Şimdi Ara

risk your life RYL2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onların ne işe yaradığını bende bilmiyorum ama spenks ii para ediyor 200 k dan koyuyorum merchanta anında tükeniyor
  • 10 spens i alın blacksmithe gidin kılıcınızı yada herneyse onu koyun sonra 10 spens yada 10 sr mitchell koyun kılıç upgrade oluyo
    önemli bişey bu..
    ayrıca siyah mcvher armor geliştirir.. kırmızı kılıçç..
  • ya arkadaslar bende zeus 1 de oynuyom su skill kitaplarını nası lvl2 ye donusturcez skill vl 2 oldu gittim kitabini aldım sag tıkladım gene bu skill ogrenemessiniz yazıyo bilen biri yardımcı olabilirmi
  • http://youtube.com/watch?v=P6NPvozKA9U

bu lınkdekı vıdeo yu ızleyın tavsıye ederım ben boyle bır mage gormedım ortalıgı toz duman edıyor
  • ee yonu oynayan varmı şuan
  • oyunu indirdim kurdum yaramaz grafiklerçok ilkkel kontroller kullanışlı deil
  • tamam grafikler o kadarda iyi değil de hoşuma gitti bende oynuyorum lvl 35 defenderim var şu an nickm GloryTR
  • hadi bakalım bu gecde bunu ındırmeye basladık bakalım nasıl olucak .........700 mb da bu sabaha kadar download :) artık tek bır oyun oynamak ıstıyorumya kafa dengı bırılerı yokmu ?
  • ben bu aralar dekaronla ugrasıyorum dekarondan sıkılırsam bu oyuna gecıcem sanırsam bunu denıcem
  • oyun beğenilirmi acaba ayrıntılı bir tanıtım yapayımmı?gerçi bende oynamadım benim pc denmi bimiyorum hiç oynanmıyor oyun fazla lag fazla kasma hatalar ilginç bişey
  • Ben bir çok arkadaşıma gösterdim oyunu, pek beğenen çıkmadı. Bir kişi kurmaya niyet etti ondada oyunun grafik hataları sorun oldu. Çok grafik hatası veriyor, yoksa oynamaya devam ederdim.
  • bende bir sorun yok ramim 256 olduğu için biraz kasıyor o kadar grafikler pek iyi değil günümüz oyunlarıyla kıyaslanınca ama oyun hoş lvl 41 oldum
  • bende bo oyunnu yukluom suan 40da ama cok yavavs ilerlio bea bide mod arkadaslarımızdan rica ediyoruz hero silkroad wow gibi oyunların yhanına gelsin
  • oyunu onerırmısınız ındırımmı bı de kac mb
  • detaylı anlatımın ıcın cok tesekkur edıyorum cok yararı dokunacaktır baslamak ısteyenler ıcın
  • indiriyorum inş dediğiniz gibi vardırda kota boşa gitmez :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

detaylı anlatımın ıcın cok tesekkur edıyorum cok yararı dokunacaktır baslamak ısteyenler ıcın
    saolda bi sorun var benim mesaj sayım230 lardaidi nie 153e indi
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

quote:

Orjinalden alıntı: einhander

detaylı anlatımın ıcın cok tesekkur edıyorum cok yararı dokunacaktır baslamak ısteyenler ıcın
    saolda bi sorun var benim mesaj sayım230 lardaidi nie 153e indi

gereksiz mesajların varsa (örneğin +1 ewet gibi cevapların varsa) silmişlerdir ama bunu modlar benden daha ii bilir heralde bide onlara mesaj at :)
  • bilmemki ama 100mesajım gereksizmi bide ben hc +1 ewet filan yazmadım
  • 14 :35 de saat 40 lardaıdı saat 16:40 84 de deli olcam yuklenmio
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.