Şimdi Ara

risk your life RYL2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oyunda itemi d classtan nasıl c classa geçircez???????????????**
  • Beyler bu oyunu hala oynyan war mı bı aralar oynuodum gercekten super bır oyundu ama Turk olmadan sıkılıo ınsan ingilizcede az war ...
    Benım gıbı oyun arayanlar... sole bı 5 6 kısı olsak super olr oynardık eglenırdık
  • lvl atladımı skilere nasıl verioz bide lvl atladımı cracter str dex ınt gibi leri bizmi verioz yoksa otamaik kendimi veriyo
  • arkadaşlar siz hangi server da oynuyorsunuz?
  • ben zeus serverındayım ama daha 33 34 lvl ım tek kasmak sıkıo sızın nıckler ne kasardık beraber
  • arkadaslar oyunu yeni indirdim anladıgım kadarıyla turkler zeusta genelde bende orda acacam ama karakterler hakkında bilgiye ihtiyaclm var hangisinin ne gibi özelligivar biliyom yardım ederseniz sevinirim burde eyer klanınız varsa benide alırmmısınız
  • clan fln bılmıorum olsa ıı olr ama char olarak defender gzl magenın ılerkı skıllerı de cok gzl ama defender az yıyo atackları da cok kotu deıl
  • oynayan yok mu bu oyunu bea
  • bende oynuorum bu oyunu zeus serverındayım nick ShootThemUp daha lvl37 yim oyunda bana ulaşabilirsiniz her türlü yardımda bulunmaya çalışırım msn eklemek isteyen olursa cagriaydogan@gmail.com
  • ya arkadaşlar yardım lutfen
    ben yükledim oyunu açınca
    ERRORR5!!!
    diyo bu ne yaaa kota boşa gitti yardım pls
  • Yeni baslayanlar posedion da baslasin bende zeus daydim ama posedion a gectim guild de kurdum ama kimseyokzeustaki chara da arada bi giriorum ... ama zuesta savasa girdim gerci daha 45 lvlim bi goriim dedim ama admlar asmis bi wursuta 150 200 k wuruor ondan poseidon a gectim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

ben oynadım bu oyunu lv 62 asasın lv 65 warrıor lv 68 defender ım var oyun guzel cok guzel grafık var ama ıyıbır bılgısayarınız olması gerekıyor eger yoksa ne pvp yapa bılırsınız ne ozel savas etkınlıklerıne katıla bılırsınız en townda mal ıcın dolasa bılırsınız kasmakta kolaydır amaaaa bır party ortamın olması gerekıyor guıld bulamazsınız oyunda cunkı guıld e gırdıgınız zaman town dan cıktınızda dırek guıld wars baslıyor yanı guıld savasları fram ıcın framda oldurdugun basla ınsanlardan topladıgın puan her adam 10 puan nekadar cok puan varsa okadar ıyı oluyorsun yanı oyun guzel ama benım bıl cok kastıgı ıcın artık oynamıyorum benım bılgısayarımın ozellıklerı 2.0 ıntel 128 asus fx 5200 ekran kartı 512 ddr ram 256 da baglantım var bundan ıyı degılse hıc baslamayın ıyı derken en az p4 3.0 olcak 128 fx olabılır ama en az 1 gb ram uygundur baska turlu oynamak zor full kıssan grafıgı gene oynıyamazsın cunkı bu oyunda party lv 60 dan sonra cok onemlı ve partyler cok kalabalık oluyor yanı 8 kısısın 10 yaratık cekıp olduruyorsun kı buda baya kasıyor bılgısayarı ıyı oyunlr umarım yardımcı olmusumdur :d

abi yapma ya tam da heveslenmiştim...

p4 2.81 fx5200 512 ram oynayamam mı şimdi

• physX oyunu oynayabilirsin benimde senin zelliqlerde ama cpu 3,0 ram aynı 512 ekran kartı Gfx 5800

bende yeni başlıcam senle oynarık istiyosan msn ekle buluşak geceleri oynuyak sabahlarıda olur gece yarısıda ben her zaman boşum bu arada bi ram alcam saten DDR 2 1gb ramler 40ytl şuan

seninde kaçırmaman gerkeiyo bide istanbuldaysan tanesi 15 ytl e var orda teknosa diye bi firma olması lasım ark 20 tane aldı bizim bi pc ciye sattı istanbula gidersem ordan alıcam nese

msn adresim draw_mu@hotmail.com 1gblik bi ram daha taktıkmı pcden tek ses alamazsın uçarız koparız

Bu arada oynuyanlar bi isimlerini ve hangi serverda olduklarını yazabilirlermi rica ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

physX oyunu oynayabilirsin benimde senin zelliqlerde ama cpu 3,0 ram aynı 512 ekran kartı Gfx 5800

bende yeni başlıcam senle oynarık istiyosan msn ekle buluşak geceleri oynuyak sabahlarıda olur gece yarısıda ben her zaman boşum bu arada bi ram alcam saten DDR 2 1gb ramler 40ytl şuan

seninde kaçırmaman gerkeiyo bide istanbuldaysan tanesi 15 ytl e var orda teknosa diye bi firma olması lasım ark 20 tane aldı bizim bi pc ciye sattı istanbula gidersem ordan alıcam nese

msn adresim draw_mu@hotmail.com 1gblik bi ram daha taktıkmı pcden tek ses alamazsın uçarız koparız

Bu arada oynuyanlar bi isimlerini ve hangi serverda olduklarını yazabilirlermi rica ??

cevabın için teşekkürler ama metini çok methettiler... bir onu denemek istiyorum önce beğenmez isem birdahaki aya denerim belki RYL2

iyi oyunlar sana

• la dünyada en noob bi oyun varsa oda metin2 grafik yok skill effect yoq pvpdesen o tam anlamıyla yoq varda yoq yani :D bide oyunda yaratıklar hep aynı domuz açdomuz alfadomuz kırmızıdomuz hepsi aynı domuz ama isimleri farklı bence metin2 oynuyan birinin aklından şüphe etmeli :D
  • 1 yıl önce oynamıstım sımdı tekrar başlıycam oyun arayanlara tavsiye ederim poseidon serverında başlıycam

http://youtube.com/watch?v=P6NPvozKA9U vidyo süper

party kurduktan sonra oyun kasıyor demişssiniz alın bi 1024 ram 24dolar sanırım sorun ortadan kalkabilir belki öneri
  • benim pc 256ram oyun oynanmaz dimi??
  • 768 ramla oynayamıyorum oyunun grafiğinde sorun var gibi herşeyi düşürdüm ama yürürken takılıyor
  • tüh o zman oyuun grafikler harbi süperdir.ben oyun yapsam o kadar çok süper grafik yapmam.(çünkü kendi pcm kaldırmaz )
  • arkadaslar ben mage acmayı dusunuyorumda bana mage hakkında bilgi verırmısınız bıde bu buyu kıtaplarını anlamadım nerden alcaz ve nasıl lvl atlattırcaz bide buyu kıtapları yerden cıkıyo mu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.