Şimdi Ara

risk your life RYL2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitti su an dalıyom oyuna saol arkadasımmm
  • warrior olduysan item veririm sana ancak 10m 20m gibi paralar istemeyin :D bulsam kendim harcicam
  • ya akrdeş sen nası class atlatılıo bilionmu yani D den C ye mesela ben 10 tane spens kurban ettim hiç bişi olmadı sen bilionmu?

bide o bana verdiin silahta hangi hayvandan çıktı yau bana hiç çıkmıo hep D çıkıo C adam gibi hiçççç yok....

ama gerçekten bu oyunda defence çok pis oluo yani attacker olacağınıza defender olun kesinlikle yine ii vuruo ama kimse size vuramıo dmg fln yemionuz ben normal assasin e fln 1500 2000 vuruom bi gelio templar defender fln 700 den yukarı vuramuıom o da canını götürmüo saten benim lvl imdeki adamın canı 5k 6k oluo heralde benimki 3200 fgdfgfgd...

yani ben her zmn pure attack warrioru severim ama bu oyunda yaramıo...yada attacker olmak istiosanız orc olun orcdaki attackerlerde bi skill var yere vuruo patlatıo süper bişi ben adama 1500 vuruom adamın lvl i 45 adam bi vuruo bana 2500...

kendi lvl imdeki defender hariç vede bazı attackerler hariç herkesi eksiom teklif ediom 56 lvl adamalrı fln bile kestim ama 40 lvl templar kesemedim...
    düşünün artık...

• bi ara kitap alma yerlerini silah alma yerlerini ss lerle göstercem zamanım olursa questleri anlarsam onları da çevirip buraya yazmaya çalışacam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

ya akrdeş sen nası class atlatılıo bilionmu yani D den C ye mesela ben 10 tane spens kurban ettim hiç bişi olmadı sen bilionmu?

bide o bana verdiin silahta hangi hayvandan çıktı yau bana hiç çıkmıo hep D çıkıo C adam gibi hiçççç yok....

ama gerçekten bu oyunda defence çok pis oluo yani attacker olacağınıza defender olun kesinlikle yine ii vuruo ama kimse size vuramıo dmg fln yemionuz ben normal assasin e fln 1500 2000 vuruom bi gelio templar defender fln 700 den yukarı vuramuıom o da canını götürmüo saten benim lvl imdeki adamın canı 5k 6k oluo heralde benimki 3200 fgdfgfgd...

yani ben her zmn pure attack warrioru severim ama bu oyunda yaramıo...yada attacker olmak istiosanız orc olun orcdaki attackerlerde bi skill var yere vuruo patlatıo süper bişi ben adama 1500 vuruom adamın lvl i 45 adam bi vuruo bana 2500...

kendi lvl imdeki defender hariç vede bazı attackerler hariç herkesi eksiom teklif ediom 56 lvl adamalrı fln bile kestim ama 40 lvl templar kesemedim...
    düşünün artık...

ben full gitmedim elbise giyebilmek için 105 con 160 str em var kendi levelimde adamı yada 2-3 level yüksek adamı rahat kesebiliroum ama defender lar çok sağlam ölmüyorlar :) ama oyunda çok defender ve warrior var bence cleric yada enchanter güzel bi char rahat level kasiolar party lerin wazgeçilmez 2 adamları. pvp için ise gunner olun derim mükkemel bir char tam pvp adamı archerıda açabilirsiniz ama baya bi emek harcamanız gerekio.

black smith denen dostumuzdan silah alabilirsin şansına artık ne çıkarsa ben 10 15 tane aldım c+++ çıktı :D en fazla B++++ çıkıyo onu class atlatıp A sen yapiosun

senin şansına olmamıştır mit i yada yiterni stone yi denersen daha şanslı olabilirsin

• zuhahaha seninki bk iimiş benimki yanlış olmuş keşke 47 den itibaren con verseydim bende 173 mü ne str 71 mi ne con var
  • bende poseidonda kasıyorum arkadaşlar varsa görüşebiliriz oyunda
  • ya statları resetleyebiliyomuyuz? şu mini lion un orda bi stat reseter var ama yapmıo nerde bilen varmı plz??çok önemli
  • evet ben sahsım adına konısım oyunu begenmedım ve onca kota bosaaa gitti benım ıcın oyuna girmek dert oyun ıcı saçma karman corman ben begenmedım bosa gittii
  • quote:

ya statları resetleyebiliyomuyuz? şu mini lion un orda bi stat reseter var ama yapmıo nerde bilen varmı plz??çok önemli

reset leye biliosun chaos stone denen kafa şeklinde die bi taş var onu ve 1m ye yakın parayı alıp skill kitabı aldığın yerde en baştaki adamdan yaklaşık 5 stat geri alıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

evet ben sahsım adına konısım oyunu begenmedım ve onca kota bosaaa gitti benım ıcın oyuna girmek dert oyun ıcı saçma karman corman ben begenmedım bosa gittii

saygı duyarım ama oynamadan önce keşke videolarını izleseydinde kotan boşa gitmeseydi :) bencede okadar sürükleyici bir oyun deil ama oynicak doğru düzgün hilesiz oyun bulamadığım için oynuyorum keşke 55+ olupta party lere girdikten sonra hatta 70+ olduktan sonra savaşlara giripte karar verseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

evet ben sahsım adına konısım oyunu begenmedım ve onca kota bosaaa gitti benım ıcın oyuna girmek dert oyun ıcı saçma karman corman ben begenmedım bosa gittii

saygı duyarım ama oynamadan önce keşke videolarını izleseydinde kotan boşa gitmeseydi :) bencede okadar sürükleyici bir oyun deil ama oynicak doğru düzgün hilesiz oyun bulamadığım için oynuyorum keşke 55+ olupta party lere girdikten sonra hatta 70+ olduktan sonra savaşlara giripte karar verseydin

gorusun için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: bycado

quote:

ya statları resetleyebiliyomuyuz? şu mini lion un orda bi stat reseter var ama yapmıo nerde bilen varmı plz??çok önemli

reset leye biliosun chaos stone denen kafa şeklinde die bi taş var onu ve 1m ye yakın parayı alıp skill kitabı aldığın yerde en baştaki adamdan yaklaşık 5 stat geri alıyorsun

sadece o mu var ya ufff!ben zaten 1 kere yaptımda o çok zor çıkıo + çok pahalı ya deli olcam bunda con çok az

• selam arkadaşlar
    şu anda ryl2 hades serverine girmeye çalışıyorum ama sanırım serverden kaynaklanan bir problem war
    aşını lag mevcut giremiyorum bile acaba bir sorun mu var? yoksa oyuna yeni patch ler yüklüyorlar ondan mı kaynaklanıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
    lvl kasalım dedik server yalan oldu :) bu arada hades serverindeyim nickim Montenegro... görüşürüz bir yerlerde belkii
  • arkadaşlar bende bu oyunu uzun zamandır oynayanlardan biriyim hatta ryl1 den başladım şu an ryl2 uncomlete unionda 93 defender ve 92 enchanterim var eğer bu oyunu gerçekten oynamak istiyorsanız bütün buradaki arkadaşlara yardımcı olurum. ben zeus serverindayım eğer burda oynayan varsa oyundaki ismim Zombie--TANK bana burdan pm atın. veya canser_06XXX@hotmial.com dan ulaşabilirsiniz. bütün türk arkadaşlara yardımcı olurum yeterki bana ulaşın. oyun hakkında diyeceğim hiç bişey olamaz mükkemmel...
  • bu arada oyunu pro oynayanlardan biriyim elimde baya bi A/ AA / ve AAA lar var isteyen varsa bana ulaşsın her konuda yardımcı olurum bide benim 93 def in özelliklerini söleyeyim biraz havam olsun:) >>

32k hp
    1223 def
    2554-2756 attack
    7k mp

bütün itemlerim AAA++

yeter galiba:)
  • arkadaşlar çoğu kişi çok kasıyo diyo ama bende kasmıyo benim pc de pek ii bişey deil sizin sorununuz bütün görüntü effectleriniz açık optionsa girip bütün effectteki bütün tickli özellikleri kapatın oyun görüntü kalitesi düşmüyo sadece skill lerinizi kullandığınızda o görüntüyü göremiyosunuz ama gayet rahat oyun oynuyosunuz. sürekli kasan arkadaşlar bu yöntemi denerse çok rahat edeceğine garanti veririm ...
  • oyuna giriorum ama öyle lag varki hic birsey gözükmüo 10dk sonra bi kıpırdama oluo sonra dc verio :D ne yapıolar acaba yardım edecek yokmu yada bilen
  • evet dostum bazen bendede oluyo eğer internet hızın yavaşsa ondan olur başka nedeni yok. bide bazen serverdan kaynaklanan hatalar oluyo ona yapabilcek bişey yok...
  • internet hızı 1024 baska adamlarda da bu sorun varmıs ryl2 nin sitesine baktım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.