nautilus olduktan sonra sağ tuşa basınca normal hale dönmem gerek ancak dönmüyor. 5dk kadar yürüyüp barı boşalttıktan sonra otomatikman normal haline dönüyor sadece. bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
hayır arkadaşlar yanılmışsınız :) sağ tuş değil mouse un orta tuşu olcak :)))
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
quote:
Orijinalden alıntı: x_tol
nautilus olduktan sonra sağ tuşa basınca normal hale dönmem gerek ancak dönmüyor. 5dk kadar yürüyüp barı boşalttıktan sonra otomatikman normal haline dönüyor sadece. bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
hayır arkadaşlar yanılmışsınız :) sağ tuş değil mouse un orta tuşu olcak :)))
tüm büyüler sağ tık ile deaktif hale geliyor. Mause'un orta tuşuna basarak denedim diye hatırlıyorum birşey olamıştı.
şimdi şöyle hocam büyü elindeyken kullanmak istemiyosan sağ tuşla kapatılıyo ama ben yükselme büyüsünü kullanmıştım kapatmak için orta tuşa basabilirsin yazıyodu bastım kapandı yanlış hatırlamıyosam. bi deneyin görüceksiniz
Ben de nautilus'u orta tuşla kapatıyorsun diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
şimdi şöyle hocam büyü elindeyken kullanmak istemiyosan sağ tuşla kapatılıyo ama ben yükselme büyüsünü kullanmıştım kapatmak için orta tuşa basabilirsin yazıyodu bastım kapandı yanlış hatırlamıyosam. bi deneyin görüceksiniz
bende yükselme sağ tuş ile kapanıyor akşam tekrar bir deneyip yazarım buraya.
Ustalar Rusça sorununa çözüm bulamadım bi arkadaş pm gönderse nasıl yapılıo....
yeni başlayacak ya da oyunda zorlanan arkadaşlara şöyle kendimce taktikler vermek isterim.
ilk başladığınızda bataklığa gidip ordaki görevleri halledin sonra liman kasabasına gidip don veya tarikat için kabul edilmek üzere olan 4 er görevden en fazla 3 tanesini yapıp (2 taraf içinde geçerli, 3 olmasının sebebi eğer 4 yaparsanız diğer tarafın görevleri iptal oluyor ve siz oraya üye oluyorsunuz) diğer görevleri tamamlayın böylelikle yaklaşık 10 level oluyorsunuz (ara yollardaki basit iğneli sıçan, güve, kurt veya kuşlarıda öldürürsünüz,ilk başlarda domuzları ve diğer zor yaratıkları es geçin). bu arada ben balta üzerine yoğunlaştım güç ve balta skillerine ağırlık verin derim (barbar gücü için ). topladığıız deri bitki vs hiçbirşeyi satmayın veya harcamayın güç ve hp verseler bile kullanmayın ilerde iksir yapımında daha avantajlı olacaklar.
ilk başlarda kilit açma 1 adet yeterli, yan kesicilik 2 adet, simyacılığı ve demirciliği 3 e çıkarmaya bakın. güç iksiri can iksiri yüzük ve amulet yapımı için kesinlikle çok işinize yarıyacaklar.
ve liman kasabasında son görevinizi tarikat adına yapın. tarikatın avantajları pek fazladır, zırhlar bedavadır ve ekstradan güç skilleri ve basit büyüler verilir. don takımının verdiğinden çok daha fazla altın kazandırırlar.
o kadar çok taktik denedimki bana artık en son bu taktik cazip geldi ve kolay ilerlelememi sağladı.
bu arada önceki mesajlarda bahsi geçen fredi mutlaka kullanın. fredin ölmemesi için çabalayın eğer bir yerde yatakta yatarsanız sizle beraber enerjisi fulleniyor. ancak ölse bile tam 3 adet manastırdaki bize parşömeni öğreten hoca satıyor.
Oyun fena bağımlılık yapıyor Türkçe yamayı hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. Onun sayesinde keyif alarak oynadığım ilk esaslı rpg oyunu Risen oldu. Chapter 4 titan armoru bulma görevindeyim. Don estebana o kadar iylik yaptım ama zırhı para ile sattı bana 3. zırh için 5000 altın istedi Fred kadar vefalı dostum yok oyunda nereye gitsem geliyor peşimden
quote:
Orijinalden alıntı: feriox
Oyun fena bağımlılık yapıyor Türkçe yamayı hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. Onun sayesinde keyif alarak oynadığım ilk esaslı rpg oyunu Risen oldu. Chapter 4 titan armoru bulma görevindeyim. Don estebana o kadar iylik yaptım ama zırhı para ile sattı bana 3. zırh için 5000 altın istedi Fred kadar vefalı dostum yok oyunda nereye gitsem geliyor peşimden
benim manastırda daha başlarda 5000 altınım oldu, hocam senin don çok paragöz, tapınağında tonla altın var mezara mı götürcek hepsini acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
quote:
benim manastırda daha başlarda 5000 altınım oldu, hocam senin don çok paragöz, tapınağında tonla altın var mezara mı götürcek hepsini acaba
Bu gidişle ben Estabanı göndericem mezara Manastırda hayat beleş herhalde :)
Oyunun finali hiç hoşuma gitmedi geri dönüşüde yok oyun zart diye bitiyor. Patty ne oldu onu bilseydik bari
ya arkadaşlar bu druid eldricin olduğu tapınaktaki kırmızı büyülü kapı neyle açılıyor. ne görevde bişi yazıyor ne de bir ipucu var
Büyülü bariyerler parşomen ile açılıyor. Gerekli parşomeni biri veriyormuydu hatırlayamadım çantanda olabilir bir bak istersen.
evet cyrus verdi çok teşekkürler.
quote:
Oyunun finali hiç hoşuma gitmedi geri dönüşüde yok oyun zart diye bitiyor. Patty ne oldu onu bilseydik bari
[spoiler=8384259532]patty o harabelerden birinin içinde kilitli. romanov u öldürdüğümüzde aldığımız anahtarla kurtarıyoruz. nerde olduğunu merak ediyorsan önceki sayfalarda videosu bile var bakabilirsin [/spoiler]
Yeni fan taktım oynayamıyordum takılmadan. Açtım mapi iyi bir dolaştım bir de vasiliyi buldum yanıma oh. Sadece batı kıyısında yanımda olsa da iyiydi bayağı yardımı oldu. Rahatladım vallahi oyunu 0.5 fps ile oynuyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
quote:
[spoiler=8384259532]patty o harabelerden birinin içinde kilitli. romanov u öldürdüğümüzde aldığımız anahtarla kurtarıyoruz. nerde olduğunu merak ediyorsan önceki sayfalarda videosu bile var bakabilirsin [/spoiler]
Bahsettiğin yerleri oynadım hocam oyunu bitir ne demek istediğimi anlarsın
Oyundan haberim yoktu. Kapağına bakayım dedim pek hoş gelmedi, oyun çevirisi yapılacak kadar iyiyse bir deneyeyim dedim. Sanırım Fable tarzı bir oyun.
[spoiler=2953623176]bu kadar uğraşıp oyun yapmışsın insan adam gibi bir son koyar. zaten titan gıcık etti beni 30 kere ölüp load yapmışımdır birde hiçbir son yok siyah ekran . sonunun böyle olacağını bilsem titanla hiç uğraşmazdım öldürsek ne olur öldürmesek ne olur yani.[/spoiler]