Şimdi Ara

risk your life RYL2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende geliorum byarına indirmiş olurum...
  • Zeustayım Nick:WarriorsCry ve WarriorsCryTR su anda magedeyim warriorscrytr de clan varsa benide alın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 25 Ocak 2008; 12:53:41 >
  • beyler ben hades serverindeyim 77 lvl templarım var isteyen gelsin party ile iyi kasaarız bana uyn adam varsa özelden msj atsın
  • Bende 81 archer la 78 sorcerer 60 asass fln war poseidon a gelmek istiyen gelebilir bide Fayik senin hades mi poseidon mu birde fame kac?
  • kardes ben hadesteymişim kusura bakma uzun zamandır oynamıyordum 78 lvl templar salam bi çarım var fazme kasmıyorum lvl kasıyorum isteyen gelsin beklerim hades e
  • Merak ettim 78 lvlde bisi yapilio mu tam olarak orda cunku ora eski server
  • walla yapan yapıyo mesela çok iyi oyuncular mevcut meh ben bu oyuna başlıyalı 2 yıl oldu uzun bi ara vermiştim 1 yılı geçik aradan sonra yine başladım
  • üyelik alamıyorum yardım edicek birileri warmı ... ?

Referral ID hata verip duruyor

Referral ID must be filed with 6 numeric and greater than 0 - For example : RYL0123456-0

verilen örnekteki gibi 10 tane yazamıorm ilk kutuya sadece 6 tane sıgıyor diger boslukta ise 2 secenek war 0ve1 bilenler bilir
    State = Other yaptım
    Country = Turkey yaptım

Yardımcı olurmusunuz oynamak istiyorum bu oyunu artk bir an once ...
  • Aldım arkadaşlar tamamdır yapamayanlar için söliyim sadece numara yazmanızı istiyor ... ;)
  • Cb den çıksın oynarız
  • İlk sayfada resimdeki sakallı adamın elinde Wowdaki cücelerde olanlar gibi bir tüfek var o oyundada var mı varsa bende indiricem :)
  • o mob
  • Cb de mi eğer ob a geçerse yeniden indirmek zorundamıyız inidiriyomda şuan ??
  • ne cb si yaw:S
  • beyler benim hades serverinde 89 templar ve de 83 gunner hesabim var eğer bana uyan arkadaş avrsa gelsin kasalım çok yardımcı olurum eğer yeni başlıcak varsa 40 lık atacker imde var yani hade te oynayan varsa bana pm atsın
  • kac fame war hadeste birde tob fln nerden ciktigini bilior musn
  • beyler sonuç olarak hangi serverda toplanıyoruz
    hep beraber bi serverda yeniden başlıyalım
    clan olayına gireriz belirli saatler belirler oyuna gireriz birbirimize yardımcı olup organize çalışmamız lazım
  • ben poseidondayim walla en yeni server o ranklar fln.
  • ben söliyim fame templarda 1009 fame var gunnerda fame kasmıyom lvl kasiyorum onlarda bi ara chines gold diye sari bişiler çıktı will board hunter den düşüyodu map 3 de onları okuyunca sansına spens metal yiterni yada tob düsüyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hghghfayik -- 31 Mart 2008; 21:27:01 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.