Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
26.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni oyun için tek temennim daha fazla yüz modeli olması.
  • Biraz yardım ve öneri gerekiyor.

[spoiler=1970239909]oyunun konusu pek aktif olmadığı için buraya yazıyor. Volkan hisarındayım. Liman kasabasından buraya geldim. Büyücü olmayı seçtim. Temel eğitimleri aldım, cinayeti çözdüm. Bir çok görevi tamamladım. 4 tane görev öylece duruyor. Ustaların sınavları, Usta Vitus'un sınavı, Parşömen yapımı teorisi, Rufus dövüşte bilgeliği arıyor. Parşömen için tüy kalem filan buldum ama nedense eksik birşeyler var gibi :). Bilgelik için güveni hallettim ama ondada eksik birşeyler var.

Yeraltına inilen yerde gizli elemanı bulduğumuz yerde büyülü kapıyı açamadım. Anti büyü alanı olan yerde gizli kapıyı açtım 2 sandık var onları açamıyorum. Anti büyü alanı kaldırmak mümkün mü? 1 natilus büysü vardı onuda gizli olan elemanı bulmaya harcadım ama bir kaç yer daha var orada geçmek için fakat natilus büyüsü bulamadım. Parşömen görevini de yapamadım. Kimsede görev vermiyor veya cevap vermiyor. [/spoiler]

Türkçe yamayı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum. Dragon Age ve Risen'i oynuyorsam onun sayesinde. Yamalarını ikisi de çok kaliteli.

Çözdüm olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 7 Ağustos 2011; 18:00:56 >

• Beyler demircilik ögrendim :D celik taslağı ocakta ısıtıyorum sonra örse götürmem gerekiyor ama örse tıkladıgımda birşeyler diyor ve olmuyor. öbür malzemelere götürdügüm zamanda kılıcı örse götür diyor.. Napmam lazım bi yardım lütfen :D

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerteZ -- 11 Ağustos 2011; 19:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagLeNonSteam

Beyler demircilik ögrendim :D celik taslağı ocakta ısıtıyorum sonra örse götürmem gerekiyor ama örse tıkladıgımda birşeyler diyor ve olmuyor. öbür malzemelere götürdügüm zamanda kılıcı örse götür diyor.. Napmam lazım bi yardım lütfen :D

up
  • quote:

Beyler demircilik ögrendim :D celik taslağı ocakta ısıtıyorum sonra örse götürmem gerekiyor ama örse tıkladıgımda birşeyler diyor ve olmuyor. öbür malzemelere götürdügüm zamanda kılıcı örse götür diyor.. Napmam lazım bi yardım lütfen :D

Ocakta ısıttıktan sonra suya sokman gerekiyor. Sonra örste dövüp akabinde keskinleştiriyorsun.

Edit: Pardon yanlış söyledim, çekicin yoksa örste dövemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 13 Ağustos 2011; 17:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Ocakta ısıttıktan sonra suya sokman gerekiyor. Sonra örste dövüp akabinde keskinleştiriyorsun.

Edit: Pardon yanlış söyledim, çekicin yoksa örste dövemezsin.

hallettim zaten saol yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

Dragon Age çevirisi muhteşemdi. Oyunu kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum. Türkçe RPG oyunu oynamayı özlemiştik, çok iyi oldu bu haber.

+999999999999999999
  • Divinity 2'den sonra ilk sıradaki oyun olucaksın.
    Çeviri için teşekkürler Gökhan abi kralsın.
  • çok teşekkür ederim gökyabgu ve ekibine ayrıca gothic ile ilgili son haberler keyif verici umarım gothic 5 duyurusu çıkar
  • yama çok iyi olmuş elinize sağlık ancak bende yazılar biraz silik görünüyor özellikle üstte görünen konuşmalar , nedeni ne olabilir ? çöz. 1680*1050
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yama çok iyi olmuş elinize sağlık ancak bende yazılar biraz silik görünüyor özellikle üstte görünen konuşmalar , nedeni ne olabilir ? çöz. 1680*1050

evet yama çok iyi olmuş ama bende bir türlü türkçe yamayla oynayamadım. Adamın gözünü bozuyor. Özellikle türkçe karakterlerde sıkıntı oluyor. Bu yüzden yamayı kaldırmak zorunda kaldım. Sanırım sorun oyundaki yazı font'undan kaynaklanıyor. Yazı fontunu değiştirmek veya font boyutunu büyütmek mümkün olsa sorun kalmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

quote:

yama çok iyi olmuş elinize sağlık ancak bende yazılar biraz silik görünüyor özellikle üstte görünen konuşmalar , nedeni ne olabilir ? çöz. 1680*1050

evet yama çok iyi olmuş ama bende bir türlü türkçe yamayla oynayamadım. Adamın gözünü bozuyor. Özellikle türkçe karakterlerde sıkıntı oluyor. Bu yüzden yamayı kaldırmak zorunda kaldım. Sanırım sorun oyundaki yazı font'undan kaynaklanıyor. Yazı fontunu değiştirmek veya font boyutunu büyütmek mümkün olsa sorun kalmaz sanırım.

banada öyle geldi ama yama için koyulan ss lerde böyle bir sorun gözükmüyor

• hocam yamayı şimdi kurdumda menüdeki yazılar gözükmüyor sorun nedir ?
  • ayvacuk: ayarlardan alt yazıyı aktif etmen gerekiyor.
    ben şu an haydutlar kampındayım,verilen tüm görevleri yapmaya çalışıyorum.bir iki sorum olacak :
    1-donun karısı don'un teğmenleriyle konuş görevi verdi ama ampta teğmenleri bulamadım.
    2-kılıç kalkan gidiyorum büyü kullanmak için illaki asa mı kullanmak gerekiyor acaba ?
    3-büyü öğrenmek falan nerede oluyor ? on'un kampında büyü öğreten kimse yok ?
    4- oyunda herhangi bir görev yada bölgeye gitme sıralaması varmı ? mesela önce haydutlar kampını bitir,sonra limana git falan diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ayvacuk: ayarlardan alt yazıyı aktif etmen gerekiyor.
    ben şu an haydutlar kampındayım,verilen tüm görevleri yapmaya çalışıyorum.bir iki sorum olacak :
    1-donun karısı don'un teğmenleriyle konuş görevi verdi ama ampta teğmenleri bulamadım.
    2-kılıç kalkan gidiyorum büyü kullanmak için illaki asa mı kullanmak gerekiyor acaba ?
    4- oyunda herhangi bir görev yada bölgeye gitme sıralaması varmı ? mesela önce haydutlar kampını bitir,sonra limana git falan diye ?

- teğmenler orda herkesle konuş sen

- büyü için asaya gerek yok gerekli büyücülerden öğren yada scroll yapacaksın , satın alacaksın

- büyücü don un tapınağında var , oraya gitmek için kılıç parçalarını toplayıp demirciye götür kılıcı yaptırıp don un karısına ver

- sıralama yok diye biliyorum ama nerden başlarsan yada kimlerin tarafında olursan ona göre yolların değişecektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ayvacuk: ayarlardan alt yazıyı aktif etmen gerekiyor.

- teğmenler orda herkesle konuş sen

- büyü için asaya gerek yok gerekli büyücülerden öğren yada scroll yapacaksın , satın alacaksın

- büyücü don un tapınağında var , oraya gitmek için kılıç parçalarını toplayıp demirciye götür kılıcı yaptırıp don un karısına ver

- sıralama yok diye biliyorum ama nerden başlarsan yada kimlerin tarafında olursan ona göre yolların değişecektir

büyücü olmayı hatırladım (tekrar oynuyorum canım çekti) büyücü olmak için oyuna başlayacağımız yeri seçmek gerekiyor. oyun başında kızıl sakallı bi herifçi bize haydut kampına gitmemizde ısrar ediyor ama liman kasabası ve monastery'ye de gidebileceğimizi söylüyor. ilk oynayışımda liman kasabası ile başlamıştım büyücü olamamıştım, şimdi haydut kampıyla başladım yine olamadım. galiba beyaz cübbeli dedikleri order'ın elemanlarına yakalanmamız, bildiğin ölmemiz gerekiyor.

• Büyücülük için yakalanmana greke yok,
    Önce Don'un ordaki bütün görevleri bitir ve Don ile görüş seni şehre gönderecek emir eri olarak.
    Orada ana görevler var bu hırsızlar ile tapınakçılar arasında seçim yapman gereken, görevleri hep tapınakçılardan tarafa bitir.
    Bir görev sırasında bir Mage'e yardım ediyorsun o da sana yazı veriyor eğer o yazı elindeyken tamamlarsan bütün görevleri mage olabilirsin ancak.

Yoksa yakalanırsa direkt Keşiş olur seçme hakkı sunmuyorlardı galiba.

Eklenti: Bu arada haritayı gezebildiğin kadar gez, kesebildiğin kes, yapabildiğin görevi yap öyle bitir 1.bölümü.
    2 ye geçince bir kısmı tekrar geliyor yada bazı görevler yalan oluyor yapmazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Ekim 2011; 13:00:40 >
  • büyücülük için çeşitli sihirli eşyalarda var aslında maden ve demircilik ile bunlar sağlanabilir , scroll yapmak içinde zaten büyücü olmaya gerek yok

ben maden olayına sardım şimdi , şurda güzel bir site var maden lerin yerlerini haritada işaretlemiş bol bol maden toplamayı düşünüyorum , kılıç ve büyülü eşya işine girecem
    http://www.worldofrisen.de/english/rdb_crates.htm?id=405

• teşekkürler cvplarınız için. ben haydutlar kampındaki tüm görevleri yaptım, kılıcı don'a verdim. şimdi liman kasabasına gitmem gerekiyor.dediğiniz gibi tapınakçılar yada hırsızlar için karar veririm artık orada.asa kullanmaya gerek yokmuş madem ben tüm puanlarımı ve altınlarımı güç ve kılıç için harcarım..anladığım kadarıyla nasılsa büyü yapmak için asa gerekmiyormuş.
    evohan: madencilile ne gibi şeyler yapılabiliyor ? ne gibi artıları olur karaktere yada oyuna ? ikinci bölüme ne zaman geçiliyor bu arada ?
    not: don ile görüştüğüm yerin arka tarafında aşağıya doğru bir yer var oraya gittim 3 tane eleman vardı onları öldürdüm sonra sihirli duvar diye bir şey çıktı karşıma geçemiyorum içinden.nedir oranın olayı acaba ?
  • Asa kullanmaya hiç gerek yok, hem kullanması zahmetli hem de hasar ve koruma bakımında diğerlerinden geride kalıyor.
    Kılıç kullanacaksan Don'un yanındaki adamdan 10.seviye kadar geliştir, Tapınakçılardan tarafı seçersen sana öğretmiyor ve oyunda 10 a kadar geliştiren başka biri yok.

O sihirli duvarı oyunun ana hikayesinde ilerledikçe açacaksın, o yüzden boşver şimdilik.

Bu arada eğer mage olmak istiyorsan puanları biraz sakla, büyüleri güçlendirirsin komple güç, kılıç gidersen büyülere tecrübe kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.