Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Algenthor

quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Bu taktikler Ultimate Team modunda da islevsel mi?

Normal sezon ve UT arasindaki farklar iki farkli oyun kadar neredeyse.

UTde 4-1-2-1-2(2)
    4-3-2-1
    4-3-1-2
    4-3-3(4) güzel

• Hocam merhaba,
    Oyuncularla keskin dönüş yaparak çalım atanlar oluyor. Nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisnz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

Hoca fifa 2015 tus ayarlarinizin resmini cekip verebilirmisiniz

Veya degult tus kombinasyonunda hangi tuslarin yerletini degistirdiniz

şut kare r1 koşma diğerleri aynı

Teşekkürler usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibu21 -- 3 Mart 2016; 23:17:58 >
  • Riv9 R kullanıcısına yanıt
    Emre hocam kafa toparına çıkarken bu yıl hangi tuşlara basıyosun? Bahsettiğim olay şu daha doğrusu geçen yıl kafaya çıkarken omuzda atıyodum r2 ile, r2 bende tackle tuşu. Bu sene aynısını yapmaya çalıştığımda topa hızlı kafa vuruyor bir çok pozisyonda bu da benim hoşuma gitmiyor, hiç bir tuşa basmadan sadece x yada kare ile falan mı vuruyosun yoksa omuz atma vs kullanıyomusun bunu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Hocam merhaba,
    Oyuncularla keskin dönüş yaparak çalım atanlar oluyor. Nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisnz?

örnek video falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Emre hocam kafa toparına çıkarken bu yıl hangi tuşlara basıyosun? Bahsettiğim olay şu daha doğrusu geçen yıl kafaya çıkarken omuzda atıyodum r2 ile, r2 bende tackle tuşu. Bu sene aynısını yapmaya çalıştığımda topa hızlı kafa vuruyor bir çok pozisyonda bu da benim hoşuma gitmiyor, hiç bir tuşa basmadan sadece x yada kare ile falan mı vuruyosun yoksa omuz atma vs kullanıyomusun bunu soruyorum.

ben yıllardır hiç bir tuşa basmayıp zamanlamayı iyi ayarlamaya çalışıyorum ve xi fazla dolduruyorum öyle kazanıyorum yani.

bu aralar derslerden yeni videoyu çekemedim fifayıda pek oynayamıyorum sorularınızı twitter üzerinden yada facebooktan daha rahat cevaplayabilirim buraya da pek giremiyorum
  • Klasik tuş ayarlarına göre konuşursak; seninde sıkça yaptığın R1 tuşuna basarak topu geri çekme hareketi var. Öğretici bir videoda bu hareketi L2+R1 le de yapabilirsiniz diyor. Daha yeni denemeye başladım ama sanki ikisi arasında yani sadece R1 e de bassak yada L2+R1 de yapsak bir fark olmuyor. Acaba ben mi algılayamadım. Bir fark var mı emre ? Yoksa boşuna L2 ye basmayla zaman geçirmeyeyim. @Riv9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 15 Mart 2016; 14:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Klasik tuş ayarlarına göre konuşursak; seninde sıkça yaptığın R1 tuşuna basarak topu geri çekme hareketi var. Öğretici bir videoda bu hareketi L2+R1 le de yapabilirsiniz diyor. Daha yeni denemeye başladım ama sanki ikisi arasında yani sadece R1 e de bassak yada L2+R1 de yapsak bir fark olmuyor. Acaba ben mi algılayamadım. Bir fark var mı emre ? Yoksa boşuna L2 ye basmayla zaman geçirmeyeyim. @Riv9

yanlış algılamışsın dostum r1e basarak geri çekme hareketi yapmaz,l2+r1 kombinasyonuyla geriye çekersin yöne verip veya sağa sola dogru top ayagına yapısıp ani yön değişiklikleri yapabilirsin, ek bilgi l2 tuşu tek başına eğer senin oyuncun topa rakipten daha yakınsa rakiple topun arasına girme hareketi yapar,top auta cıkmaya yakın stoperlerin hücum oyuncularına yaptıgı hareket

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Klasik tuş ayarlarına göre konuşursak; seninde sıkça yaptığın R1 tuşuna basarak topu geri çekme hareketi var. Öğretici bir videoda bu hareketi L2+R1 le de yapabilirsiniz diyor. Daha yeni denemeye başladım ama sanki ikisi arasında yani sadece R1 e de bassak yada L2+R1 de yapsak bir fark olmuyor. Acaba ben mi algılayamadım. Bir fark var mı emre ? Yoksa boşuna L2 ye basmayla zaman geçirmeyeyim. @Riv9

yanlış algılamışsın dostum r1e basarak geri çekme hareketi yapmaz,l2+r1 kombinasyonuyla geriye çekersin yöne verip veya sağa sola dogru top ayagına yapısıp ani yön değişiklikleri yapabilirsin, ek bilgi l2 tuşu tek başına eğer senin oyuncun topa rakipten daha yakınsa rakiple topun arasına girme hareketi yapar,top auta cıkmaya yakın stoperlerin hücum oyuncularına yaptıgı hareket

Yok. Yanlış anlama değil. Videoyu izle demek istediğimi anlıcaksın. Benim ingilizce yetersiz ondan detaylı anlayamadım. Hatta az önce söylediğim R1 ve L2+R1 e ilave olarak L1+R1 le yapılan versiyonu da varmış. Bu üçünün farkları etkinliği ve riv9 (emre) nin hangisini tercih ettiğini merak ediyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Yok. Yanlış anlama değil. Videoyu izle demek istediğimi anlıcaksın. Benim ingilizce yetersiz ondan detaylı anlayamadım. Hatta az önce söylediğim R1 ve L2+R1 e ilave olarak L1+R1 le yapılan versiyonu da varmış. Bu üçünün farkları etkinliği ve riv9 (emre) nin hangisini tercih ettiğini merak ediyordum.

Arkadaşın söylemek istediği ortada 2 tane farklı skill var hangisi daha etkili ve emre hangisini kullanıyor diye soruyor sanırım

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    İki farklı skill değil ya tek skill adı drag back fakat yukarda yazdığım gibi 3 farklı tuş kombinasyonuyla yapılan;aynı skilin değişik versiyonları var.

• quote:

dribbling ve durağan yaptığında fark oluyor sadece durduğun zaman yapmak daha iyi
  • L2+ R1 diye drag back yok arkadaşlar.R1 e zaten bastığın için yapmış oluyor hareketi. En pratik hali R1 + RS geri

• Evet arkadaşlar varmı lige katılmak isteyen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_116944545//tm.htm#116944545
  • Demoyu oynadınız mı ? Bu sene nasıl olacak sizce ? Genelde demo ile full oyun arasında epey fark oluyor ama bakalım bu sene nasıl olacak. Belki başka bir yerde full oyunu oynama imkanınız olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Demoyu oynadınız mı ? Bu sene nasıl olacak sizce ? Genelde demo ile full oyun arasında epey fark oluyor ama bakalım bu sene nasıl olacak. Belki başka bir yerde full oyunu oynama imkanınız olmuştur.

olmadı maalesef oyunu güzel buldum uzaktan şutlar ve kaleciler düzeltilirse en dengeli oyun gözüküyor bekleyelim görelim
  • Teşekkürler oyun çıkınca genel bir inceleme videosu çekerseniz çok seviniriz.
  • riv9 kardeşim fifa 17 demoda keşfettiğiin şut pas triklerini ipuçlarını paylaşır mısın bizimle?
  • canlı yayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

https://www.twitch.tv/multiplayer canlı yayında

emrede artık uzay askeri oldu :D
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.