Şimdi Ara

RİTALİN / CONCERTA - Spor yapılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim ve concerta aldım. Budnan önce kücükken ritalin vermişlerdi cok ise yaramıştı acaba concerta ile bir farkı varmı? Ritalin daha mı iyi acaba?
    Ayrıca ben spor yapıyorum düzenli olarak.Bu ilacı kullanırken protein desteği alabilirmiyim sadece toz kullanıyorum haftada 3 gün 40 dklık spor yapıyorum ağır halterci veya sporcu değilim. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• İnternettekileri etkileri okumayın. Öyle abartıyolar yok yasal kokain yok bilmem ne aklınız alıyor mu yav? İlaci suistimal etmeyip oral yolla alırsanız ve hastalıgınız varsa iyileşmenizi sağlar. Neyse konu değişmeden kalp çarpıntısı felan yapıyo etkisindeyken ritalin 4 concerta 8 saat icinde yapma mesela sabah okula gidiyosun 8 de iç akşam 8 de spor yap 4 te ritalin ic 8.30 hibi spora git o şekil takıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilgin için teşekkürler. 14 yaşında ritalin kullanmıştım ama bu dediğin gibi daha uzun etkili bişey heralde.Peki ritalin çok işe yaramıştı bundada aynı etkiyi görebilirmiyim?
    Ayrıca spor içinde dediğini yapıcam teşekkürler

• Concerta ritalinden daha etkili bir ilaçtır. Odaklanmayı sağlamak için kullanılır. Prospektüsünü bizzat okudum, yan etkileri çok ciddi seviyededir. Gerekmedikçe kullanılması tavsiye edilmese de bir çok psikiyatr reçete etmektedir. GEREKMEDİKÇE KULLANMAMAK GEREKEN CİDDİ BİR İLAÇTIR. Yan etkileri arasında solunum durması, septik şok, anaflaktik şok, kardiyak etkilerin yanında ölüm de vardır. Yan etki ölüm olur mu demeyin gerçekten doğru ve prospektüste de yazıyor. O ilaçlar ciddi ilaçlardır, ayrıca psikolojik olarak da bağımlılık yapabilir. Dikkatli kullanılmasını tavsiye ediyorum. Bir sorunuz varsa bunun cevabı forumda değil hekiminizdedir. Lütfen bu tip konuları buradaki 15-16 yaşındaki bilgisiz insanların yorumlarıyla çözümlemeyin. Çok zor değil acile gidip danışabilirsiniz bir doktora giriş yapmanıza bile gerek yok. CİDDİ BİR İLAÇTIR HEKİMİNİZE DANIŞMANIZI ÖNERİRİM.

• Hocam bu 27 ritalin beni pek kesmedi gibi 1 hafta oldu ama.kilom 71 bunu günlük 2 alıp 54 e çıkarsam olurmu ya malum final haftası :(

• İyileşmenizi falan sağlamaz. Hayata kendinizi olduğunuz gibi hazırlayın. Yoksa ileride daha fazla sıkıntı çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slovakyali salyangoz

İnternettekileri etkileri okumayın. Öyle abartıyolar yok yasal kokain yok bilmem ne aklınız alıyor mu yav? İlaci suistimal etmeyip oral yolla alırsanız ve hastalıgınız varsa iyileşmenizi sağlar. Neyse konu değişmeden kalp çarpıntısı felan yapıyo etkisindeyken ritalin 4 concerta 8 saat icinde yapma mesela sabah okula gidiyosun 8 de iç akşam 8 de spor yap 4 te ritalin ic 8.30 hibi spora git o şekil takıl

Ritalin 4, Concerta 12 saat etkili!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.