Şimdi Ara

Riven .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 1 hafta önce riven aldım . Aslında iyi bir hero q sunu çok sevdim ama bilmiyorum ben mi iyi oynayamadım karşıma biraz benim dengimde bir oyuncu gelirse beni her türlü yerden yere vuruyor . Lane i o kazanıyor . Toplam attığım maç sayısı yalan değil 7 yi geçmez . Daha çok oynayıp iyi mi olsam . Kha da bunu yapmıştım ve şu an iyiyim . Yoksa direk iade mi ediyim . Tşekkürler ..

• Riven candır , Gameplaylerini izle birkaç maçla oyun mekaniğini çözemeyebilirsin.
  • Aslında iyi bir hero ne demek, riven için? Ayrıca lane'i champ değil sen kazanırsın bu arada 7 maç ile kesin bir şey söylemem mümkün değil. Ayrıca direk nedir sizden açıklama bekliyorum, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 13 Eylül 2013; 11:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Aslında iyi bir ne demek, riven için? Ayrıca lane'i champ değil sen kazanırsın bu arada 7 maç ile kesin bir şey söylemem mümkün değil. Ayrıca direk nedir sizden açıklama bekliyorum, kolay gelsin.

Daha çok maç oynayacağım teşekkürler yorum için senin hemen cevap beklediğin şey ise anında hemen şimdi anlamlarına gelebiliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Riven candır , Gameplaylerini izle birkaç maçla oyun mekaniğini çözemeyebilirsin.

Zaten senin sayende aldım riveni yorumlarını sayesinde yapacağım dediklerini teşekkürler..
  • Bende riven aldim ilk 7-8 oyun hep ezildim ama heroyu anca ogrenebildim bence azimle oynamaya devam et bisiler ogrenmeye bak en azindan hangi herolara karsi ne yapmaman gerektigini ogrenirsin ne zaman gank yiyosun bunlari ogrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki en zor champlardan biri. 7 maçla çözemezsin zaten. Riven efektif oynamak için direk advanced oyun bilgisi gerekiyor animation cancelling falan. Ultiyi cast ile atmamak, E nin dash süresini falan kısaltabilmen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pasifini ektin bir bicimde kullandigin surece lane de ustunlugu kaybetmen cok kolay olmaz.Pasifini iyi oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiDefanc3

quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Aslında iyi bir ne demek, riven için? Ayrıca lane'i champ değil sen kazanırsın bu arada 7 maç ile kesin bir şey söylemem mümkün değil. Ayrıca direk nedir sizden açıklama bekliyorum, kolay gelsin.

Daha çok maç oynayacağım teşekkürler yorum için senin hemen cevap beklediğin şey ise anında hemen şimdi anlamlarına gelebiliyor .

http://www.tdksozluk.com/s/direkt/ bu olmasın güzel kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 13 Eylül 2013; 11:24:43 >

• Dostum Riven'in en önemli şeyi pasifidir pasifini mantıklı kullanırsn 3 levelda fb kesin 2'de bile alabilirsin.

e->aa-q->aa->w->aa->q->aa->q->aa bu şekilde yapabiliceğin komboyu geliştirirsen (ultisiz) iş görürsün ultiyide bunun arasına serpiştir
  • Cok saglam solotoplardandir. Oyle kolay kolay harcanmaz. Ben beceremiyorum o ayri ama AD de kassan tank da kassan oyunun her aninda oldukca etkili bir championdur.i
  • Riven en iyi solo toplardan biridir yaklaşamazsın w atar q atar e ile kaçar bakarsın arkasından.Hangi itemleri çıktığınada bağlı ama alamadığı şampiyon yok nerdeyse.Full build ultiyle 700 ad oluyor tf ye q ve w atıyosun gg oluyor
  • Riven kolay görünüp zor olan karakterlerden birisi neden yapamıyorum diye düşünme oynadıkça alışırsın ilk mainimdi kendisi sonra bıraktım oynamayı
  • Sezon 2'de mainimdi. Sezon 3'te hiç bir işe yaramıyorum. Flosd , Best Riven NA gibi oynamadıkça hiç bir işe yaramıyorum. Yeni solo top champ'ları ile hiç bir şekilde trade giremiyorum. Onlar kadar da iyi oynayamıyorum o yüzden eziliyorum deli gibi. Aatrox , Garen alıp parçalıyorlar. Sezon 3'te push kazanıyor. Aatrox'un counter'ı diyorlar Riven için ama adam E skill'i ile deli gibi harraslayıp kule altına itiyor sonra da dive yapıp alıyor kill'i. Pasife girip , tekrar doğup uzaklaşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.