Şimdi Ara

Riven?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kendimi top oyuncusu olarak iyi görüyorum fakat rivena karşı hiç ısınamadım. kime sorsam çok seviyor fakat neden? normal game olarak eğlenceli fakat rank olarak hiç kullanamadım ilk Q geliştirsen onu kullanıyorsun tek E kalıyor kaçmaya ve adamın yanına gitmen gerekiyor ilk w geliştirsen damage az e ile gidip w atıyorsun cd dolana kadar adam o canı dolduruyor. Yani karşı taraf rune olarak +15 civarı armor sahibi olsa işiniz bitiyor. bir de üstüne 700 altına zırh alsa tamamdır riven ölüyor? sustain kaynağı da yok sadece gap closer iyi benim atladığım özellikleri mi var bunun ? pek karşılaşmıyorumda DH dışında rivena karşı böyle bir sevgi görmedim girdiğim rank oyunlarda pek tercihte edilmiyor, tercih edilirse " pls not riven " gibi sözler geliyor?

• sustaini yok ondandır iyi champ harrasıda iyi ilk q sonra e fulle w fazla gerekli değl build olarak mr bot bt lw ga fon frozen alınabilir karsıda stun falan yoksa cd botu al laneyi pushlayamıyorsan wriggle al kusra bakma teldeyim fazla yardımcı olamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

sustaini yok ondandır iyi champ harrasıda iyi ilk q sonra e fulle w fazla gerekli değl build olarak mr bot bt lw ga fon frozen alınabilir karsıda stun falan yoksa cd botu al laneyi pushlayamıyorsan wriggle al kusra bakma teldeyim fazla yardımcı olamadm
    Harika hero yahu riven sevilmez mi Bedava olunca deli gibi oynadım mükemmel bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Harika hero yahu riven sevilmez mi Bedava olunca deli gibi oynadım mükemmel bir şey

Alıntıları Göster
    Riven sustaine ihtiyaç duyacağın bir hero değil zaten. Damage, mobility, shield ve 6 olunca 2v1 potansiyeli sayesinde rahat domine edebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Riven sustaine ihtiyaç duyacağın bir hero değil zaten. Damage, mobility, shield ve 6 olunca 2v1 potansiyeli sayesinde rahat domine edebiliyor.

Alıntıları Göster
    Riven her türlü Useless

Ultisi bir b...'a Yaramıyor

Garen'in karşısında pert olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolls Trolls Everywhere

Riven her türlü Useless

• Yanlis hatirlamiyorsam her q dan sonraki normal atack yuksek bir damage atiyor onu kullanmalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

quote:

Riven her türlü Useless

sad but true. bir irelia değil.
    the bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud__Strife

quote:

quote:

Riven her türlü Useless

Alıntıları Göster
    Rivenle amaç zaten e-w-aa yapıp harrasslayarak q ile geri çekilmek , cooldown dolunca tekrar aynısı . 6 olunca çoğu şampiyon ile 1e1 yapabilirsin . Bloodthirster bitirdiğin anda burst damage uçuyo zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Rivenle amaç zaten e-w-aa yapıp harrasslayarak q ile geri çekilmek , cooldown dolunca tekrar aynısı . 6 olunca çoğu şampiyon ile 1e1 yapabilirsin . Bloodthirster bitirdiğin anda burst damage uçuyo zaten.

Sen onu yapana kadar , Garen'in Adalet kılıcı Kafana iner , Ozaman anlarsın Dünya kaç bucakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

quote:

Sen onu yapana kadar , Garen'in Adalet kılıcı Kafana iner , Ozaman anlarsın Dünya kaç bucakmış

Alıntıları Göster
    pasifini güzel kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

pasifini güzel kullan.

Rivenin pasifi neydi hatirlayamadim yazar misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

pasifini güzel kullan.

Riven'ın yetenekleri kılıcını yükleyerek, normal saldırlarının fazladan fiziksel hasar vermesini sağlar. Riven'ın kılıcı üç kereye kadar yüklenebilir ve her saldırıda bir yük harcar.
  • quote:

pasifini güzel kullan.

Alıntıları Göster
    Yüksek mobility ile bitiriyor işi neresi sevilmez çoğu büyük solo top oyuncusununda sevdiği karakterdir.Sanırım wickedde bunu ustaları arasında yanılıyor olabilirim başka bir oyuncuda olabilir .İşin sırrı Q+aa+Q+aa yapmakta sheen ile birlikte çok güzel damage atıyor ultisi az canla kaçanı öldürmek için ideal kolayda gank yemez.Sen milletin ne dediğine bakma Nasusuda kimse sevmez geçen voyboy lorestar2'nin finalinde aldı maçı domine etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 13 Kasım 2012; 15:35:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

pasifini güzel kullan.

Riven'ın yetenekleri kılıcını yükleyerek, normal saldırlarının fazladan fiziksel hasar vermesini sağlar. Riven'ın kılıcı üç kereye kadar yüklenebilir ve her saldırıda bir yük harcar.

Tesekkur ettim guzel pasif
  • quote:

quote:

Garenin totosu yerinden kalkmıo , beyblade gibi dönsün anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: backlit

quote:

quote:

Riven her türlü Useless

Ayrıca Garen de mahveder Riven'i. Riven'in Garen karşısında hiç şansı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: backlit

quote:

quote:

Riven her türlü Useless

Ayrıca Garen de mahveder Riven'i. Riven'in Garen karşısında hiç şansı yok.

Alıntıları Göster
    Herkes bir şey söylemiş ama çoğu yanlış. Riven ile ilk q değil W fullenir. Bloodthirster-Ga-Phage ve ikinci bloodthirster ile uçuyorsunuz zaten. Püf noktası iyi farm ve iyi harass yapmak. 6 levela kadar rakip Olaf değil ise q harass yapıp minion kaçırmamaya çalışın. 6 levelda adama ulti-e-w-aa-q-aa-q-aa-q-aa-ulti kombosu ile pata küte dalın anlayamadan adam ölür veya flash atar zaten

• quote:

Riven her türlü Useless

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Riven her türlü Useless

Alıntıları Göster
    yav he he

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.