Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
26.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Team NINJA

oyunda gamepad desteği varmı arkadaşlar ?

Yok maalesef.
  • Risen 1 gog.com da satışa başladı ve şu an 4 dolar.
  • mumak M kullanıcısına yanıt
    Abi ben nerdeyse oyunu bitirdim, kalkanın görevi hayvanlara karşı savunma yapabiliosun,bazı hayvanlar için daha üst seviye kalkan gerekli mesela küük kalkanla yabandomuzuna saldırdığında domuz kalkanı geçiyor, ama domuza daha üst seviye kalkan olan rün kalkanı veya savaş kalkanıyla irdiğimde gard işe yarıyor vs.
    Bide sormuşsun level ne işe yarıyor diye, eğer oyundayken c tuşuna basarsan sağ üst köşede tecrübe , xp var. Her level atladığında sana 10 öğrenme puanı veriyor, bunlarla kılıç, balta, hırsızlık, asa vs. yeteneklerini uygun kişilere giderek geliştirebiliyosun. Mesela ben kılcı geliştirdim ,kılıç seviye şuan 7 yada 8. Kılıcı toplayarak rakibe uzatan falan vurabiyosun, Çok işe yarıyor. Ama bence eğer oyunun başındaysan baltayı geliştir. o senin daha çok işine yarar. @mumak

• quote:

Orijinalden alıntı: Babam_Saolsun

Abi ben nerdeyse oyunu bitirdim, kalkanın görevi hayvanlara karşı savunma yapabiliosun,bazı hayvanlar için daha üst seviye kalkan gerekli mesela küük kalkanla yabandomuzuna saldırdığında domuz kalkanı geçiyor, ama domuza daha üst seviye kalkan olan rün kalkanı veya savaş kalkanıyla irdiğimde gard işe yarıyor vs.
    Bide sormuşsun level ne işe yarıyor diye, eğer oyundayken c tuşuna basarsan sağ üst köşede tecrübe , xp var. Her level atladığında sana 10 öğrenme puanı veriyor, bunlarla kılıç, balta, hırsızlık, asa vs. yeteneklerini uygun kişilere giderek geliştirebiliyosun. Mesela ben kılcı geliştirdim ,kılıç seviye şuan 7 yada 8. Kılıcı toplayarak rakibe uzatan falan vurabiyosun, Çok işe yarıyor. Ama bence eğer oyunun başındaysan baltayı geliştir. o senin daha çok işine yarar. @mumak

yanlış kişiyi alıntıladın galiba. ben oyunu bitireli çok oldu. ama çok güzeldi. inşallah titanlord dada benzer dövüş sistemi kullanırlar

• Öncelikle herkese merhaba.

Oyunun ana konusunada bu mesajı attım ama buralar daha güncel birde buraya mesajımı atayım dedim.

Ben daha oyuna yeni başladım 7 saat kadar da oynadım ancak sormam gereken şeyler var.

Bataklıktaki görevlerin çoğunu yaptım aynı şekilde liman kasabasındaki de pek çok görevi tamamladım.Don Estebanın tarafındayım.

1) Sormak istediğim yahu bu madenciliği kimden öğreniyoruz demircilik full ama madencilik olmadığından hammadde toplayamıyorum.

2) Diğer bir sorumda bir arkadaş 2. bölüme geçmeden yapabildiğiniz bütün yan görevleri vs. yapın adayı komple gezin demiş.
    2.Bölüme hangi görevi bitirince geçiyoruz.Don estebana liman kasabası ile raporu verdim sonra oda volkan hisarına gidip birileriyle görüşmemi istedi daha henüz oraya gitmedim eğer bu görevle 2. aşamaya geçiceksek görevi yapmayayım.

3) Don estebanın verdiği zırh iyimi 1000 altın istiyor eğer yankesicilik yoluyla iyi bir zırh bulma ihtimalimiz yada demircilikle (Sanırım demircilikle sadece silah yapılıyor kalkan zırh vs. yapımıyor gibi.. ) zırh yapılabiliyormu ? (Hırsızlıkla muhafız kalkanı arakladım aynı şekilde denizci kıyafeti buldum ama çokta iş görmüyorlar)
    Sonuçta yaratıkları keserken zorlanıyorum itemlerimin dandikliğinden teke tekte çok sıkıntı olmasada 3-4 yaratık geldimi doğru diğer npc lere çekip öyle kesiyorum yoksa imkanı yok kesemem...
    (Buda sanırım kılıç yeteneğimin sadece 2 olmasından kaynaklanıyor olabilir ben genelde yankesicilikz hırsızlık simya metal avcılık işlerine yoğunlaştığımdan dolayı zayıf kaldığımı düşünüyorum.(Çünkü maksadım iyi para kasmak oyunun en önemli şeyi altın don esteban gibi konuştum.)
    Yan kesiciliği fulledikden sonra güç + kılıç gidicem artık ha birde fırsat olursa arbalet de kasıcam arbaletle çekip öyle kesiyorum biraz daha rahat oluyor )

Çok sevdim ben bu oyunu ne kadar çer çöp varsa topluyorum ama arkadaş bu altın şamdanlar bardaklar hiç para etmiyor (5/1 fiyata satılması kötü)
    Şimdi biz bunları eritebiliyormuyuz yada daha iyi fiyatlı satılacak yerler varmı ? (Sanırım yok ama ben yinede sorayım)

Oyunun sevdiğim taraflarına gelelim efenim tam bir rpg olmuş eksik yönleride olsa o özgürlük hissi koca ada gez allahım gez.Hikaye akıcı fazlasıyla yan görev mevcut.Erkek karakterler çeşitli olmasına rağmen bayan karakter tek tip sadece saç kıyafet değiştirip geçmişler Grafik pek çok oyuncuya vasat gelebilir ama bu tarzda mühim olan özgürlük hissidir grafik değil.

Sevmediğim taraflar ise öncelikle oyunda at eşek vs.. ulaşım aracımız yok her yere tabana kuvvet gidiyoruz sanırım haritada belli noktalar arası ışınlanma varmış ama ben daha onu keşfedemedim.Karakterimizin saçını başını tipini yapabileceğimiz bir menü yok.Çevrede tekneyle gidebileceğimiz küçük adacıklarda olsa fena olmazdı hani

Ayrıca buradan oyunu çevirmiş arkadaşlara teşekkür ederim gayet güzel bir çeviri olmuş.Şu ana kadar gördüğüm sadece tek bir cümle çevirilmemişti. Hakkaten özenilerek büyük çaba sarf edilerek yapılmış bir yama olmuş ellerinize sağlık...

• Arkadaşlar Risen tarzı oyun var mı acaba ? Çok güzel oyundu ya yükleyip bitiresim geliyor bazen.

Görevler falan çok akıcıydı ya mükemmeldi bu oyun
  • yamalara taşındı fakat sanırım link kırık
  • link kırık ya harbiden. Yenilense bal-kaymak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama'ya ulaşamayan Arkadaşlar İhtiyaciniz Olursa Pm Atin.

Birde Riseni Oyanayip bitirinler.. Hemen hemen Her Bölümünü Hatirlayan Arkadaş Varsa Bana Yardimci Olabilirmi..
  • Risen İndir

Burdan İndirebilirsiniz iyi oyunlar

İzinsiz Paylaşim Felan gibi Bir sorun olacaksa beni uyarirsaniz sevinirim.. Bu oyunu Zaten Bizzat burdan indirmiştim.. Kolay gelsin.
    Gercekten Cok muhteşem bir OYUN CEVİRİSİ .. bu oyunu oynamayan bir nebze heyecani kaybetmiş gibi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 14 Eylül 2017; 20:43:41 >
  • Bu Oynamakta Zorluk ceken Yazan , Dragon age Origins , witcher serisi Zevki Alamayan aRkadaşlar..
    Bu oyunda İlerlemek istiyorsaniz Sürekli Kendinizi Geliştirin... Para Kasın :) İnanin Belki bir vakitten sonra Oyunun Senaryosu öyle bir bagladiki.. uzun süre Pc' başindan kalkamadim Muhteşem ..
  • Yamayı arayan arkadaşlar varsa buradan indirebilir.http://dosya.co/2dfzme92fk6x/Risen_Turkce_Yama.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 16 Şubat 2018; 0:9:35 >
  • mundt kullanıcısına yanıt
    Absnthe kullanıcısına yanıt
    Link yine kırılmış elinizde varsa yükleyebilir misiniz?
  • Oyuna 2023 ocak ayında güncelleme gelmiş. Çeşitli performans updateleri, gamepad desteği ve steam başarımları gibi şeyler. Ve bu yama hata vermeye başlamış diyorlar. Acaba bu işlerden anlayan birisi güncelleyebilir mi? Risen'ın ilk oyunu külttür, bugün bile oynanır. Eminim pek çok kişinin işine yarayacaktır ve emini çoğu kişi oyunun güncelleme aldığını bile bilmiyordur.

Yanlış alarm arkadaşlar yama halen uyumlu. En azından oyunun güncellendiğine dair bilgilendirmiş oldum. Gamepad desteği de mükemmel duruyor ilk izlenim olarak. Başarımlarla birlikte kafadan bir otuz kırk saat ayırırım buna. 2015 gibi 30 saat oynayıp bitirmemişim. Hem o günleri de yad ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Ağustos 2024; 7:55:22 >
  • Bu oyunu oynayanlar, tadını bilenlerde eminim benim gibi düşünüyordur. Risen 2 ve 3'e adam gibi bir yama yapacak arkadaş yok mu yahu? Yapılmış olan makine çeviriler çok rezil, oynanmıyor. Emin olun çok oyuncuyu sevindirirsiniz.

• Risen 2'de font'un nasıl düzenleneceğini bulamadım, dds olarak çıkartabilsem geri kalan kısım kolay olacak muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.