Şimdi Ara

risk your life RYL2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunner hakkında bilgi verirmisiniz nası ateş ederiz vs. vs.vs.
  • bu dalgayı hala oynuomusunuz ona gore gelebilitrim de
  • ben şimdi indiriyorum yardım ederseneniz seniriim
  • Valla oyun çok saglama benzio sanırım bende indircem birazdan tek sorunum bug ve hilenin çok oldugu söylenmesi oyunun prolarından şunlar hakkında bilgi rica ediyorum ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

Valla oyun çok saglama benzio sanırım bende indircem birazdan tek sorunum bug ve hilenin çok oldugu söylenmesi oyunun prolarından şunlar hakkında bilgi rica ediyorum ....

+1923 bu arada hangi erverde oynamalıyız indi sayılır da
  • Oyunun seri ve akıcı olması en büyük +sı olarak düşünüyorum ayrıca upgrade sisteminin gelişmiş olması benim gibi itemla ugraşma hastaları için bulunmaz hint kumaşı işte tek derdim oyunda hile hurdanın çok bulunması açıklama gelirse en kısa zamanda bende başlarım seninle
  • quote:

Oyunun seri ve akıcı olması en büyük +sı olarak düşünüyorum ayrıca upgrade sisteminin gelişmiş olması benim gibi itemla ugraşma hastaları için bulunmaz hint kumaşı işte tek derdim oyunda hile hurdanın çok bulunması açıklama gelirse en kısa zamanda bende başlarım seninle

ben 10dk ye oyundayım ama hangi serverde . gerçi her oyunda ilk 4 çarım falan deneme surumu olur benim.
  • ben hiç zevk almadım ya oyunda kimsede yoktu 3-5 kişi görüodum :S lvl 20 de bıraktım
  • yaa topic açtım hatayla şiilgili bi yaardımcı olursanız sevibnirim
  • bi yardım edin login.dat dosyası bulunamıyor
  • bu hatayı ne zmn verio patchleri yüklerken mi ?
  • hayır masaustundeki simgeye basınca
  • şimdi yani sende 112 tane patchi indirmeden böyle bir hata verdi degil mi? eger öyleyse bende olmadı böyle birşey şuan patchleri indirio sonrada girer diye düşünüyorum.
  • Benim ki sorunsuz girdi şuan oyundayım sende sil yeniden yükle bence poseidon a bekliyorum
  • Oyunu oynuyorum ve gerçekten zevkli bir oyun fakat hiç türke rastlamadım eger oynayan varsa buraya yazarsa sevinirm
  • ben 3. ye yuklicem inş çalışır

sistemim soyle

3gb ram
    8** ekran kartı (hatırlayamadım)

abi yine hata verdi yine hata verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 18 Haziran 2008; 10:59:10 >
  • Neden öyle bir hata verio bilmiyorum bende direk çalıştı birde bu oyun için bi rehber lazım oyunda türkte yok tek başına çözmek zorluyor tekrar söylüyorum türk varsa oynayan bu forumda yardmcı olrsa sevinirm oyunda bir türk guild i olsa hiç fena olmaz oyun güzel.
  • quote:

Neden öyle bir hata verio bilmiyorum bende direk çalıştı birde bu oyun için bi rehber lazım oyunda türkte yok tek başına çözmek zorluyor tekrar söylüyorum türk varsa oynayan bu forumda yardmcı olrsa sevinirm oyunda bir türk guild i olsa hiç fena olmaz oyun güzel.

dowload.com dan indirdin dimi?
  • evet
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.