Şimdi Ara

risk your life RYL2 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede hiç kasmıyor internet hızı bende 512 ve hiç bir lag yok arada girince acayip kasıyor bazen ama çıkıp tekrar girdiğimde tekrar düzelior
  • bende bu oyunu ryl1 den beri oynuyorum gercekten cok beyendigim bi oyun ve bence cok zevkli.su an zeus 1 deyim lvl 56 warior um kascak yer buldugun zaman bence gercekten cok kolay kasması.Fakat bu aralar cok lag var ve bugun server sanırım kapalıydı hic giremedim...
  • arkadaslar servera dunden beri giremiyorum oyun kapalımı acaba ????? sitesinede girilmiyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 31 Aralık 2006; 9:23:07 >
  • İngilizcem pek iyi degil ama yanlis anlamadıysam Tayvanda gerceklesen bir deprem yuzunden o bolgedekı internet servısı cokmus oyuna baglanamamanın ve sıteyede ulasamamanın sebebı bu olabılır

Oyunu dun yukledım ve bende gıremıyorum oyuna nede sıtesıne

Kaynak:http://www.rylunderground.com/forum/rylu-news-2/5399-attention-malaysian-players/
  • erllik_han verdigin servermı forummu bizhttp://www.ryl2.com.my/ bu serverda oynuyozda.Bu arada sorunu biran once hallederler umarım cok sıkılım artık beklemekten.
  • Sanirsam forum o konuda benımde bı bılgım yok , sadece neden oyuna gırılmedıgını arastırırken rastladım.Bende oyunu senın verdıgın sıteden cektım ama oynamak kısmet olmadı daha
  • herkeze iyi seneler ve iyi bayramlar ben de yeni basladim oyuna ama itemleri nasil a++ b++ c +++ nasil yapilir birisi bana anlata bilir mi
  • sanada ii bayramlar....

bide upgrade olayı sen + ları minerallerle yani diamond,black moon,sapphire fln gibi şeylerle basıyosun...

AAA AA A B C D gibi olanalrıda 10 tane spens,sr.mitchell ve yiterni lerle yapıyosun...bunlardan spens le yapma oranı daha düşüktür....yiterni stone ise en yüksek olanıdır....
  • arkadaşlar metallerde success şansı yüksek taş diye bişey yoktur ilk upgrade lerde lvl 4 e kadar spens ile kolay gelirsiniz 4 den sonra lvl 6 veya 7 ye kadar mitchel basarsınız 1 kere veya 2 kerede yiterni basın ama yiterninin success şansı düşüktür bu yüzden bence 8 e kadar mitchel ile getirmeye çalışın geri kalan 2 lvli ise tob ile yapın. bu en kolay enchange etme yöntemidir...
  • bu arada tob un success şansı % 100 dür asla failed vermez ama 1 iteme sadece 2 kere basabilirsiniz... TOB u store lerden alabilirsiniz yaratıklardan düşme şansı milyonda birdir... hepinize kolay gelsin...
  • onu gorevden verio tob u..ybi gorevde verio
  • benden bir tavsiye açcaksanız defender açık warrior açmayın warriorun defansı az olduğu için çok kolay ölüyor ama defender tam bir ölümsüz öldürülmesi imkansız bir karakter hele 90+ ise mükemmel bir karakter ama lvl i yawaş atlasamda olur ben pvp de kral olcam diorsanız archer ve ozellikle gunner tam bir ölüm makinesi mage kullancaklar ise ölmeyi göze almalı çünki defansı çok çok az ve tek vuruşa bile gidebilir ama oyunda yüksek dmg veren karakterdir mage ler cleric ve priest lar tam bir lvl makinesidir :) çok kolay party bulduklari için rahat lvl atlarlar.

akkan larda gunner hariç dierlerini bilmiorum malesef ama insanlarda çok türk var (zeusda) o yüzden sizde insan olun(zeus da xD) türklerden yardımlar ve party ler bulabilirsiniz

• ya ben indirdim o kdr
    id şifre yazıom enter a basıom char da biri oynuo dio yes e basıom oyndan atıo neye tıklarsam oyundan atıo audio card yüklü deil ondan olabilir nası yüklücem audio card bilen varsa lütfen sölesin ya
  • tob u görevden vermiyo sevgili arkadaşım. tob un yaratıklardan düşme şansı milyonda bir. bu oyun bildiğiniz gibi bedava bide oyunun emperor sürümü var o paralı ama drop rate i çok fazla yani metaller çok düşüyo ryl2 de çok az item düşüyo ve ii bi adam yapmak için siteden $ ile metal alıyosunuz tob u da sitenin recource pack kısmında bulabilirsiniz. ayıca sitede A++++ helm ler de mevcut. eğer ryl2 de gerçekten ii bi char yapmak istiyosanız 600$ ı gözden çıkarmanız lazım. ben öyle yaptım...
  • alwex arkadaşım oynun patchlerini düzgün yüklemediğindendir. logi sayfasında bulunan filecheck e tıkla ardından tamam de eğer olmazsa. sorun ses kartındandır ses kartın çalışmıyosa oyuna giremezsin...
  • 600$???
    wıyhhh??

eminmisin?bi sıfır fazla koymuş olmayasın?

yani harbi harbi 600$ dan mı bahsediyosun?yani sen oyun icin 1 milyar kadar paramı verdin??
  • beni bu oyun sıktı yaw sürekli aynı skillerle vurmak ve aynı tuşa paso basmak pek hoşuma gitmedi ama soylemeliyim ki savaşlar çok çok heycanlı geçior :) sırf o savaslara girmek için bile kasılır
  • Oyunu şuan da yüklüyorum %4.Oyun da stat skill vs nasıl yapıcaz archer olmayı planlıyorum.Detaylı anlatım demişsiniz ama sanırım post silinmiş
  • Oyuna başladım iyi gibi gözüküyor ama skiller hangi lvllarda ve nasıl açılıyor yardımcı olursanız sevinirim...
    Nick: Perseus_35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 10 Ocak 2007; 16:20:39 >
  • evt arkadaşm 600+ $ harcadım dahada harcıcam gibi. ryl nin forum sitesine girip bakmanızı öneririm. orda çok büyük adamlar anlatıyo. bu TDZ-GEMOK-ML isimli bi japon iş adamıymış üzerindeki itemler için 20.000 $ harcamış. daha bizim yaptıklarımız ne ki.RYL2 forum a girin bi göz atın gerçekten işinize yarayan tüyolar alabilirsiniz. büyük adamlar oralarda enchange nin filan tüyolarını anlatıyo... kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.