Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
26.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu şimdi mi söylenir bi 10 peri şapkası 20 ogre kökü yemişimdir :D
  • x_tol siberarminin dediğine göre 20-21 tane varmış ogre kökü ben hepsini yemişimdir :) ama kahraman taçları duruyor. benim str çok düşük kaldı şu an iki elli kılıçları dahi kullanamıyorum. npc lerden güç alabilmem için öğrenme puanı gerekli ve oda level atlamayla birlikte geliyo level atlamak içinde 10 bin küsür ex gerekiyo oyun kaç levela kadar gidiyo bilmiyorum. str eksiğinin dışında yanlış yaptığım bişey yok gibi görünüyo.baştan başlamak yerine trainerle felan yediğim ogre köklerini hesaplayarak arttırsammı gücü acaba 1.10 a uyumlu trainer varmı(aslında normalde kullanmam traineri ama)böyle bi hata yapmışım çokta oynamıştım nerden bakarsan bak bi 15-20 saatim var
  • Ben asa dövüşüne verdim 3-4 tane o da inquisitor warrior olmamdan. İnşallah bir problem çıkmaz. Elimde o eğitim yerindeki demircinin mızrağı vardı ama şimdi iki elli bir kılıç buldum onunla gidiyorum. Pek mantıklı bir iş değil ama olsun. Başta zorla oraya sokulmama çok sinir oldum yaklaşık 10 kişi felan öldürdüm master aric dahil. Keşke yapmasaydım :D
  • uzun zaman önce oyunu bu pc de oynamıştım, şimdi türkçe yama ile oynayayım dedim lakin oyunu açmayı başaramıyorum.

konuyla alakalı google da yardım sayfalarıda hep almanca anlamıyorum.

hata şu

Severe error found
    engine fatal error
    module c: ePhysicsScene::
    postinitialize c: failed to create physics sdk!
    filename
    <c:\project\platform\pc\source\admin\ge_physics_sc
    ene.cpp>>
    line=3497

memory statistics

-----------> memory allocation summary

son sürücü physx directx filan herşey güncel
    neden olabilir yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

x_tol siberarminin dediğine göre 20-21 tane varmış ogre kökü ben hepsini yemişimdir :) ama kahraman taçları duruyor. benim str çok düşük kaldı şu an iki elli kılıçları dahi kullanamıyorum. npc lerden güç alabilmem için öğrenme puanı gerekli ve oda level atlamayla birlikte geliyo level atlamak içinde 10 bin küsür ex gerekiyo oyun kaç levela kadar gidiyo bilmiyorum. str eksiğinin dışında yanlış yaptığım bişey yok gibi görünüyo.baştan başlamak yerine trainerle felan yediğim ogre köklerini hesaplayarak arttırsammı gücü acaba 1.10 a uyumlu trainer varmı(aslında normalde kullanmam traineri ama)böyle bi hata yapmışım çokta oynamıştım nerden bakarsan bak bi 15-20 saatim var

etrafı dolaşıp görev yap yaratık kes biraz lvl atlarsın 1000 exp veren görevler var. dediğim gibi ogre kökü bulunuyor oyunda çevreyi gezmen gerek 4-5 tane bulsan şimdilik yeter sana. Ayrıca demirciliği 3'e getirirsen +15 güce puan veren tılsım yapabilirsin.

• baştan başladım bile :)
  • Beyler şimdi ilk olarak bataklığa gidip oradaki görevleri yapsam daha sonra volcanoya gidip kendimi yakalatsam oradaki görevleride yapıp hem kılıç hemde büyü üzerine geliştirsem karakteri olur mu? Yoksa görevler birbiriyle bağlantılı mı? Don un görevlerini yapınca diğer görevler iptal mi oluyor?
  • Hocam önce Don'un görevleri bitir, sonra seni ulak olarak şehre gönderiyorlar. Orada ana görevlerde taraf seçmen gerek, Hep tapınakçılara lehine karar ver bu sayede aralarına normal yollarla katıl.
    böylece bütün ilk bölüm questleri yapmış olursun. (neredeyse bütün) Yakalatmayın kendinizi arada görevler kaçar.
  • Adamlar kendini yakalatma peşinde benim halime bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hocam önce Don'un görevleri bitir, sonra seni ulak olarak şehre gönderiyorlar. Orada ana görevlerde taraf seçmen gerek, Hep tapınakçılara lehine karar ver bu sayede aralarına normal yollarla katıl.
    böylece bütün ilk bölüm questleri yapmış olursun. (neredeyse bütün) Yakalatmayın kendinizi arada görevler kaçar.

Anladım o zaman dediğin gibi yapıyım.
  • Ben bir oyun içi resim koyayım da bird eğerlendirin halimi yahu. Hortlaklarla savaşmaktan korkuyorum çok fena yapıyorlar. 11 lvlım. Chapter 2'nin başındayım. Harabelerden bıktım içim karardı o yüzden 2 gündür oyuna giremiyorum.

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com
  • @Androalphus dostum str felan iyide sword fighting e hiç vermemişsin ve kılıçla dövüşüyorsun pek etkili olamazsın kılıçla dövüşebilmen için kılıç dövüşü öğrenmen lazım yoksa yemez hortlaklara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

@Androalphus dostum str felan iyide sword fighting e hiç vermemişsin ve kılıçla dövüşüyorsun pek etkili olamazsın kılıçla dövüşebilmen için kılıç dövüşü öğrenmen lazım yoksa yemez hortlaklara

Biliyorum ben inquisition a zorla alındım orda asa öğrendim mecbur. Mızrağım var asa olarak ama bu kılıç ondan kat kat iyi oluyor. Değişmeli kullanıyorum kılıcı arada kullanıyorum sadece.
  • dostum ben kılıç dövüşünü 7 felan yapmıştım üzerimde avcı zırhı vardı sanırım senin zırhla aynı potansiyelde. ve keskin melez kılıç vardı elimde tabi üstünede ii bi kalkan vardı yinede zorluyodu hortlaklar 2 si birden gelince. sopayla yada eğitimsiz şekilde kılıçla bayağı uzun süreceğinden tarumar edebilirler bide asla karanlıkta dövüşme hortlaklarla ya ışık büyüsü aç yada meşale at yere yada okla aydınlık bi yere çek yoksa psikolojin bozulur :D
    hem inquisitor aldıysa bile seni liman kasabasından felan kılıç dövüşünü öğrenebilirsin diye biliyorum. yada asa dövüşünü 7-8 yapana kadar hortlaklara kül canavarlarına ogrelere bulaşma derim ben
  • Öğrenebiliyorum ama asayı 3 yapmışken dönmeyeyim dedim. Hortlaklar ışıktan kaçıyor mu? Anlamadım ne demek istediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Öğrenebiliyorum ama asayı 3 yapmışken dönmeyeyim dedim. Hortlaklar ışıktan kaçıyor mu? Anlamadım ne demek istediğini.

şimdi uğraşma hotlaklarla 15-16lvl olup iyi zırhın olunca halledersin onları dieğr görevleri falan yapıp lvl atlamaya bak.
  • Girdiğim yeri de erken terketmekten nefret ederim Neyse öyle yapayım teşekkürler. Sadece disk görevim var şimdilik o yüzden harabelerdeyim.
  • nautilus olduktan sonra sağ tuşa basınca normal hale dönmem gerek ancak dönmüyor. 5dk kadar yürüyüp barı boşalttıktan sonra otomatikman normal haline dönüyor sadece. bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

nautilus olduktan sonra sağ tuşa basınca normal hale dönmem gerek ancak dönmüyor. 5dk kadar yürüyüp barı boşalttıktan sonra otomatikman normal haline dönüyor sadece. bu sorunu benden başka yaşayan var mı?

Geleneksel bug, benim uçma modunda kalmıştı süresi bitmesine rağmen oda ilginçtir.
  • Ben diğer sayfada vermiştim nautilusken kendimi buldum arka tarafta. Nautilus moduyla ilgili çok bug var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.