Şimdi Ara

rj11 den rj45 kablo nerden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben almanyadan gelirken yanimda Fritzbox 7170 model router getirdim.Router girisi rj45 ama türkiyede internet normal rj11 kablo ile oluyor.
    rj11 kabloyu rj45 ' e dönüstürme imkanim olablirmi?`yada bunu satan bir yer,Hic bir bilgisayarci bilmiyor bu olayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatsabri

merhaba, ben almanyadan gelirken yanimda Fritzbox 7170 model router getirdim.Router girisi rj45 ama türkiyede internet normal rj11 kablo ile oluyor.
    rj11 kabloyu rj45 ' e dönüstürme imkanim olablirmi?`yada bunu satan bir yer,Hic bir bilgisayarci bilmiyor bu olayi.

merhaba.bu tarz bi kurulum yapmıştım daha önce rj45 ti onun dsl bağlantısıda ama şöle bi durum var.almanya fransa vs. avrupanın çogu ülkesinde bu tarz kutular sadece internete bağlanmak için değil,internetle birlikte televizyon,türkiyeyi ucuza yada bedava arama gibi özellikler geliyor ve oldukça uygun bir fiyata ...kısaca bu duruma uygun bir dönüştürücü bulabileceğini sanmıyorum.türkiyede bu teknoloji yok.sonuç olarak farklı teknolojiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius35 -- 26 Eylül 2011; 0:15:36 >
  • Getirdiğiniz ürün şayet Türkiyedeki adsl standartlarını destekliyorsa, bazı çevirici ürünlerle kullanmanız mümkün. Ancak şayet arkadaşın dediği gibi ordaki standartlarla burdaki standartlar tutmuyorsa, boşuna uğraşmayın. Çevirici ürün olaraksa tıklayın...
  • Dostum 7170 in muhtemelen Annex B dir. Annex A ya çevirmen gerekir TR de çalışması için. Bahsettiğin kablo ise çok basit. İstersen PM den mail adresini gönder bağlantı şemasını sana atayım bir bilgisayarcıya gider yaptırırsın para bile almazlar. Bursa da isen ben yapıp sana hediye edeyim.
    Slm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPT den USB Ucu Bakabilirmisiniz ?
    12 yıl önce açıldı
    RJ45'ten RJ11 e dönüşüm
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.