Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknik_insan

quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

quote:

Orijinalden alıntı: 3xtra

@Riv9
    Multiplayer yayınlarınız devam edecek mi uzun zaman oldu gerçi ama, ya da kendiniz Twitch üzerinden yayın yapmayı düşünüyor musunuz?

yapıcam evet

Ne zaman yayın yapacaksın sezon ve futta sıralamada kaçıncısın?

sıralamada yokum da 285 win 29 draw 30 lose sezonda utde ise 195 win 16 draw 20 lose falan vardı galiba. kasım gibi başlamayı düşünüyorum aksilik olmazsa
  • 4312 Dizişinde 3 lü orta sahada yani cdm de pepe hiç kullandınızmı verimli olurmu oynayan kişileri gördüm ama sizin fikrinizi merak ettim
  • Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz?

Pc'de origin dışında oynabileceğim platform mevcut mu
  • Sa riv kardeşim bi soru sormak istiyorum...

Ödüllü turnuvalarda rakibin ve sen maçtan önce custom taktik-incuration ayarları vs yapiyormusunuz ?

Yapıyorsanız mantık olarak birbirinizi görmüyorsunuz mu ? Maçıniz dewam ederken de taktik değişimde rakip oyuncu arkasını mi dönüyor :)) hiç girmedik bilgimiz olsun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

4312 Dizişinde 3 lü orta sahada yani cdm de pepe hiç kullandınızmı verimli olurmu oynayan kişileri gördüm ama sizin fikrinizi merak ettim

4-2-3-1de cdm pepe kullandım ama tek cdm pepe kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiu_jitsu1905

Sa riv kardeşim bi soru sormak istiyorum...

Ödüllü turnuvalarda rakibin ve sen maçtan önce custom taktik-incuration ayarları vs yapiyormusunuz ?

Yapıyorsanız mantık olarak birbirinizi görmüyorsunuz mu ? Maçıniz dewam ederken de taktik değişimde rakip oyuncu arkasını mi dönüyor :)) hiç girmedik bilgimiz olsun kardeşim

as ödüllü turnuvalarda yapılıyor bu dedikleriniz. bakması da serbest. görmenin herhangi bir avantaj sağladığını düşünmüyor kimse
  • bu yıl bilindiği gibi santra bug vardı esl den düzenlenen turnuvalarda yasak mı bana karşı sürekli santradan alıp gidiyorlar
  • Sa riv seni herkese yardım ettiğin için tebrik ederim bir sorumda var.
    Sen hangi skilleri kulanıyosun? merak ediyorumda skill öğrenmek istiyorum hangileri daha çok işine yarıyor
  • quote:

bu yıl bilindiği gibi santra bug vardı esl den düzenlenen turnuvalarda yasak mı bana karşı sürekli santradan alıp gidiyorlar

yasak evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superius822

Sa riv seni herkese yardım ettiğin için tebrik ederim bir sorumda var.
    Sen hangi skilleri kulanıyosun? merak ediyorumda skill öğrenmek istiyorum hangileri daha çok işine yarıyor

stepover, shot fake en çok kullandıklarım. bazen roulette ve ronaldo chopta kullanıyorum diğer skillerle çalım atmak çok zor oluyo
  • Emre buna katılmayı düşünüyor musun? Türkiye birincisine 10 bin tl, dünya şampiyonuna ise 10 bin dolar ödül veriyorlar.

http://www.wsvgdunyasampiyonasi.com/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtyrone

Emre buna katılmayı düşünüyor musun? Türkiye birincisine 10 bin tl, dünya şampiyonuna ise 10 bin dolar ödül veriyorlar.

evet kaydımı yaptırdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dtyrone

Emre buna katılmayı düşünüyor musun? Türkiye birincisine 10 bin tl, dünya şampiyonuna ise 10 bin dolar ödül veriyorlar.

evet kaydımı yaptırdım

Tr'yi sen ya da wolborq alır diye düşünüyorum. Hadi bakalım başarılar.

• Buyrun yayınlara başlıyoruz. Haftaya tek başıma yapacağım sanırım. Bu hafta co-op oynuyoruz konuğumuz da Ercan Taner. Hepinizi beklerim.

Yarın 18.00www.twitch.tv/multiplayer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 3 Eylül 2015; 19:46:23 >
  • quote:

Buyrun yayınlara başlıyoruz. Haftaya tek başıma yapacağım sanırım. Bu hafta co-op oynuyoruz konuğumuz da Ercan Taner. Hepinizi beklerim.

Yarın 18.00www.twitch.tv/multiplayer

Sonunda

• Riv9 R kullanıcısına yanıt
    merhaba, fifa 16 oynadiniz mi acaba oynadiysaniz goruslerinizi yazabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

merhaba, fifa 16 oynadiniz mi acaba oynadiysaniz goruslerinizi yazabilirmisiniz ?

en zor fifa olmuş. şutları beğenmedim ve bazen sırtı dönük çok saçma paslar atabiliyor oyuncular. onun dışında güzel bence.

akşam 19'da twitch.tv/multiplayer adresinde yayınım olucak
  • FIFA 16 (PS4) 1on1 Kick Off Cup #1 Europe
    Kazandım senin sayende diyebilirim çok fazla oyuncu katılmadı 51 kişi ama kendimi biraz olsun test ettim 16 da. Seninde final maçında kullandığın taktiği kullandım benzemadan çok iyi verim aldım normalde solda kullanıyodum 15 de ama cam mevkisinde çok iyi verim aldım

http://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa16-ps4/open/1on1-kick-off-cup-1-europe/rankings/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlex -- 26 Eylül 2015; 20:37:39 >
  • bu sene oyunculara panik atak yüklemesi yapmışlar heralde,

hadi orta seviye oyuncuları anlarımda üst seviye oyuncular da bukadar paniklemez ki(barca-real vs)

oyun gerçege baya yaklaşmış ama abartılı olan şeyler var

alışmaya çalışıyorum
  • quote:

FIFA 16 (PS4) 1on1 Kick Off Cup #1 Europe
    Kazandım senin sayende diyebilirim çok fazla oyuncu katılmadı 51 kişi ama kendimi biraz olsun test ettim 16 da. Seninde final maçında kullandığın taktiği kullandım benzemadan çok iyi verim aldım normalde solda kullanıyodum 15 de ama cam mevkisinde çok iyi verim aldım

http://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa16-ps4/open/1on1-kick-off-cup-1-europe/rankings/

tebrikler

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.