Şimdi Ara

risk your life RYL2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: canser06

evt arkadaşm 600+ $ harcadım dahada harcıcam gibi. ryl nin forum sitesine girip bakmanızı öneririm. orda çok büyük adamlar anlatıyo. bu TDZ-GEMOK-ML isimli bi japon iş adamıymış üzerindeki itemler için 20.000 $ harcamış. daha bizim yaptıklarımız ne ki.RYL2 forum a girin bi göz atın gerçekten işinize yarayan tüyolar alabilirsiniz. büyük adamlar oralarda enchange nin filan tüyolarını anlatıyo... kolay gelsin...

o tdz gerçekten sağlam adam 20.000 harcamış way canına :) parası olan düdüğü çalar die boşa dememişler :) bu arada warriorumdan sıkıldım okcu açtım umarım bunu beğenirim

• beyler kimse varmı lütfen bişe sormak istiorum
  • ya beyler kimse yokmuuuuuuuuuu
  • bu oyun paralı kiii
  • oyun paralı deil kardesim
  • bu oyunda kaç tane ırk var tek ırkmı ?
  • ilk once oyun paralı deilhttp://www.ryl2.com.my/ sitesinden account alabilir oyunu download edebilirsiniz.Ayrıca oyunda 2 ırk vardır. Akkan ve Human
  • ya keski wow gibi 8 tane falan ırk osla daha hos olurdu ama neyse indiriyorum oyunu 80kb ile başaldım bakalım 1 saat sorna iner
    sormak istediğim turklerin yoğun olduğu server hangisi galıba zeus da bi yoğunluk var bi de hangi ırkı seceyim ?
  • zeus 1 de cok turk var ben ve cogu arkadasım orda oynuyoruz.oyunu indirince zeus 1 gel derim.

ırk olarak bence human sec butun turkler nerdeyse human.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 18 Ocak 2007; 12:02:25 >
  • benim diyer ırk ilgimi cekti ama bi bakayım peki bi sorum daha olcak ne gibi cllaslar av yanı
    mage warior falan gibi
  • oyunda fighter,acolytes,rogue,mage gibi ana class lar var.fighters olursan defenders veya warrior olabilirsin.mage olursan Sorcerers veya Enchanters olabilirsin.acolytes olursan priest veya cleric olabilirsin.Rogue olursan Archery veya Assassins olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 18 Ocak 2007; 13:04:54 >
  • hmm ii miş son 5 dk indi sayılır sabırsızlık la bekliyorum umarım bi sorun çıkmadan oynaya bilirim
    bi de oyuna başlayım o zmanda sorularım garanti olacaktır şimdiden yardım ettiğin için thx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 18 Ocak 2007; 13:07:19 >
  • onemli deil arkadasım bende zeus 1 deyim lvl 67 warriorum var.Fakat server su an update de.Fakat bu aralar acılması lasım.Sitede 11.00 ve 1.00pm arası diyo ama hangi ülkenin saatine gore yazmıslar bilmiyom ama fazla uzun sürceni sanmıyom.
  • ben de diyorum neden bağlanamıyorum off sanş işte oyunu yükeldim ama bağlanamıyor diyor
  • merak etme fazla beklemeyiz acılır simdi
  • hadı bakalım bekliyorum off cok sabırsızlandım :d
    nick ne senın oyunda ?
  • Hermasus
  • server acıldı simdi girebilirsin
  • girdim ama sormak istediğim bi şeyler var
    human assasin oldum
    skılll kitab larını nerden bulcam ya bi de o skıllere nasıl lwl vercem ?
  • neyse ben cvp buldum
    ama şiddet ile tavsiye ediyorum oyun güzel ama biraz az oyuncusu var gibi yanı ben orj. wow da oynadığım için belki az gelmiş ola bilir neyse oyun güzel özellikle assasin oldum sağ sola giderek atak yapmak cok hosuma gitti oyun güel gibi ehr ekzin oynamasını tavsiye ederim tekrar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.