Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
26.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet oyunun sonu çok basit kalıyor. Zaten kendini belli ediyor sona yaklaştıkça, basitleşmeye hızlı ilerlemeye başlıyor.
    Zaten en çok negatif yorum alan yönüydü bu oyunun, son boss savaşınında komple ayrı bir mekanik olması rahatsız etmişti çoğu oyuncuyu.(Ben sevmişimdir şahsen biraz basit gelse de eski oyunları hatırlatmıştı bana.)
    Neyse umudumuz 2. oyunda :) Daha oturaklı hikaye, daha büyük alan, gothic 2 tarzında değişen ve gelişen harita ve adam gibi bir son :)
  •  RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com

Pekala. O kadarını yedikten sonra bulduğum ogre kökleriyle iksir yaptım yinede. Şimdi bunları sonra mı içmem gerekiyor? Yoksa direk şimdi de içsem olur mu? 50 güç gelecek heyecan yapıyor insan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Pekala. O kadarını yedikten sonra bulduğum ogre kökleriyle iksir yaptım yinede. Şimdi bunları sonra mı içmem gerekiyor? Yoksa direk şimdi de içsem olur mu? 50 güç gelecek heyecan yapıyor insan :D

iksirleri içebilirsin :) mühim olan iksiri yapmak zaten. ama bir arkadaşında dediği gibi taç yaprağı zaten kısıtlı keşke can iksiri de yapsaydın, ben sonuncuları can iksiri yapmıştım.

bu arada kül canavarı ve ogreleri rahat rahat indirebiliyorum ama o kertenkele liderleri ve elit savaşçıları hakkaten kazık ya. hem korunuyorlar hem de seriye bağladın mı 3 vuruşta indiriyorlar, fred de olmasa halim harap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 25 Temmuz 2011; 23:23:47 >

• bu da benim cengaver, öyle böyle değil baya özendim karaktere

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 25 Temmuz 2011; 23:47:32 >
  • Biri oyunda öğrenilebilecek güç sınırı var sonra güç iksirlerini içmek gerek gibi bir şey söylemişti ondan sordum.
  • oyundan bana kalıcak en güzel hatıra da liman da ki Tilda adlı karakterin koskoca engizisyoncunun benimle konuşacak neyi olabilir ki demesi oldu.

kendimi bişi sandım ne olmuşum ben bee diyerek.
  • quote:

Biri oyunda öğrenilebilecek güç sınırı var sonra güç iksirlerini içmek gerek gibi bir şey söylemişti ondan sordum.

Evet 100 e kadar öğrenebiliyorsun gücü. Ondan sonra aban yumurta, elma, iksir :)
  • Gücü 100 yapmak öncelik yani? O zaman güç veren her şeyimi çıkarmam mı gerek :) Bir de oyunda 2 şeye takıldım şu an. Biri güney harabelerine gittim az önce daha önce orayı açmadığımı farkettim. Girdim 2 yüzük var içeride 2si de hiçbir şeye yaramıyor. Biri sanırım savaş çekirgesinin olduğu hücrenin butonunu açıyor bir de içeride var içerideki neye yarıyor anlamadım. 2.si de Eldric beni bilgilendir dedi bulabildiğim tüm kitabeleri okumam gerekiyormuş ama ne okumadığım kitap ne de levha var ne yapacağımı şaşırdım. Bir de mapte bir yerde 4-5 ogre birden var oraya girmemizi pek istememişler galiba küçükken :D 2-3 ogre olan yerleri cyrusla felan kestim çekerek ama onları halledemedim.
  • Evet eşyaları çıkarıp eğitmenlere git. Yüzüklerle ilgili olayı hatırlamıyorum ne yazık ki.

4-5 te ogreye ne kadar güçlü olsan dalmak mantıklı değil Teker teker çekmeye çalış. Yani birine saldır(uzaktan) gelmeye başladıklarında topuk yap, peşini bıraktıklarında biraz yaklaş tekrar ,böyle böyle kes
  • Öyle kesiyorum zaten ama 5 tane olmuyor yanında npc olmadan :D Şimdi donun mekanının oralara hiç gitmediğimi hatırladım orada bayağı büyük bir mağara buldum onunla uğraşıyorum. İçeride domuz köpek karışımı yeni bir yaratık var. Akrepler kül canavarları çok uğraştıracak gibi bu mağara. Bayağı da büyük. Orayı temizleyeyim sonra dondan son diski alınca bitecek sanırım chapter 2.
  • ben de nihayet bitirdim, ancak en sonunda ekran kararınca birşeyler söyleniyor ama altyazı orda aktif olmadığından anlayamadım.

orda ne söylendiğini bilen var mı sonunda bir risen dediğini anladım o kadar
  • quote:

Öyle kesiyorum zaten ama 5 tane olmuyor yanında npc olmadan :D Şimdi donun mekanının oralara hiç gitmediğimi hatırladım orada bayağı büyük bir mağara buldum onunla uğraşıyorum. İçeride domuz köpek karışımı yeni bir yaratık var. Akrepler kül canavarları çok uğraştıracak gibi bu mağara. Bayağı da büyük. Orayı temizleyeyim sonra dondan son diski alınca bitecek sanırım chapter 2.

Sen daha chapter 2 deysen uzak dur Ogrelerden :) İlerde istemedğin kadar haşır neşir olacaksın zaten. Sıcak ve yakın teması çok seviyor kendileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

ben de nihayet bitirdim, ancak en sonunda ekran kararınca birşeyler söyleniyor ama altyazı orda aktif olmadığından anlayamadım.

orda ne söylendiğini bilen var mı sonunda bir risen dediğini anladım o kadar

Humanity has risen, insanlık şaha kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Öyle kesiyorum zaten ama 5 tane olmuyor yanında npc olmadan :D Şimdi donun mekanının oralara hiç gitmediğimi hatırladım orada bayağı büyük bir mağara buldum onunla uğraşıyorum. İçeride domuz köpek karışımı yeni bir yaratık var. Akrepler kül canavarları çok uğraştıracak gibi bu mağara. Bayağı da büyük. Orayı temizleyeyim sonra dondan son diski alınca bitecek sanırım chapter 2.

Sen daha chapter 2 deysen uzak dur Ogrelerden :) İlerde istemedğin kadar haşır neşir olacaksın zaten. Sıcak ve yakın teması çok seviyor kendileri.

Biraz hileyle de olsa bayağı bir kestim. Yanıma npc veriyorlar bazen boyuna suistimal ediyorum adamları :) Kötü kısmı frede ve normal npclere tek atmaları :D

• Galiba haddimi aştım biraz ben. Doğu volkan altı mağarasına gittim mavi bariyerlerle karşılaştım. İçerdeki yaratıkları nasıl kestin derseniz kü canavarına dönüşüm parşömenim varmış farkettim ve dağıttım her tarafı :D Ama sanırım 1-2 chapter sonra gelmem gerekiyor buraya titan armor için. Çünkü vermiyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 27 Temmuz 2011; 17:53:42 >
  • Don'dan son diski de aldım (farkettim ki aslında ilk diski ondan almam lazımmış). Bu bölümde yapacak görev kalmadı. Şöyle bir karakteri koyayım şuraya. Bir de bu bölümü bitirmeden yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı? Direk bitireyim mi? Yeni chapter'a geçince mapdeki yaratıklar tekrar doğuyor mu? Bir de geri çaldığım 5 zırh plakasıyla bir şey yapabiliyor muyum? Yankesiciliği nerede 3 yaparım?

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com

+15lik tılsım olmadan 92 gücüm var. Diğer seviyede tamamlayıp 12 güç iksirini içerim.

• Oyun bitti. 200e yakın güç 200 sınırında kalmış geçebilse 230 felan olacak bilgelikle bitirdim ve oyunun sonunda çok güçlü yaptılar çok dengesizdi silah ve zırh dağıtımı. Neyse şöyle diyeyim hayatımın en kötü boss dövüşünü yaptım. Vurup vurmadığınızı anlamak ayrı dert, bir yere takılıp düşmek ayrı dert. O titandan önce mendozaya 2 vurmak da çok çok saçma bir şeydi. En sonunda asa 9du balta 6 veren baltayı ve kalkanı kullandım. Credits ekranı da ilginçti deep silverın tüm şubelerinin eleman listelerini gördük. Ve sanırım [spoiler=2330127050]patty de risen 2 de olacak son konuşmaya göre.[/spoiler]
  • quote:

Oyun bitti. 200e yakın güç 200 sınırında kalmış geçebilse 230 felan olacak bilgelikle bitirdim ve oyunun sonunda çok güçlü yaptılar çok dengesizdi silah ve zırh dağıtımı. Neyse şöyle diyeyim hayatımın en kötü boss dövüşünü yaptım. Vurup vurmadığınızı anlamak ayrı dert, bir yere takılıp düşmek ayrı dert. O titandan önce mendozaya 2 vurmak da çok çok saçma bir şeydi. En sonunda asa 9du balta 6 veren baltayı ve kalkanı kullandım. Credits ekranı da ilginçti deep silverın tüm şubelerinin eleman listelerini gördük. Ve sanırım [spoiler=2330127050]patty de risen 2 de olacak son konuşmaya göre.[/spoiler]

evet mendoza çok daha zorlamalıydı, adam büyü bile yapmadı yahu

• Bir de merceksiz titanı göremezsin dedi merceği çıkarıp girdim gayet rahat gördüm titanı. Çok rahatsız edici şeyler vardı böyle oyunda. Bir de dövüş sırasında charge attığında karşıdaki çekilirse bug gibi bir şey oluyor arkana geçiyor az çekmedim ondan. Ben de bunun üstüne bir de kendi kendine silahı geri sırtına koyma sorunu vardı. 3-4 yaratıkla dövüşüyorum tak asayı kaldırıyor. Az küfür etmedim.
  • quote:

Oyun bitti. 200e yakın güç 200 sınırında kalmış geçebilse 230 felan olacak bilgelikle bitirdim ve oyunun sonunda çok güçlü yaptılar çok dengesizdi silah ve zırh dağıtımı. Neyse şöyle diyeyim hayatımın en kötü boss dövüşünü yaptım. Vurup vurmadığınızı anlamak ayrı dert, bir yere takılıp düşmek ayrı dert. O titandan önce mendozaya 2 vurmak da çok çok saçma bir şeydi. En sonunda asa 9du balta 6 veren baltayı ve kalkanı kullandım. Credits ekranı da ilginçti deep silverın tüm şubelerinin eleman listelerini gördük. Ve sanırım [spoiler=2330127050]patty de risen 2 de olacak son konuşmaya göre.[/spoiler]

Risen 2 korsan teması üzerine kurulu bir oyun olacak. Patty nin babasıda korsandı, görme ihtimalimiz yüksek bence de

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.