Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sagolun hocam gpu cok iyiymis ya google play de retina ekran uyumlu oyunlar var mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

Cube sitesi nihayet açılmış, orjinal siteyi uyarlamışlar; isteselerdi yardımcı olurdum site için. Tabletler hala ön sipariş, Cube bütün seriyi quad core yapacak Cube tr 2 çekirdekleri bu fiyata ve ön siparişle satmaya çalışıyor.

Bu arada A31 işlemci kullanılan tabletlerle ilgili sorulan şeylere cevap vereyim

4k desteği: 4096X2160çözünürlükte televizyonlar için, o çözünürlükteki video işleme ve tv-çıkış desteğidir.

gpu içinde şunu söyleyeyim, new ipad 'te kullanılan gpunun bir tık iyisi. O yüzden oyunlarda pek sorun çıkarmayacak

Evet hocam siteyi açmışlarda fiyatları gördün mü :) kabus gibi. Kimse almaz o fiyatlara. Şu anda çin içi satış yapan sitelere bakıyorum, mesela cube u9gt3 8 inclik model 111$ a geliyor. Pandawill buyincoins gibi siteler haklı olarak üzerine biraz kar ve shippin ücretiyle 157 $ a satıyolar. Bizimkiler ise fabrika çıkış ücretine alıp (111 den de az) 420 TL ye satıyorlar :)

Bu arada ciddi ciddi bayi olmuşlar. Belki de cube firması kendisi istedi sitenin böyle olmasını

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

hocam oyunlarda gpu mu onemli cpu mu kasmamasi icin

gpu oyunun ekran performansı, grafikleri vs için önemli. Şu anda kullanılan çift çekirdek mali 400 le bile her oyunu çalıştırırsın sanırım. AMa cpu iyi olmazsa istersen12043952438 çekirdekli gpu koy bi işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Ben olsam freelander i zaten almam. İçindeki işlemci iyi tamam ama koydukları ramin markası ne batarya kaliteli mi, malzeme kalitelimii herşey muamma. Bi de tasarımı bence çok kötü. İlla tablet ihtiyacınız varsa beklediniz beklediniz bari ramos w30 2 gb ram li çıkınca onu alın. Zaten bataryayı da artıracakları fln konuşuluyo belki daha iyi bi bataryayla gelir. Ama benden tavsiye size kendinize hedef koyun yoksa bu gidişle alamazsınız :))) Yani deyin ki ramos 2 gb ram li çıkar çıkmaz hemen alıyorum :)) ve kimseye sormadan alın

yahu ucuz yollu polypad bir tablet aldım sırf poker oynamak için çözunurluğu 800x400 muş oynanmıyor lanet gıtsınyıne de tablette oyun oynamak çok keyıf verdi. dedım bıraz ıyı bırşey alayım , bakınıyorum bir haftadır fılan takıp edıyorum forumu ramos,captaın şimdide freelanderden caydırdın beni
    bu ramos hd nın varlığı kesın mı peki birşey bulamadım nette hakkında:D

• quote:

Orijinalden alıntı: steawart54

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Ben olsam freelander i zaten almam. İçindeki işlemci iyi tamam ama koydukları ramin markası ne batarya kaliteli mi, malzeme kalitelimii herşey muamma. Bi de tasarımı bence çok kötü. İlla tablet ihtiyacınız varsa beklediniz beklediniz bari ramos w30 2 gb ram li çıkınca onu alın. Zaten bataryayı da artıracakları fln konuşuluyo belki daha iyi bi bataryayla gelir. Ama benden tavsiye size kendinize hedef koyun yoksa bu gidişle alamazsınız :))) Yani deyin ki ramos 2 gb ram li çıkar çıkmaz hemen alıyorum :)) ve kimseye sormadan alın

yahu ucuz yollu polypad bir tablet aldım sırf poker oynamak için çözunurluğu 800x400 muş oynanmıyor lanet gıtsınyıne de tablette oyun oynamak çok keyıf verdi. dedım bıraz ıyı bırşey alayım , bakınıyorum bir haftadır fılan takıp edıyorum forumu ramos,captaın şimdide freelanderden caydırdın beni
    bu ramos hd nın varlığı kesın mı peki birşey bulamadım nette hakkında:D

vala kesin diye biliyoruz ama beklemede herkes :)

• İlerleyen haftalarda tablet piyasası gerçekdende çok kızışacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer112

İlerleyen haftalarda tablet piyasası gerçekdende çok kızışacak gibi.

beklemedeyiz kızışma için
  • güzel cihaz bluetooth yok gördüğüm kadarıyla gps önemli değil ama klavye mause için bluetooth gerekli benim açımdan.
  • quote:

yorumun icin sagol hocam :) hocam gorilla glass nedir bilgin var mi

hocam ekran kaplaması.çizilmeye karşı çok daha dayanıklı bir koruma diyebiliriz.

• quote:

Gorilla Glass Ekran Testi:

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

hocam ekran kaplaması.çizilmeye karşı çok daha dayanıklı bir koruma diyebiliriz.

onda v972 de gorilla glass var mı hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

onda v972 de gorilla glass var mı hocam

Emin Değilim Ama söylentiler var...
  • hocam 16:10 16:9 dan iyimi ?

• quote:

hocam 16:10 16:9 dan iyimi ?

Film için 16:9 daha iyi deniyor , oyunlar ve diğer programlar için de 16:10 iyi deniyor detayları hakkında fazla bir şey diyemeyeceğim bilenler varsa paylaşırlarsa daha

sağlıklı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

Film için 16:9 daha iyi deniyor , oyunlar ve diğer programlar için de 16:10 iyi deniyor detayları hakkında fazla bir şey diyemeyeceğim bilenler varsa paylaşırlarsa daha

sağlıklı olur...

peki 4:3 nasil hocam bir turlu karar veremedim 9.7 aliym diyorum retina li sonra filmlerde siyah bant oldugundan pek iyi gibi durmuyor 10 inch dikey kullanimda kotu hangisi kararsiz kaldim

• quote:

quote:

quote:

sağlıklı olur...

peki 4:3 nasil hocam bir turlu karar veremedim 9.7 aliym diyorum retina li sonra filmlerde siyah bant oldugundan pek iyi gibi durmuyor 10 inch dikey kullanimda kotu hangisi kararsiz kaldim

4:3 ile ilgili bir arkadaş bilgilendirmişti fakat tam hatırlayamadım verdiği bilgileri...

9.7" ile 10.1" arasında ben de açıkçası karar verememiştim fakat boyut olarak 9.7" sanki benim için yeterli gibi bugün teknosa'da ipad'e baktım boyut olarak

yeterli geldi bana ama; yanlış yönlendirmiş olmayayım ihtiyaca ve kullanım alanına göre tablet boyutunu seçmek gerekiyor zannedersem hangisini seçmemiz

lazım pek net bilgiye ben de ulaşamadım açıkçası...

forumda daha önce bir şeyler paylaşılmış yardımcı olabilir belki, fazla bilgi yok ama az da ola yol gösterebilir.

Film için genelde 10.1" tavsiye ediliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_65965634/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_62208069/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 15 Aralık 2012; 23:14:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağlıklı olur...

4:3 ile ilgili bir arkadaş bilgilendirmişti fakat tam hatırlayamadım verdiği bilgileri...

9.7" ile 10.1" arasında ben de açıkçası karar verememiştim fakat boyut olarak 9.7" sanki benim için yeterli gibi bugün teknosa'da ipad'e baktım boyut olarak

yeterli geldi bana ama; yanlış yönlendirmiş olmayayım ihtiyaca ve kullanım alanına göre tablet boyutunu seçmek gerekiyor zannedersem hangisini seçmemiz

forumda daha önce bir şeyler paylaşılmış yardımcı olabilir belki, fazla bilgi yok ama az da ola yol gösterebilir.

cevabin icin sagol hocam a31 li teclast antutu dan 12000 den fazla almis bu iyi mi hocam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağlıklı olur...

cevabin icin sagol hocam a31 li teclast antutu dan 12000 den fazla almis bu iyi mi hocam ?

12000 skor olarak iyi tabi ki de zaten yeni işlemcili tabletlerde bu skorlar nasıl olacak bakalım...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.