Şimdi Ara

risk your life RYL2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide sen lvl ilerleyince savaslara katılınca gor gercekten cok zevkli oluyo savaslar.Aslında player sayısı az deil server cok var.Mesela Zeus 1 2 ve 3 diye ayrılıyo.Zeustan baska bole 2 server var 1 2 3 diye ayrılan.Bu arada zaten wow u bırakıpta geldiysen player sayısını az bulman oldukca dogal bence
  • beyler cogunluk hangi ırk ? bu Akkan dediğiniz ne oluyo orc falan mı? eğer öyleyse ben orcları severim yani ama siz hangi ırksınız ona göre deişir
  • akkan dedigimiz orc gibi bisi ama turklerin cogunlugu hatta hepsi human.Ama yinede senin tercigin istedigin ırk olmaktan ozgursun
  • biliyorum özgurum ama tek basıma turklere karsi olmak biraz abeso zaman bende human olayım

oyunun videolarına baktım fazla kaliteli diil gibi gozukuyo ama bakacaz
  • yaw beyler ben oyuına girdim ama nasıl lwl atlıycaz ne kescez nasıl kescez
    bi de skiller nasıl çok karışık yaw
  • dışarda yaratıklar var saten git onları kes hemen lwl atlanıyor 1 saat de kasarsan 30 lara gelirsin
    skııl içinde kitap alıp okuyorsun
    falan fialn biraz kurcala çözersin
  • arkadaşlar bn bu oyunu 6-7 aydır oynuorm oyunda 50 ye kadar kasması kolay aslında kasmak kendi elinizde olan bişi mesela bi kere bn 3 günde 80 lvle geldim yani isteyen kasar kasmak isteyen hele sağlam adamınız warsa şu an oynadım char 68 defender elimde 240-320 dmg lik axe war onu kasıorm zeusta #1 de oynuorm pt yapmak isteyen shiningwolf_06@hotmail.com eklesin herkese ii şanslar bu arada mrk ettiniz soru warsa sorun;) bide şunu ekliim türk akkan daha çok war ama zeusta diil hadeste oynuolar zeusta bizim guildde 20 türk war + daha çok war ama guild almıo bu arada enhance yaptınız silahlara rubyden başka bişi koymayım ii şanslar;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerozyurt -- 20 Şubat 2007; 16:18:44 >
  • fault snin adın hermasussa bn sni tanıorm :D hehe bnde -Turkey- bu defenderın ismi bide --LP-- war sin bilirisn hatta zombie-TANK ıda tanıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerozyurt -- 20 Şubat 2007; 16:49:40 >
  • abi bende başlıcam en ii archer kasıyo diyosanız archer kasıcam yoksa mage açıcam bide POLEMARCH ABİ BAYILIYOM SANA :D yine güzel bi oyunla çıktın karşımıza :D
    EDİT: POLEMARCH YERİNE POLEMACH YAZMIŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 20 Şubat 2007; 19:02:47 >
  • en ii enchanter ve priest kasılıo
  • ya beyler bn kayıt olamıom e postaya msj gelmesi gerkiomu ya birinz bana alırmsınz
  • ARKADASLAR BEN OYNADIM TEK BISEY SOLUCEM BANA GORE IGGGGGRRREEEENNNNNCCCCC
  • beyler 64mb ekran kartı 256mb ram p4 1.7 bu özelliklerle oyunu oynayabilirmiyim?
  • oynarsın..zaten oyunun ole cok iyi grafikleri yok...

ama bu aralar bi iki girdim çok lag vaar gibi bendende olabilir ama....
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

oynarsın..zaten oyunun ole cok iyi grafikleri yok...

ama bu aralar bi iki girdim çok lag vaar gibi bendende olabilir ama....

eminmisin? 256mb ramde inş. çok kasmaz sonra boşu boşuna indirmiş olmayayım
  • oyunda level kasmak kolay mııııı
  • ya bişe soracam ID alırkkenhata veriyo hep Identity card ne yazacam?? heh yaptım bişe yazmayın hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 10 Nisan 2007; 19:33:47 >
  • ben salladım kabul ettii
  • ark lar.. bu neden kasar bukadar yaa vala bıkkınlk geldi ühü :/
    sinir oluyorum restart ediorm makinayıı deli oldm..
  • zeusta lv 50 gunner oldm ve beni duelde yenen pek yok :D
    kendmle gurur duyuyorumm.. görünmezlik ve vurduğu damage 8000 nerdeyse :D
    herkese tavsie kmse karşmda duramass ;)
    bide kasmasaa :'(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.