Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya 28 nm mükemmel ya..Heycanlandım resmen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Ben olsam freelander i zaten almam. İçindeki işlemci iyi tamam ama koydukları ramin markası ne batarya kaliteli mi, malzeme kalitelimii herşey muamma. Bi de tasarımı bence çok kötü. İlla tablet ihtiyacınız varsa beklediniz beklediniz bari ramos w30 2 gb ram li çıkınca onu alın. Zaten bataryayı da artıracakları fln konuşuluyo belki daha iyi bi bataryayla gelir. Ama benden tavsiye size kendinize hedef koyun yoksa bu gidişle alamazsınız :))) Yani deyin ki ramos 2 gb ram li çıkar çıkmaz hemen alıyorum :)) ve kimseye sormadan alın

ya oyle diyosunuzda almisken eniyisi olsun diyorum :D oyun ve internet onemli oldugu icin oyunlarda artik ust duzey cikmaya basladi en iyisi olsun o yuzden :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Çağdaş

İnternetten edindiğim bilgiler bu şekilde ama ne kadar doğrudur onu bilmiyorum tabi doğru olup olmadığını zaman gösterecek artık
  • Kronolojik açıdan bakıldıgında A7 mimarisi A5 ile A8 arasında yer alıyor.

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer112 -- 8 Aralık 2012; 0:17:51 >

• Yenii çıkanlar A31 hocam yalnız. A7 nin makyaj geçirmiş hali diyebilirim. (Allwinner A10 da A8 in makyajlısıydı mesela)
  • CES e gidecek varsa orada görecek Cube'ün 4 core'unu CubeTR kim bilmem ama büyük bir firma duyduğum kadarı ile bu ürünlerin 3-4 çeşidini kendi markası ile getirecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

CES e gidecek varsa orada görecek Cube'ün 4 core'unu CubeTR kim bilmem ama büyük bir firma duyduğum kadarı ile bu ürünlerin 3-4 çeşidini kendi markası ile getirecek

CubeTR'den ses yok zaten. Acaba bu büyük firmanın kin olduğu hakkında ipucu var mı?
  • Onda v972 ne zaman cikacak ?

• rk3066 lı cihaz yeni aldım bu çok kötü bi haber oldu benim için
  • rk3066 da iyidir hocam olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

CES e gidecek varsa orada görecek Cube'ün 4 core'unu CubeTR kim bilmem ama büyük bir firma duyduğum kadarı ile bu ürünlerin 3-4 çeşidini kendi markası ile getirecek

CubeTR'den ses yok zaten. Acaba bu büyük firmanın kin olduğu hakkında ipucu var mı?

Valla bence biliniyordur,bende fuarda gördüm konuştum.Hatta 3-4 model standta vardı millette başına üşüşmüştü http://www.next.com.tr/K61,tablet-pc.htm ama buraya 10.1'i koymamışlar onuda getiriyoruz dediler orada

• rockchip rk3188 in gpu su ne ?

• A31'in 40nm olmasından şüpheleniyorum eğer öyleyse allwinner dükkanı kapatsın bu işleri bıraksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

rockchip rk3188 in gpu su ne ?

Belli değil henüz.
  • büyük ihtimalle quad core mali 400 olacaktır yine.
  • quote:

büyük ihtimalle quad core mali 400 olacaktır yine.

hocam a31 in kullandigi powervr sgx544 sekiz cekirdekli daha iyi degil mi

• quote:

quote:

Net bilgim yok ama yaygın kullanılan bi gpu değil sanırsam. Pek bilgi bulamadım. Yazanlara göre yeni bir gpu değil. Ama mesela aynı isimle eskiden 4 çekirdekti şimdi 8 çekirdek olarak yeniden piyasa sürüldüyse bilemem.

Zaten gpu çokta önemli değil. Çünkü 4 çekirdek mali 400 herşeye fazlasıyla yeter bana göre. Zaten alacağın tableti 3-4 sene kullanırım hayalin varsa onu unut derim. Ne olursa olsun alacağın tablet Çin malı. En fazla 2 sene diyorum ben (verimli olarak kullanım için). 2 sene içinde mali 400 yeter.

• quote:

quote:

quote:

Net bilgim yok ama yaygın kullanılan bi gpu değil sanırsam. Pek bilgi bulamadım. Yazanlara göre yeni bir gpu değil. Ama mesela aynı isimle eskiden 4 çekirdekti şimdi 8 çekirdek olarak yeniden piyasa sürüldüyse bilemem.

Zaten gpu çokta önemli değil. Çünkü 4 çekirdek mali 400 herşeye fazlasıyla yeter bana göre. Zaten alacağın tableti 3-4 sene kullanırım hayalin varsa onu unut derim. Ne olursa olsun alacağın tablet Çin malı. En fazla 2 sene diyorum ben (verimli olarak kullanım için). 2 sene içinde mali 400 yeter.

hocam bu 4 k destegi nedir

• quote:

hiç bilmiyoruum hocam
  • quote:

quote:

hiç bilmiyoruum hocam

hocam oyun internet ve film icin sizce kac inch almaliyim 9.7 mi 10 mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.