Şimdi Ara

riven ve öbürkü şampiyonların saçma hasarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • early , late farketmez rivenın hasarı her zaman yüksek ve bu saçma bir şey , cc var , mobility var kesinlikle nerf yenmesi gereken şampiyon , bunun yanında diana da öyle bir q bir u ölüyorsun , sonra en ama en saçma hasar ve tanklık özelliği olan şampiyon da irelia ,daha böyle hasarını fazla gördüğünüz şampiyonları paylaşabilirsiniz.

• Don't QQ
    Bu arada Riven oyunda latede en çok düşen şampiyonlardan biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • late'de riven düşer mi ? hayatta sanmıyorum . flash lı bir riven arkadaki adc ve apc yi 1 q bir düz vuruş bir de u atar alır . aksine late de daha güçlü olabiliyor riven.
  • CC'leri arka arkaya atmayı deneyin Riven'a
  • al bir tank keyfini yasa

• kardeş rivenin pasif olayı filan sıkıntı earlyde. ayrıca tank kasmıyor hero çok vurucak tabi.saldırı hızı bana çok yavaş geliyor rivenin ama saldırı efektinen sonra q atıp (3 defa bunu yapıp) w ile e ile de bunları yparsan saldırı sonrası bekleme sürelerini azaltmış olursun ve pasifiyle beraber kesersin.sana katıldıgım nokta mobilite kısmı mobil olmamalı bence yada manalı olmalı :(
  • FUK N ROLL kullanıcısına yanıt
    Youmuu ve Trinity ile çok güzel oluyor Riven. Saldırı hızı ve hasar bakımından.

• hala oylemi bilmiyorum ama lb var.

• Hocam Malzahar'ın hasarı da çok yüksek kuşların oraya saklanıp q e attım adam öldü. Bu da gereksiz ve çok bir hasar 3k canlı full tank olafı 3 saniyede eritiyorsun Ahridede CC var mobility tavan ama bunları becerebilen sayısı az. Hadi Ahri gene oynayan var ama Malzahar oynayan yok. Nocturne. Dün penta attım 200 ad 2.0 as vardı ve 2.5k da can. CC var mobility de var q su sayesinde. Ultisini atınca bizim takım korkuyor zaten "noluyo lan" diye Ama Noc oynayan da yok ve oynaması kolay ustalaşması zor olan şampiyonlardan birisi bu da.
    Rivene 6. seviyede dikkat edeceksin ve CC si olan bir şampiyon alacaksın bitti. Git Cho al Garen al Olaf al. Kendine güveniyorsan Nasus al. Şimdi birisi gelip Nasus u ct liyorki diyecek . Kassadinle Cho' ya Heimerdinger' e karşı kazanmış biri olarak counter diye bir olayın %10 etkili olduğunu söylüyorum. Garen'i biliyorsundur zaten full tank kas Q+E yarı can vur. Git çalıda bekle full can olsun felan. Cho' zaten ölümsüz. 6k can u su ile gerçek hasar combosu yaklaşık 1.5k hasar çıkarıyor. Olaf ölecekken bas U yu klavyeye ağzını yüzünü sürt adamı kes. Singed al full tank kas aç q yu at e yi kule altına at riveni kule altına 1 saat çıkamasın oradan adamın önünde yürü kes adamı.
    Edit: Olmadı junglene Amumu almasını söyle 1v1 de keser Riven'i. Olmadı sona al orta koridora git. Full AP kas belki early de sıkıntı çeker üst koridor ama mid game de lich boğanın var sa 1v1 de kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EttenNebula -- 24 Temmuz 2015; 10:58:15 >

• Miss Fortune da oyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet malz'ında hasarı yüksek ama tf de bir işe yaramıyor o hero , karşında sağlam oyuncular varsa malz birşey yapamıyor koridor haricinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Youmuu ve Trinity ile çok güzel oluyor Riven. Saldırı hızı ve hasar bakımından.

Rivena trinity ne lan low boxbox mezarında horon teper

• riven e si ve btnin armoru sayesinde ölümsüz. riveni sadece cc alır.
  • Heyamigochesabata H kullanıcısına yanıt
    Dostum oynayan her daim iş yapıyor emin ol Tf de cho onden geliyor adama komboyu atıyorum adam eriyor 2 de q atıyorum sonra adamlar geri çekilmeye başlıyor zaten
  • kardeş sen choya yaptıgın komboyla cho ölüyorsa ooo o cho da sorun var bir de , cho mid miydi ? ona göre konuşayım.
  • Hard-Working kullanıcısına yanıt
    Trinity den +300 e yakın ad geliyor her skill den sonra, Q-A yapınca 300 vursan Trinity olduğunda Q-A-Trinity Pasifi 600+ ad veriyor ve bu da her Q-A da.

edit: ayrıca Trinity nin her özelliği Riven A yarıyor, kritik saldırı hızı, phagein verdiği can, pasifi vs

http://www.probuilds.net/guide/NA/1658886069/245353

boxbox mezarında rahat knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 24 Temmuz 2015; 11:09:21 >
  • Rivenin bu nerf yemis hali eski halini gorseydiniz biliyorsunuzdur da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi thresh maymun eder
  • Heyamigochesabata H kullanıcısına yanıt
    Üst koridor du. 6k canı var dı adamın bide büyütücü almış adam bildiğin apartmandı geliyodu önden ben adama komboyu atıyordum 1 k canı kalınca kaçıyordu. Ama adamlarda 3 tank vardı Cho'yu eritince Malphite full can kalıyordu 1.5k Draven felan derken kaybettik oyunu
  • öyle kardeş malzahar'ın alan hasarı yok , koridordada zorlanmamak istiyorsan arındır alacaksın , 6 ya kadar pokelıceksin mana sıkıntısı var zaten baş levellerde , tf de de adc ye yapmaya çalışırsa komboyu o tf yi kaybeder adc ' nin bir qss alması yeterli felan filan. ama hasarı gerçekten over powered.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.