Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklemekten sıkıldım artık onda ciksada alsak ozellikleri gercekten cok iyi gorunuyor firma da en iyilerden firmware sıkıntısı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

beklemekten sıkıldım artık onda ciksada alsak ozellikleri gercekten cok iyi gorunuyor firma da en iyilerden firmware sıkıntısı olmaz

aliexpresste satış var gibi görünüyor. presell olanlar 250 dolar civarında. stokta olanlar ise biraz daha pahalı.
  • yine belirsizlik yine belirsizlikaliexpress de yazana göre gps, 3g, fm var batarya 7200, gpu da quad core, onda-tablet sitesıne yazana göre gps 3g fm yok batarya 8000 gpu 8 core
  • onda tablet sitesindeki dogru ondanin resmi sitesi onda.cn dede oyle yaziyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

quote:

beklemekten sıkıldım artık onda ciksada alsak ozellikleri gercekten cok iyi gorunuyor firma da en iyilerden firmware sıkıntısı olmaz

aliexpresste satış var gibi görünüyor. presell olanlar 250 dolar civarında. stokta olanlar ise biraz daha pahalı.

link verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

quote:

link verebilir misin?

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=onda+v972&catId=0&manual=y

• quote:

onda tablet sitesindeki dogru ondanin resmi sitesi onda.cn dede oyle yaziyor hocam

haklısın ben de baktım birkaç siteye daha onda-tablet bılgılerı doğru
  • Cube u9gtv almaktan vas geçtim, insalllah söylenen tarihlerde çıkar ürunler sabirsislikla bekliyorum

• Ayrıca hocam verdiginis bilgiler çok başarılı, sahsim adına çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar şuan google nexus 10 almayı planlıyorum fakat, 4 core islemcili cihazların cikacaagi bilgisini görünce sormak istiyorum, sisce beklemelimiyim biri yardimcii olursa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

Arkadaşlar şuan google nexus 10 almayı planlıyorum fakat, 4 core islemcili cihazların cikacaagi bilgisini görünce sormak istiyorum, sisce beklemelimiyim biri yardimcii olursa çok sevinirim

Alabiliyorsan al Nexus ile bu cihazlar karşılaştırılamaz.

• Eternal Team Onda V972 için ön satışa başlamış,çek ve indirimle birlikte 220 dolar + kargo.Fiyatı epey iyi gibi.

http://www.aliexpress.com/item/Presell-Onda-V972-9-7-Retina-Allwinner-A31-Quad-core-CPU-2GB-DDR3-Android-4-1/713879285.html
  • İhazlarim
    Nexus'u elime alip kullanma sansim oldu. Ama bu dort cekirdekli cihazlarin cikacagini duyunca kafam karisti,
    Arada permormans acisindan dark varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

Eternal Team Onda V972 için ön satışa başlamış,çek ve indirimle birlikte 220 dolar + kargo.Fiyatı epey iyi gibi.

http://www.aliexpress.com/item/Presell-Onda-V972-9-7-Retina-Allwinner-A31-Quad-core-CPU-2GB-DDR3-Android-4-1/713879285.html

hocam gpu da mali 400 yaziyor powervr sgx544 yazmasi lazim

• ya genelde hep ilk seride bi sıkıntı oluyor. ben alacak olursam ilk seriden sonrakini beklemeyi tercih ederim.
  • Rokchip Rk3188 de gpu ne olacak.mali 400 mu.?
    Ayrica rk3188 li cihazlarin cikis tarihi hakkinda bilgi bulamadim.bilen varmi acaba.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondanin turkiyede resmi ithalatcisi yokmu,ben bulamadim:(

• quote:

Ondanin turkiyede resmi ithalatcisi yokmu,ben bulamadim:(

bende bulamadim sanirim yok

• Sanirim yok peki nasil satin alcas ki bu tableti ya :(

• quote:

Sanirim yok peki nasil satin alcas ki bu tableti ya :(

aliexpress var hocam ben ordan almayi dusunuyorum cikinca feedback orani yuksek olan kisileri secerseniz hic sikinti yasamazsiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.