evet gunner ve archerler camouflage olup vurulan skilleri var onlar gerçekten çok yüksek dmg veriyo.benim 56 lvl attackerin en yükske dmg si 3200 dü
archer ve gunner tam bi canavar oluyo
Ben Zeus Serverın'da oynuorum 46 lvl sorcerer 40 lvl warriorum ama ama ikiside işe yaramıo -_-
o yüzden akkan'lara bakiim dedimm gunner gerçekten çok ilgimi çekti :) oyundaki ismim _oquz olması lazım :D hatırlamıom :P _oquz ve ya oquz_ :P nyse zeus'da oyanayanlarr oquzlp@lpturkiye.com eklein ;)
benim 72 lik templar vardı bırakalı 5 ay oldu ama itemler paralar filan herrsey duruo :D
Beyler Şimdi Bu oyunu Kİmse oynamıor mu fieste sana bişiler sorcam oyun hakkında e-mail imi ekle
Beyler biri bana yardım etsin ben bu RYL2 nin client ini indirdim pc me kurdum fakat masa üstü simgesine tıkladığımda açılmıyor sorun nedir nerdedir anlamış değilim lütfen bi yardım edin...
512 ram 128 ekr kartı 2.4 işlemci war yeteri beler
arkadaşlar oyunda yeniyim. bu gold coupon hangi yaratıklardan düşüyor? 4-5 tane toplamışım ama hangi yaratıktan olduğuna hiç dikkat etmedim valla
Poseidon - Merkhadian OG_Style_Gunner 2PAC_Shakur
Oyunu indirdim update yapiyorum/ hangi serverda baslamami onerirsiniz? ve birde + basmayla stat konusunda yardimci olurmusunuz? oynuyan varsa party yapalim
kardeş gold coupon 1 milyon gold demektir yani bu para zor bulunur gold coupn spiritden düşer leveline göre olan spiritleri kesersen şansın daha fazla olur.
quote:
Orjinalden alıntı: dukenukem18
arkadaşlar oyunda yeniyim. bu gold coupon hangi yaratıklardan düşüyor? 4-5 tane toplamışım ama hangi yaratıktan olduğuna hiç dikkat etmedim valla
quote:
Orjinalden alıntı: dukenukem18
kardeş gold coupon 1 milyon gold eder sağ tuşla tıklayınca 1 milyon gold gelir sana . gold coupon spiritlerden düşer hayalet gibi olan canavarlardan leveline göre zorluk derecesindeki spiritleri kesersen şansın artar daha çok para kasarsın ....
quote:
Orjinalden alıntı: bycado
quote:
Orjinalden alıntı: canser06
evt arkadaşm 600+ $ harcadım dahada harcıcam gibi. ryl nin forum sitesine girip bakmanızı öneririm. orda çok büyük adamlar anlatıyo. bu TDZ-GEMOK-ML isimli bi japon iş adamıymış üzerindeki itemler için 20.000 $ harcamış. daha bizim yaptıklarımız ne ki.RYL2 forum a girin bi göz atın gerçekten işinize yarayan tüyolar alabilirsiniz. büyük adamlar oralarda enchange nin filan tüyolarını anlatıyo... kolay gelsin...
o tdz gerçekten sağlam adam 20.000 harcamış way canına :) parası olan düdüğü çalar die boşa dememişler :) bu arada warriorumdan sıkıldım okcu açtım umarım bunu beğenirim
o TDZ-GEMOK-ML zaten oyunun en iyi oyuncusu şu anda 360 000 e yakın fame si var oyunun 1. gunneri . oyunun fame bakımından 1. adamıda var ama gemok onuda yıkıyo fame ne kadar fazla olursa o kadar güçlü oluyosun oyunun 1. si bi tane sorcerer 550 000 e yakın famesi var ama 360 000 famelik gemok onu yıkıyor gemok bize itemlerinin resmini göndermişti sadece min damagesi 58 000 falandı diğerlerinde soru işareti vardı (?) ... guardlara fire arrow skili ile tek atıyoduki bu imkansız bişydi bn onu oyunun GM si sanardım... sonra nasi-Gian die bi templar açtı onuda oyunun en iyi tempları yaptı o da tek başına boss kesiyodu bnm 90 lifem vardı onla party yapmıştım herkesten hızlı koşuyodu ring takmış heralde tek başına mini liona tek attı. sanırım sonra sildi nasi-gian' ı. öle adam yanlışlıkla silinse kahrolurum ama nese....
ya forumdaki bütün yazıları okudumda herkes oyuna zor diyo , zor lvl kasılıyo diyo , bu oyun ryl 2 incomplete union bunun zorluk derecesi orta. bide ryl path of the emperror u oynasaymışsınız kafayı yermişsiniz onda lvl 11 ken 14 tane seaman kesmiştim lvl atlamak için , ve o 1 haftalıktı, 1 hafta sırf full partyle kasardık 1 haftada ancak 49 olabildim o oyunda 1 hafta parasızdı 1 hafta içinde en çabuk 99 lvl olan para ödülü alıyodu . bu ryl 2 de en yüksek lvl 95 bide ryl underground var onda 30 dakikada 70 olursun iyi kasarsan 3 günde 95 olursun o pvp oyunu hızlı lvl kasıyo fazla fame alıyon az fame veriyon 30 fameye 10 fame veriyon ... bnce ryl yi ilk defa oynuyosanız ryl underground oynayarak başlayım çok kolaydır o.
quote:
Orjinalden alıntı: _Nameless_
ya akrdeş sen nası class atlatılıo bilionmu yani D den C ye mesela ben 10 tane spens kurban ettim hiç bişi olmadı sen bilionmu?
bide o bana verdiin silahta hangi hayvandan çıktı yau bana hiç çıkmıo hep D çıkıo C adam gibi hiçççç yok....
ama gerçekten bu oyunda defence çok pis oluo yani attacker olacağınıza defender olun kesinlikle yine ii vuruo ama kimse size vuramıo dmg fln yemionuz ben normal assasin e fln 1500 2000 vuruom bi gelio templar defender fln 700 den yukarı vuramuıom o da canını götürmüo saten benim lvl imdeki adamın canı 5k 6k oluo heralde benimki 3200 fgdfgfgd...
yani ben her zmn pure attack warrioru severim ama bu oyunda yaramıo...yada attacker olmak istiosanız orc olun orcdaki attackerlerde bi skill var yere vuruo patlatıo süper bişi ben adama 1500 vuruom adamın lvl i 45 adam bi vuruo bana 2500...
kendi lvl imdeki defender hariç vede bazı attackerler hariç herkesi eksiom teklif ediom 56 lvl adamalrı fln bile kestim ama 40 lvl templar kesemedim... düşünün artık...
kardeş class atlatman için B itemin olması lazım B++++ olursa iyi olur B ye spens ,mitchell , yiterni basarsan ya succes verir ya failed succes verirse iyi A olabilr belki ama failed dedi diede umutsuzlanma . nese b iteme spens mitchell yada yiterniyi bastık hemen itemin özelliklerinin altında encahded 1 yazar o enchanded 6 olursa bi delik açılır ona ruby koyarsın o item ne olursa olsun A olur ama sonra yine basarsan spens falan yanma ihtimali var iteme bişy olmuyo ama içindeki taş patlıyo . eğer elinde tear of blacksmith varsa %100 succes ama onunda tanesi 2.500.000 ki bu fiyata bi sürü yiterni alırısn yiterni 500 k spens 250 k mitchell 350 k. nese oyundaki en iyi itemde AAA dır bunu bi kere yapabildim geriye kalan itemlerim hep AA++++ bi kolluğum AAA shadow um bn 70 lvl ama ii shadow bide lifem var 90 lvl onu taaa ne zamandan beri hep partyle kastım bide 71 gunnerle 62 assasin var itiraf ediyim assasinimle lifem ezik asasinimi zaten item falan yapmadım lifemde 90 ya iiydi ama soydular bnde silmeyi düşünüyom isterseniz açın listeye bakın lifemin nicki --jweears lifeler arasında zeus serverında 8. yim bi sorunuz olursa bana sorabilirsiniz bnde bu oyunu 5-6 senedir oynuorm....
quote:
Orjinalden alıntı: bycado
yaw mana potunu heal potunu nerden alıyorum alabiliyorum
kardeş sana yerden topladığın canavarlardan düşen renkli taşlar lazım . gitcen sunny general items merchant a sonra beyaz beyaz tüpler alcan tüpleri o taşların üstüne getirince beyaz oluyo sonra üstüne bırak tüpü sonra o pot oluyo potu büyülerinin dizili olduğu yere koy hangi sıradaysa o tuşa bas zaten içer onu ama pota ihtiyacın yok sunnyden et veya special cooked meat al o da işini görür ama en fazla 800 hp doldurur ama sen istiyosan bi anda 3000 dolsun o zaman mantarların oraya git orda bi adam satıyo ondan al mp potuda var 2000 mp dolduruyo hadi kolay gelsin oyunda o mantarları bulamassan haritada falan söle yada oyundayken bana pm at nickim Tr-Mali-Gs yada Wan-HelsİnK bide -Jweears var bunlarla oyuna giriyom ok_
abi siz bırakın bu ryl2 yi bunun bi alt modeli war ryl bu oyun da gsl 4 saatte 99 lwl oluosun ya bütün itemleri giydin için cok zevkli oluo ayrıca bi yatarık kesion 40000 ex gelio 300000 GOLD gelio yane süper 50 tane spens cıkıo ama bu oyunun kötü oyunu warki oyunun yamalarını yüklemek lazım bunun 3 yane yaması war we birde id ni degistiriosun id sorun olmaz yane bişi olmaz bu oyunu kurmak cok zor ama manyaq zevkli eğer oynamak isteyenler warsa forza_bjk_gnc_1903@hotmail.com bu adresi ekleyip bana ulaşa bilirsiniz we bn size elimden geldigi kadarıyla yardımcı olurum
Zeusta Actım Bende Haydi bakalım Nasılmış Oyun.
slm herkese ya okçuda statlrı nasıl wercez yardım ederseniz sewinirim zeustayım yeni açtım JandarkWarLock nickim
ya hocalar ben bulda skilerin lvlini 1 den 2ye atlatamıyorum yardım edin lütfen