Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
26.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo1one

teşekkürler cvplarınız için. ben haydutlar kampındaki tüm görevleri yaptım, kılıcı don'a verdim. şimdi liman kasabasına gitmem gerekiyor.dediğiniz gibi tapınakçılar yada hırsızlar için karar veririm artık orada.asa kullanmaya gerek yokmuş madem ben tüm puanlarımı ve altınlarımı güç ve kılıç için harcarım..anladığım kadarıyla nasılsa büyü yapmak için asa gerekmiyormuş.
    evohan: madencilile ne gibi şeyler yapılabiliyor ? ne gibi artıları olur karaktere yada oyuna ? ikinci bölüme ne zaman geçiliyor bu arada ?
    not: don ile görüştüğüm yerin arka tarafında aşağıya doğru bir yer var oraya gittim 3 tane eleman vardı onları öldürdüm sonra sihirli duvar diye bir şey çıktı karşıma geçemiyorum içinden.nedir oranın olayı acaba ?

maden çıkardığında o madenlerle demirciden istediğin kalıpları alıp farklı kılıçlar yapabiliyorsun , ayrıca bulduğun değerli taşları işleyip sihirli item ler yapabileceksin
    ikinci bölüme bende geçmedim daha sanırım :)

• Yüksek çözünürlükde oyundaki yazı fontu ile ilgili sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adresten "Custom Font Installer" programını indirin. Oyunun yazı font'unu değiştirerek sorunu çözebilirsiniz...

Not: Font boyutunu değiştiremiyoruz. sadece font tipini değiştirebiliyoruz.

link: http://www.worldofrisen.de/english/download_62.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdaoyna -- 20 Ekim 2011; 17:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Yüksek çözünürlükde oyundaki yazı fontu ile ilgili sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adresten "Custom Font Installer" programını indirin. Oyunun yazı font'unu değiştirerek sorunu çözebilirsiniz...

Not: Font boyutunu değiştiremiyoruz. sadece font tipini değiştirebiliyoruz.

link: http://www.worldofrisen.de/english/download_62.htm

verdiğiniz linkteki program 1.10 patch istiyor oyun için..acaba ben şimdi kurulu oyunuma bu patchi yüklesem save gidermi acaba ? gidecekse en baştan başladığımda sizin verdiğiniz programı yükleyeceğim.

• patch notlarına bakmak lazım. yüklendiğinde kayıtlı oyunları etkilemiyorsa deneyebilirsiniz. patch 1.10 sürüm notlarını bulamadım. ama patch dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://download.deepsilver.com/live/risen/updates/Risen_Patch_1.10.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdaoyna -- 20 Ekim 2011; 17:47:40 >
  • evet kumdaoyna ile font sorununu çözdük :) bu programıda deneyebilirsiniz "Custom Font Installer" tek başına işe yaramadı bende bu proga içinden var ordan çalıştırınca oluyor
    http://www.strategyinformer.com/pc/risen/mod/35676.html

burdaki fotlarda işinizi görür hepsi türkçe karekter destekli ( "TR Lithograph" ile oynuyorum ben )
     RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com  RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com
    http://www.r10.net/font/128693-turkce-karakter-destekli-yazi-sekilleri-font-161-adet.html

frodo1one @

save lere hiç bişey olmuyor kardeş bende sonradan yükledim ama sen yinede yedek al tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Ekim 2011; 17:12:58 >

• @evohan gözlerinden öpüyorum diyeceğim ama senin gözlerin de o yazıları okumak için benimki gibi kanlanmıştır birazdan yüklerim custom font installer zamazingosunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

@evohan gözlerinden öpüyorum diyeceğim ama senin gözlerin de o yazıları okumak için benimki gibi kanlanmıştır birazdan yüklerim custom font installer zamazingosunu..

sorma ya baktım gözler bozulcak kastırdım halletim

titan quest , oblivion vs. onlardan beride böyle yapıştırmamıştı bir oyun beni ekran başına , adadanın heryerinden macera fışkırıyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

@evohan gözlerinden öpüyorum diyeceğim ama senin gözlerin de o yazıları okumak için benimki gibi kanlanmıştır birazdan yüklerim custom font installer zamazingosunu..

titan quest , oblivion vs. onlardan beride böyle yapıştırmamıştı bir oyun beni ekran başına , adadanın heryerinden macera fışkırıyor resmen

harbiden çok sağlam oyun. hele o gün batışındaki atmosfer bitiriyor beni. oblivion beni hiç sarmamıştı ama şimdi modladım canavar gibi oldu. risen 2. turumu bitireyim doğrudan modlu oblivion'a dalarım galiba, oscuro's oblivion overhaul oynanışı baya değiştiriyor, level scaling illetini de kaldırıyor galiba belli yerlerde belirli seviyedeki düşmanlar oluyormuş. mevsimlik hava değişimlerinden, güneş ışıklarına, qarl's texture pack'ten ambient dungeons'a kadar mod doldurdum içini.

• quote:

quote:

quote:

harbiden çok sağlam oyun. hele o gün batışındaki atmosfer bitiriyor beni. oblivion beni hiç sarmamıştı ama şimdi modladım canavar gibi oldu. risen 2. turumu bitireyim doğrudan modlu oblivion'a dalarım galiba, oscuro's oblivion overhaul oynanışı baya değiştiriyor, level scaling illetini de kaldırıyor galiba belli yerlerde belirli seviyedeki düşmanlar oluyormuş. mevsimlik hava değişimlerinden, güneş ışıklarına, qarl's texture pack'ten ambient dungeons'a kadar mod doldurdum içini.

oo iyiymiş ama daha deus ex var benim sırada , witcher 2 yede dalabilirim

• oyun benide çok sardı..her deliğe,her santimetreye baka baka ilerliyorum.liman kasabasına geldim.arka kapıdan girdim tabikide :) ikinci oynayışımda ana kapıdan girerim artık.şimdi sizin verdiğiniz font olayını ve patchi bi yükleyeyim..yoksa gözlük numaramı arttırmak zorunda kalacağım
  • vassal yüzükleri ile ilgili bug oluştu sanırım

[spoiler=6641066647]leon u rahatsız eden iskelet losrdunun dağıttığı 5 yüzüğüde topladım , o lorduda öldürdüm ama leon a gittiğim de hiç bişey , olmuyor konuşmuyor ... o lord u ilk başta öldürmüştüm ben ondan mı oldu acaba [/spoiler]
  • quote:

vassal yüzükleri ile ilgili bug oluştu sanırım

[spoiler=6641066647]leon u rahatsız eden iskelet losrdunun dağıttığı 5 yüzüğüde topladım , o lorduda öldürdüm ama leon a gittiğim de hiç bişey , olmuyor konuşmuyor ... o lord u ilk başta öldürmüştüm ben ondan mı oldu acaba [/spoiler]

Toplam 6 yüzük var :) Lorddan düşmüş olması lazım, daha önce düştüyse belki satmış ya da atmış olabilirsin.
    Ben atmıştım onu alıp, sonra konsoldan bir komut yazıp yenisini yaratmak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Ekim 2011; 20:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

vassal yüzükleri ile ilgili bug oluştu sanırım

Toplam 6 yüzük var :) Lorddan düşmüş olması lazım, daha önce düştüyse belki satmış ya da atmış olabilirsin.
    Ben atmıştım onu alıp, sonra konsoldan bir komut yazıp yenisini yaratmak zorunda kaldım.

yok ya atmıyorum hiç bişey inventory zaten sınırsız gibi bişey :) satmada satılmıyor onlar bildiğim kadarı ile bir bakalım satıcılarda denk gelecezmi ):

• bende de var 3 tane..demek altı tane..şansa düşürmüştüm birilerinden...bazı kilitli kasaları açmıyor benim eleman bunlar için ayrı bir anahtarmı gerekli yoksa yetenekmi ?
    ya birde liman kasabasında biri haraçmı ne topluyormuş hatta adam tutmuş kendine ben o adamı öldürdüm şimdi görev olmadı sanırım dimi?
    bu arada oyunda teleport taşları varmış nerede bulunur bu taşlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 24 Ekim 2011; 23:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

bende de var 3 tane..demek altı tane..şansa düşürmüştüm birilerinden...bazı kilitli kasaları açmıyor benim eleman bunlar için ayrı bir anahtarmı gerekli yoksa yetenekmi ?
    ya birde liman kasabasında biri haraçmı ne topluyormuş hatta adam tutmuş kendine ben o adamı öldürdüm şimdi görev olmadı sanırım dimi?
    bu arada oyunda teleport taşları varmış nerede bulunur bu taşlar acaba ?

kilit için yetenek var onu fullersen hepsini açabilirsin tabi bazı yerler için özel anahtar gerekiyor yada kilit büyüsü var

teleport taşlarını 2. chapterdan sonra almaya başlayacaksın haritasını istersen şurda var
    http://guides.gamepressure.com/risen/guide.asp?ID=8429

• saol evohan,ben dün gece mendoza ile görüşmeye gittim don'un elçisi olarak..beni takip et dedi,bir tapınak girişine geldik konuştuk,teleporttan falan bahsetti.konuşma sonrasında haydutlar kampına ait mağara giririşini fincher'e ilet ve üçüzleri topla görevleri iptal oldu..bende rpg raconuna ters bir şekilde bir önceki saveden başlayacağım bugün,o görevleri bitirip gideceğim mendozaya :)
  • ya bu oyunun hangi tarhte geçiyor merak ettim ya oynuyorum ama kafam atkılıdı takıntı yaptım orta çağa benzetiyorrm ama lütfen yardımcı olun...
  • Tam olarak 1417 yılının Şubat ayında geçiyor.
  • teşekkürler hocam yalnız ben o kadar araştırdım bulamadım bu bilgiiyi nerden aldınız....
  • Attım...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.