bir ata binmek de açık arazilerde dörtnala koşarak görev hedeflerine daha hızlı ulaşmanızı sağlar.

Dahiyane Avicula, Ninja Takımı olarak bizi en çok heyecanlandıran geçiş seçeneklerinden biridir. Bu mühendislik harikası, havada süzülmek için mükemmel olan hafif bir kanat setini anında açmanıza olanak tanır. Oyuncular çatılardan koşarak geçebilir, uzak bir yüksekliğe tutunabilir ve havada süzülmek için yukarı doğru momentumu kullanarak planörlerini havada açabilirler. Yönünüzü, hızınızı ayarlayabilir, kanatları her an kapatabilir ve şüphelenmeyen düşmanların üzerine gizlice düşebilirsiniz.

Oyuncu seçimi

Oyuncular, savaş ve geçiş stilleri seçimlerine ek olarak, hikaye görevleri sırasındaki eylemleriyle de Rise of the Ronin'in dünyasını etkileyebilirler. 

Yeni fragmanın bir noktasında, oyuncunun Igashichi adlı bir karakterin bir grup düşman muhafızla savaşmasına yardım etmeyi seçtiğini görüyoruz. Bu yardım seçimi, bu karakterler arasında bir bağ kuruyor, oyuncuların Igashichi'yi daha derinden tanımasını sağlıyor ve diğer oyun özelliklerinin kilidini açıyor. Bu seçimleri, önceki bir fragmanda vurgulanan Ryoma Sakamoto gibi başka karakterlerle de yapabileceksiniz.

Kiminle ilişki geliştirmeyi seçtiğiniz hikayenin nasıl gelişeceğini etkiler. Bununla birlikte, bir karakterle bağ kurmanın başka bir karakter pahasına hiçbir dezavantajı yoktur. Bunu bir sonraki oyununuz için daha da fazla çeşitlilik olarak düşünün.

Japon tarihinin zorlayıcı bir döneminden esinlenen bu dünyaya herkesin kendini kaptırması için sabırsızlanıyoruz. Bir Ronin'e bürünün ve 22 Mart 2024'ten itibaren kaderinizi şekillendirin.

Blog : https://blog.playstation.com/2024/01/31/new-rise-of-the-ronin-gameplay-trailer-showcases-combat-traversal-and-player-choice/

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Oyun muazzam olmuş, dövüş sistemi bana sekiroyu anımsatıyor. Böle akıcı bir oyundan ghost of sushima grafiği bekleyen arkadaşlara şaşıyorum. Kapınin arkasından düşman kestigimiz elden ring goty oldu hala herşeyi grafiğe bağlıyorlar.

Önemli olan gameplay arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 1 Şubat 2024; 3:21:50 >
  • Sonyden artık son dönemlerde gördüğümüz yerel fiyatlandırmaları beklemeyin.Türkiye ofisi hem ürün hem oyun olarak fiyatları çok çok iyi idare etti ama artık Türkiye ofisi kapatıldı.Her oyundan yüzde 15-20 bandında vergi alındığını sanırım ya bilmiyorsunuz ya unutuyorsunuz.Ölü fiyatlar bir yere kadardı.Bu fiyatlara alışmanız lazım.Açıkçası maaşa oranlayıncada ortaya cok korkunç bir tablo çıkmıyor.PS4 neslinde oyun fiyatları asgari ücretin 1/4ü felandı.

• Ps3 demek acimasizlik olur da net ps4 oyunu gibi duruyor. Sekiro'nun acik dunya olani gibi. Ben severek oynarim bu haliyle ama ps5 ozel oyundan grafik bekleyenleri de garip karsilamamak lazim.

• Çıkmadan remastered yapsınlar. Gözüm kanadı.

• Dragon s Dogma 2 ile aynı anda çıkması kötü oldu önceliği hangisine versem bilemedim Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 1 Şubat 2024; 10:52:29 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.