Şimdi Ara

risk your life RYL2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
0
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lwl 40 warriorum bende 1 veya 2de oynıorum nickim nacro... ama bana acele biri party nasıl atılıor solermi ?? lutfen
  • yaw oyun iyi güzelde bunda inn hostes gibi depo olarak kullanacağımız bir npc yokmu ?
  • var ilk doğduğun yerde oluyolar şimdi hatırlamıyorum ama bakıp yazarım.. value li bişeydi galiba :S
  • 45 lwl oldum.. Inn gibi bi yer eet var ve tek bi yerde yok her yere koymuşlar banka... armor alınan yerin yanında eşekli bir bayan mini lionun orada... goduun butun kadınlara bak bankanı sifre ile acıorsun...
  • saolun arkadaşlar buldum bankaya şifre koymaları ilginç heralde güvenlik önlemi
  • öle olması lazm...

Zeusta oynıorum lwl 45im turk klanı varsa girebilirmiyim yada lwl kacta alıorsunz...
  • beyler bu oyun mukemmel l2 wow felan bence yanında halt etmıs (eglence bakımından benım ıcın :P ) ama galıba paralı sız paralı oynuosunuzdur bole guıld muıld ısıne gırmısınız bırı yardımcı olabılırmı bu oyunda benım ıcın efsane hatırlı gunlerım gectı parasız oluosa soleyım bı zamet
  • bende yüklüyorum bakalım bi
  • oyun paralımı die soruonsz oyun free tabiki guild kurmak 1m.. ne konuda yardım istiorsun
  • guild arıyoruummm lwl 46yım
  • lvl 47 de bıraktım oyunu gına geldi çünkü. Kasmak bayaa zorlaşti party yapıcak elemanda bulamadım adam akıllı.3 haftadır bi kere girmedim :(
  • valla ben tek basıma kasıom cok kolay bence yer bulduktan sonra kasmak kolay valla ben kolay kasıom...
    ama tabii guild bulup partyle kasmak daha ii
  • walla bende ındırıorum guzel dıonuz bakıcam bıde battal abı buyuk abımız walla silkroad da bana 50 k werdı cemo93 ben..

bu oyunda hangi charı seceyım skıllere ne wereyım soleresnız sevınırım...
  • ARKDASLAR OYUNU BASLADIM GERCEKTEN GUZEL BIR OYUN GEREK GRAFİGİ GEREK OYNANABILIRLIGIYLE YANLIZ BEN SKILLERI NASIL WERECEGIMI VE BIZE 11 LVL GELINCE KOLYE GIBI DEGISIK SEYLER WERIOR SKILL ICIN KITAP FLN DA OLUYOR BUNLARI NASIL KULLANICAM
  • kimse oynamıyor mu bu oyunu su skilleri nasıl lvlını arttıracam ve o kıtap gıbı seyler ne ise yarıor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo07

kimse oynamıyor mu bu oyunu su skilleri nasıl lvlını arttıracam ve o kıtap gıbı seyler ne ise yarıor?

sanırım yukardaki 30 mesajı görmüyorsun insanları adam yerine koymuyormusun yoksa çok ayıp
  • ya arkdasım ben o anlamda demedım su soruyu cevaplayacak kımse yok mu demek ıstedım cunku skıllerın nasıl lvl atlatacagını we su kıtap gıbı seylerın ne ıse yaradıgını soruyorum...
  • O kitap gibi şeylere inventorinde iken sağ tıklarsın sonra skill bölümüne geçtiğin zaman orda yeni skili bulursun eğer kullandığın skile lvl atlatmak istiyorsan aynı kitaptan alıp inventordeyde iken aynı işlemi yapmalısın ancak skilin lvl2 olunca skill shoplardan kullandığın skil kitabının lvl2 olanını alacaksın
  • hhmmm saol arkdasım bır denıyeyım
  • son bır sorum daha olacak bu mavı yesıl kırmızı elmas tasları ve o agız seklınde kucuk bır tas war onlar ne ıse yarıo

bu arada ben aynı kısıyım cemo07 ıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 15 Haziran 2006; 12:46:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.