Şimdi Ara

risk your life RYL2 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi yardım edin nie boyle oldu??
  • up
  • baba sorununu bilemiyeceğim.Download.com'dan bir de flashget kullanarak indir büyük ihtimalle eksik çekmiştir.Ben de hep elimin tersiyle itiyordum bu oyunu kafama esti yüklüyorum bi deneyeceğim poseidon diyor herkes ben de oraya gelirim =) vista desteği olmayabilir oyunun bi araştır 2006 yapımı
  • Zuhalter beni tanır msın bilmem bi ara rappelz last chaosta başlamştk seninle sanırım ben şu forumda yazan hemen hemen f2p olan her online oyunu denedim( knight silkroad rappelz lastchaos 2moons lineage2 dekaron shaiya cabal vs vs vs .....) şu oyun kadar saranını göremedim oyun eski olmasına ragmen gerek görüntü grafikler gerekse konu olarak şahane dizayn edilmş questler çok düzene oturtulmuş gerçekten zevkle yapıosun questlerini upgrade sistemi skill efekleri oyunun akıcılıgı( ki bu çok önemli bi faktör cabal rappelz lastchaos görüntüleri ne kadar güzel olsada çok hantal oyunlar o yüzden sarmadılar) herşeyiyle tam not aldı benden 41 levelim hades serverndayım 2 gün oldu başlayalı oyuna girenlere yardımcı olmaya çalışırım indirdiginize pişman olmayacagınız bir oyun...
  • arkadaşlar deli olcam nolur yardım
    Kota doldu oyunu indirdim
    Ama setupa tıklıyorum çalışmıyo
    niye öyle olabilir ??
    Lütfen yardım
  • nasıl çalışmıyor anlamadım tıklayınca ne olıuyor?
  • hiçbirşey olmuyor yeni bişey açıldığı felan yok
    Sanki çift tıklamamış gibi
  • BEYLER OYUNA YENİ BAŞLICAM ACABA KNİGHTONLKİNEDEN SONRA NASIL GELİR BU OYUN OYNAYAN ARKADAŞLAR BİR YARDIM OLURMU ??
  • level kolay kasiliyorsa sa pvp sistemi varsa oynarim
  • bn indiriorm da f2p dimi hala? WYD pek sarmadı beni:D

indirdim 112 tane patch yapıyor ve oldukça yavaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 28 Haziran 2008; 23:36:45 >
  • oyun sabah kapandı hala açılmadı.....

ben şu an oyuna giremiyorm logine tıklıyorum Connected to Login Server succesfully yazior...alt kısım boş ve serverlar yok......repair yaptm ama olmadı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 29 Haziran 2008; 18:06:17 >
  • up..up..up...biri bana yardım etsin?
  • ınternet sıtesıne bak orda manuel pacht gerektıre bılıo bıde yha bu oyunda tob nerden cıkıoı?
  • LVL80 den sonra level kasmak işkence gibi, 80'den sonra hızlı lvl kasmanın bir yolu var mı? Mesela Limandan harita 2 ye geçiliyor, oyunda harita 3 var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezia -- 3 Temmuz 2008; 17:40:24 >
  • üye olamıyorum yaw
  • A yapmak için lazım olan B CLass silahları nasıl buluyorsunuz? Yaratıklardan çok nadir düşüyor? Black Marketten alınanlar da F Class oluyor?
  • "game hack has been detected" böyle bir hata veriyor napabilirim?
  • launcher sorunsuz açılıyo... bi server seçip oyuna giriyorum ama şifremi girince server error diyo :S nedir ne deildir nasıl halledilir a dostlar???
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum hangi SERVER de başlamalıyım, yalnız oynamak istemiyorum güzel oyunlar bile sıkıcı geliyor, yalnızken!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.