Şimdi Ara

risk your life RYL2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şiddetle tavsiye ediyorum sadece sağlam bir oyun ama grup bulmaya bakın yanlız kurtluk bu oyuna göre değil bence!!!

http://www.ryl2.com.my/

oynayın!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

risk your life RYL2

risk your life RYL2

tanıtım çok yakında sizlerle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 24 Aralık 2006; 0:37:27 >

• oyunun boyutuna ve ss lere bakarsak çok güzel bir oyuna benziyo ben indiriyorum kurduktan sonra ss falan yollarım bence indirmeye değer bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

oyunun boyutuna ve ss lere bakarsak çok güzel bir oyuna benziyo ben indiriyorum kurduktan sonra ss falan yollarım bence indirmeye değer bi oyun

noldu halen inmedimi :D
  • arkadaşım noldu yaw soldun gitti yoksa oyun okadar güzelki kopamıyormusun
  • ben oynadım bu oyunu lv 62 asasın lv 65 warrıor lv 68 defender ım var oyun guzel cok guzel grafık var ama ıyıbır bılgısayarınız olması gerekıyor eger yoksa ne pvp yapa bılırsınız ne ozel savas etkınlıklerıne katıla bılırsınız en townda mal ıcın dolasa bılırsınız kasmakta kolaydır amaaaa bır party ortamın olması gerekıyor guıld bulamazsınız oyunda cunkı guıld e gırdıgınız zaman town dan cıktınızda dırek guıld wars baslıyor yanı guıld savasları fram ıcın framda oldurdugun basla ınsanlardan topladıgın puan her adam 10 puan nekadar cok puan varsa okadar ıyı oluyorsun yanı oyun guzel ama benım bıl cok kastıgı ıcın artık oynamıyorum benım bılgısayarımın ozellıklerı 2.0 ıntel 128 asus fx 5200 ekran kartı 512 ddr ram 256 da baglantım var bundan ıyı degılse hıc baslamayın ıyı derken en az p4 3.0 olcak 128 fx olabılır ama en az 1 gb ram uygundur baska turlu oynamak zor full kıssan grafıgı gene oynıyamazsın cunkı bu oyunda party lv 60 dan sonra cok onemlı ve partyler cok kalabalık oluyor yanı 8 kısısın 10 yaratık cekıp olduruyorsun kı buda baya kasıyor bılgısayarı ıyı oyunlr umarım yardımcı olmusumdur :d

• teşşekkürle tnnt
  • Bende başladım cok güzel yapmişlar oyunu tavsiye ederim1
  • merak ettım bende indiriorum
  • sorunu olan arkadaslar bana burdan ulasabılırler playboy@gameover.gen.tr (2 günde 34 lvl oldum :P)
  • ben sevmedim ya 2 gündemi 34 oldun
    ben tam bir saatte 40 oldum kasmak çoooooook çooooook kolay anlatamam ama sevmedim işte
  • maheauaeujaeh inanmak güç. 1 saatte 40 olmuşşun oda güzel !. Nasıl oldun bari onu söyle bizde olalım?
  • Özellikle kontroller çok hoşuma gitti W-A-S-D ile oynanıyor E tuşu ile paraları itemleri falan topluyonuz Q ile insansanız dier silaha geçebiliyorsunuz esc ye basarak normal maus kontrolünede geçebiliyorsunuz ama biraz pc yi kasıyor
    bide silahların satıldığı yerin aşağısında Minilion diye bi azman war fazla yaklaşmayın
  • beyler benım tavsıyem archer acın gorunmez olup acayıp damage vura bılıyorsunuz kasması baya zor hele 60 dan sonra paryy sız nerdeyse ımkansız olay su 1 vurusta kendı lv ını veya 5 lv ustunu rahatca oldurme olasılıgınız var ama 1 vurusta 5 lv altınızında sızı oldurme olasılıgı var gorunmez olup bı anda koydunuz zaman gelsın fameler 65 e kadar kasmak cok kolay bu oyunda ondan sonra partysız cok asırı zorlanırsınız cunkı tek kesemıyorsunuz bırde pc yı acayıp kastıgı ıcın partylerede gıremıyorsunuz bence oyun super daha ıyı bı pc olsaydı ben oynardım suan benım orda lv 68 defenderım lv 65 warrıor um lv 63 archerım lv 62 asasınım var bu lv lere kadar kolay kasmak oyun super ıyı bı bılgısayarınız varsa en kral oyun bence suan bu :D
  • sıze bırkac ıp ucuda verebılırım baya bı cozdum cunkı oyunu bılmıyenler ıcın ılk once dıyelımkı sılah alıcaksınız shop un altında yenıle tusu var ona her bastınızda goruceksınızkı sılahların atakları verdıgı mana ve dıger ozellıklerı degısıyor dıyelımkı bı sılah gordunuz 100-150 atak verıyor ornek :D ama mana hıc vermıyor ıyı sılah degılmıs demeyın alın o sılahı yenıleyın sayfayı sonra mana veren aynı marka sılahı alıp onu enchand bolumunden manası olmayan sılaha mana eklıye bılıyorsunuz bırazkarısık oldu soyle anlatayım sımdı sılahı aldınız ama mana vermıyor sılah veya verıyor ama az dıyelım buna mana eklemek ıcın yapacamız olay su aynı ısımdekı 1000 manalı bı sılah daha alıyoruz bunu gıdıp enchand da basıcaz enchand ı actımızda kombıne bolumunu cecıcez bızım ılk aldımız sılahı orjınal olanı burdakı pencereye koyucaz ılerı dedımızde bırdaha pencere gelıcek buraya da eklıcemız manalı sılahı koyucaz bırdaha ılerı dedımızde karsımıza bı pencere cıkıcak burda ne eklemek ıstıyorsan onu secıceksın sonra ılerı dıcek ve ornegın bızım orjınal sılahımızda 500 mp bornus vardı combıne yapacamız sılahtada 1000 mp bornus vardı bızım orjınal sılahımıza yaklasık 300 mp bornus daha eklemıs olduk bunu defalarca yapa bılırsınız yeterkı orjnal sılahımızdan daha cok atagı ve ya hıt ı veya mana sı olsun ve paramız olsun bu olayı armorlardada yapıp hem defans hem hp ekleye bılıyoruz bıraz karmasık anlattım kusura bakmayın cunkı en son 2 ay once oynadım :D umarım yardımcıola bılmısımdır sorucanız her hangı bırsey varsa yardımcı olamaya calısırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 2 Haziran 2006; 5:07:41 >

• oyunu indirdim oynıyorum cok zevkli diablo knight karısımı olmuş 3d li diablo dusunun işte ama tek sorun turk yok denecek kadar az... zeus serverinde oynıorum... lwl kasmak aşırı derecede kolay 15 dkda lwl 15 oldm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacro

oyunu indirdim oynıyorum cok zevkli diablo knight karısımı olmuş 3d li diablo dusunun işte ama tek sorun turk yok denecek kadar az... zeus serverinde oynıorum... lwl kasmak aşırı derecede kolay 15 dkda lwl 15 oldm...

Bizde Zeus serverindayiz türk guildimiz var .Eğer 45 felan olursan ve fame yaparsan seni guilde alabiliriz.Lvl kasmak konusunda 30 a kadar hızlı geliyosun ama sonra bayaa zorlasiyo
  • Ve ayrıca Onlinesi fazla olan arkadaslar arıyorum party yapmak için cunku tek başina kasmak biraz zor oluyor !
  • gunde en az 24 saat online yim :D:D:D heuhe
  • oynıan fazla turk yok galiba birde bana party nasıl kuruluor solermisnz ??
  • bende başladım adım XuaZ_ lvl 27 warrior um :) zeus ta land of almighty #1 de oynuyorum sürekli :) herkese tavsiyem güzel oyun e-games yapmış ii olmuş bu sefer :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.