Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bdoo

quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

hocam bu dediğiniz hareketleri kamera açısına göre ayarlamak lazım onu nasıl ayarlıycaz mesela gösteriyorsunuz eyvallahda gösteri arenasındada tutuyor bunun şekilleri ama bunları teleye adapte etmek lazım o yaptıklarınızdan 2-3 taneyi net olarak maç içinde yapamıyorum mesela onlarda gösteri arenasında oluyor tele kamerada yapamıyorum bi öneririniz varmı bu hareketleri teleye göre adapte etmek için

Hocam offline kickoff maçına gir, zorluğu en basite getir, bu şekilde skill çalışabilirsin, top zaten hep sende olur istediğin hareketi eline oturana kadar yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açık vermemek için öyle oynuyor hocam, hep garanti oynamanın peşindeler. Bu adamlar oyundaki çoğu etkili skilli bildiği halde gördüğün gibi hiç skill yapmıyolar tamamen kontrollü ve sakin oynayıp top bende kalsın çabasındalar, alshehrinin başka videolarıda var izle nasıl pozitif oynadığını göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Açık vermemek için öyle oynuyor hocam, hep garanti oynamanın peşindeler. Bu adamlar oyundaki çoğu etkili skilli bildiği halde gördüğün gibi hiç skill yapmıyolar tamamen kontrollü ve sakin oynayıp top bende kalsın çabasındalar, alshehrinin başka videolarıda var izle nasıl pozitif oynadığını göreceksin

Diğer videoları izlemedim, bir ara izlerim :) eyv

• hocam Manisada mi yasiyorsunuz ara sira sana bezeyen birini goruyorum bi daha gorursem selam vereyim :D
    edit: 2-3 kere gormusumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imrattata -- 11 Şubat 2016; 18:55:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudefive

hocam Manisada mi yasiyorsunuz ara sira sana bezeyen birini goruyorum bi daha gorursem selam vereyim :D
    edit: 2-3 kere gormusumdur

manisada oturuyorum evet selam verin tabi
  • Benim sorum Pro Club la ilgili orda oynanan oyun biraz daha farklı 3 kişi oynuyoruz önerdiğin bir diziliş varmı botları kullanmak biraz zor onları nasıl en verimli kullanabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

Benim sorum Pro Club la ilgili orda oynanan oyun biraz daha farklı 3 kişi oynuyoruz önerdiğin bir diziliş varmı botları kullanmak biraz zor onları nasıl en verimli kullanabiliriz

biz 4-2-3-1 oynuyoruz div atladıkça botlar daha iyi oluyor
  • Selam Riv9,
    Bir sorun olucak ama mesela havadan ara pası düz basmama rağmen bazen caprazdakine felan atıyor yada kısaca bazen farklı yönlere pas atıyor diye de söylenebilir. Sanırım gecikmeli pas atıyor örneğin pasa bastıktan sonra koşu yönü ileri yapınca ileriyi pas olarak kabul ediyor sanırım. Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır neden böyle gecikmeli oluyor anlamıyorum. Mesela yukarı pas attığında bazen topa doğru kosmam için asaagi yon vermem gerekiyor ama bazen direk asaagi pas olarak ayarliyor. Bu yerden paslarda tabi daha nadir ama havadan paslarda genelde istemedigim yerlere atıyor. Bu konuda beni aydinlatirsan sevinirim

• quote:

Süper hemen izliyoruz. Teşekkürler

• Pro clubs için video çekebilir misiniz? Özellikle pro kalecilere karşı nasıl gol atabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DidyeDirogba11

Pro clubs için video çekebilir misiniz? Özellikle pro kalecilere karşı nasıl gol atabiliriz.

onu bende beceremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Selam Riv9,
    Bir sorun olucak ama mesela havadan ara pası düz basmama rağmen bazen caprazdakine felan atıyor yada kısaca bazen farklı yönlere pas atıyor diye de söylenebilir. Sanırım gecikmeli pas atıyor örneğin pasa bastıktan sonra koşu yönü ileri yapınca ileriyi pas olarak kabul ediyor sanırım. Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır neden böyle gecikmeli oluyor anlamıyorum. Mesela yukarı pas attığında bazen topa doğru kosmam için asaagi yon vermem gerekiyor ama bazen direk asaagi pas olarak ayarliyor. Bu yerden paslarda tabi daha nadir ama havadan paslarda genelde istemedigim yerlere atıyor. Bu konuda beni aydinlatirsan sevinirim

gecikme anca bağlantıdan olur diye düşünüyorum, pcye karşı girip aynı şekilde havadan pas denemenizi tavsiye ederim online olmadan, bir farklılık olursa bağlantıyla ilgilidir. onun dışında hiç karşılaşmadığım bi sorun ve gerçekten bir fikrim yok. siz deneyin tekrar yazarsınız.

• quote:

En gerekli olan konulardan biriydi, nefis.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Selam Riv9,

gecikme anca bağlantıdan olur diye düşünüyorum, pcye karşı girip aynı şekilde havadan pas denemenizi tavsiye ederim online olmadan, bir farklılık olursa bağlantıyla ilgilidir. onun dışında hiç karşılaşmadığım bi sorun ve gerçekten bir fikrim yok. siz deneyin tekrar yazarsınız.

Zaten online oynamiyorum. Eskiden oynuyordum bu sene kpssye hazirlaniyorum haftada 1-2kez biladerle oynuyoruz klavye ve gamepad ile offline olarak. O klavye de oynayanda da bende de aynı şekil oluyor. Galiba FIFA 15in zorlaştırıldiğindan kaynaklaniyordur diye dusunuyorm artık çünkü yon turlarında vs problem yok. Zaten her zamanda olmuyor ama gnel olarak can sıkıcı.. Birde mesela kanatlara uzun top göndermek için uzun bastigimda bazen dibindeki adama kısacık havadan pas da atabiliyor sanırım bu biraz oyunun yapısıyla alakalı. Başka birşeye bağlayamadim çünkü.. Sınava hazırlandığım icin 16da almadim. 15ile arada girip kafa dağıtmak için takiliyoruz:)

• Hoca fifa 2015 tus ayarlarinizin resmini cekip verebilirmisiniz

Veya degult tus kombinasyonunda hangi tuslarin yerletini degistirdiniz

• Riv9 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Adinizi daha önce duymustum forumda bu konuyi yeni gordum, kanalinizada abone oldum bundan sonra sıkı bir takipcin oluruz, ancak bu egitim videolarinda en büyük eksiklik savunma ile ilgili. İyi bir savunma rehberi cekerseniz seviniriz.

Birde ornegin skillslerde anlatim yapakerken tusa şöyle basin boyle basin gibi tariflerle anlatirsaniz daha anlasilir olur. emeginize elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu taktikler Ultimate Team modunda da islevsel mi?

Normal sezon ve UT arasindaki farklar iki farkli oyun kadar neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algenthor -- 22 Şubat 2016; 21:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0590

Merhaba hocam. Adinizi daha önce duymustum forumda bu konuyi yeni gordum, kanalinizada abone oldum bundan sonra sıkı bir takipcin oluruz, ancak bu egitim videolarinda en büyük eksiklik savunma ile ilgili. İyi bir savunma rehberi cekerseniz seviniriz.

Birde ornegin skillslerde anlatim yapakerken tusa şöyle basin boyle basin gibi tariflerle anlatirsaniz daha anlasilir olur. emeginize elinize sağlık.

teşekkürler bundan sonraki tutorial defans için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

Hoca fifa 2015 tus ayarlarinizin resmini cekip verebilirmisiniz

Veya degult tus kombinasyonunda hangi tuslarin yerletini degistirdiniz

şut kare r1 koşma diğerleri aynı
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.