Şimdi Ara

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
36
Favori
34.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Team ninja oyunlarında grafik çok beklememek lazım. Ben oynanışı beğendim oynanır her türlü.

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Hocam size katılamadım Elden Ring ile bu oyunları bir tutmak biraz haksızlık olur gibi o kadar düşman çeşitliliği o kadar mekan tasarımı o kadar item çeşidi ile adamlar bir başyapıt yarattı bu yüzden hem gameplay hem de grafik göz ardı edilebilirdi. Ama bu oyunun bir Elden Ring olamayacağı belli ve ilk gösterildiği şekilde çıkış yapmacağı downgrade yediği de belli. Şimdi bu tarz oyunlar da PS5 sahipleri haliyle güzel bir gameplay yanına bir o kadar da grafik kalitesi bekliyor bunu göremedim ben yani bir Sony oyununa yakışmayacak derece de zayıf grafikleri var gibi. Yine de bizim için önemli tarafları var team ninja oyunları gameplay odaklı olur zor oyunlar olur ve bizim bu pazarda pek tercih edilmezdi. Şimdi hem Sony desteği hem Türkçe altyazılı hem de zorluk seviyesi ile farklı bir iş denediler bu güzel tarafı. Ayrıca oyun sanırım dragons dogma 2 ile aynı gün çıkış yapacak o da bir dezavantaj olmuş

Bir de şöyle bir durum var bizim için, eğer bu oyun satış başarısı yakalarsa bundan sonra nioh serileri ve diğer team ninja oyunları Türkçe Altyazı seçeneği ile gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 1 Şubat 2024; 13:42:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Team Ninja hiç bir zaman grafikle ön plana çıkmış bir firma değil, 3. parti olunca normal bakmak lazım ps studios oyunu olsa böyle olmazdı.

Ha benim için pek önemli değil from software oyunları da grafik olarak hiç bir zaman oha dedirtmedi ama yerleri bende apayrıdır.

Combat, açık dünya gayet güzel görünüyor, bakıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Şubat 2024; 14:29:7 >
  • team ninja candır ondan gelecek oyunlar canandır.

• Grafiklerin PS4 seviyesinde olması anlaşılabilir, ama bazı sahnelerde karakter ışıklandırması da eksik kalmış. Yani karakterler sahneden bağımsız duruyorlar. Mesela şuradaki atın görüntüsü. Veya bu sahnedeki karakterler.

Sunumda eski bir versiyonu göstermiş olabilirler. Final sürümü bence daha iyi olur. 1.5 ay kalmış olsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Şubat 2024; 15:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle üst düzey grafik beklemedim ama PS5 özel oyununa da, 4 yıl önce PS4'e çıkmış olan Ghost of Tsushima'nın grafiklerin kötü olmasını da beklemezdim. Ghost of Tsushima özünde çok iyi grafiklere sahip olmasa da özellikle ışıklandırma ve manzaralarıyla hoş görünüyordu.

En azından combatı, dünyası ve diğer kısımları güzel duruyor. Türkçe olarak gelmesi de cabası tabii ki. Bakalım, göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 1 Şubat 2024; 14:51:50 >
  • Adamlar ilk defa silahı bulmuş ilk defa yürümeyi bulmuş gibi her şeyi teker teker tanıttılar. Bakın silah da var ehe diye tanıtım yapmışlar, hiçbir animasyon oturmuyor, hiç güzel değil.

• Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • Oyunu merak etmiyorum ama grafikler berbat duruyor şu zaman için, vasat bile değil.

Tamam naughty dog istisna firma da, 8 yıllık uncharted 4 bile muhteşem grafiklere sahip, durup durup ss alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 1 Şubat 2024; 15:53:28 >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Ben sekiro tadı aldım, grafik olarak çok kötü gelmedi bana. Zaten çok grafik takıntım yok, gameplay iyi olsun yeter bana.

• Şimdiye kadar Team Ninja'nın hiçbir oyunu grafikleriyle ön plana çıkmadı zaten, lakin hepsi de çok iyi oyunlardır. Bunu da merakla bekliyorum, umarım yakın zamanda PC'ye de getirirler.

• assassins creed 2 remastered olsa şundan daha iyi grafik olur. o npc ler falan ne öyle. rezalet. fiyatı dip yapmadan almam ben bunu. maalesef beklentimin çok altında kaldı.

• Sekiro 2 olmuş bu.

• Team Ninja asla grafikleriyle ön plana çıkan bir firma olmamış arkadaşlar. Hâlâ anlamayan varsa sekiz milyonuncu kez de ben söyleyeyim. Ps5 oyununda ne grafiği arıyorsunuz. Grafik isteyen yallah Ps2'ye.

• oyun souls like mı? öyleyse uzak durayım

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Zorluk seçeneği var hocam. Soulslike değil yani.

https://gameranx.com/updates/id/485674/article/rise-of-the-ronin-to-have-three-difficulty-modes/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt

assassin's creed gibi olmuş hocam..

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıIGNyoutube
    Koei Tecmo revealed the first glimpse of gameplay for its upcoming third-person samurai game, Rise of Ronin which includes sword combat, flight, and more in this open-world action game coming to PS5. #IGN #Gaming #PS5
    https://www.youtube.com/watch?si=a5VeO8pHICUBsiV0&v=-S3kCrt8XgE&feature=youtu.be

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Herkes sekiro ya benzetmiş ama ben pek benzetemedim combat hızı ve tarzı sekiro gibi değil düşman tasarımları da öyle açık dünya bir oyun sekiro biraz daha çizgisel yapıdaydı bence her haliyle ghost of tsushima hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

assassins creed 2 remastered olsa şundan daha iyi grafik olur. o npc ler falan ne öyle. rezalet. fiyatı dip yapmadan almam ben bunu. maalesef beklentimin çok altında kaldı.

Grafikler bildiğin çöp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tecmo'nun grafikleri leş gibi oluyor. Oynanış iyi olduğu için sineye çekeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.