Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz olsanız iPad 4 mu Nexus 10 mu yoksa onda v972 mi alirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

Siz olsanız iPad 4 mu Nexus 10 mu yoksa onda v972 mi alirdiniz

Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Tabletler » Diğer Markalar » şuan burdasın onda v972 hakkını yememek lazım tabi daha doğrudüzgün değerlendirilmedi ama
  • http://www.szaoson.com/ipad/newsDetail.aspx?i=27&id=371
    Aoson'da duyurmuş 4 gün önce.Ayrıca Onda için 24'ünde satışta olacak yazıyorlar.Ocak ayında baya bir rekabet olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

Siz olsanız iPad 4 mu Nexus 10 mu yoksa onda v972 mi alirdiniz

Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Tabletler » Diğer Markalar » şuan burdasın onda v972 hakkını yememek lazım tabi daha doğrudüzgün değerlendirilmedi ama

ainol novo 9 la onda v972 arasında fark olarak kamera ve bataryayı gördum ainolun ön kamerası 0.3 arka 5mp, ondanın ön 2mp arka 5mp autufocus var, ainol 10000 mah ,onda 8000. başka bir fark yoksa ben ainole daha sıcak bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: frfr

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Ben olsam freelander i zaten almam. İçindeki işlemci iyi tamam ama koydukları ramin markası ne batarya kaliteli mi, malzeme kalitelimii herşey muamma. Bi de tasarımı bence çok kötü. İlla tablet ihtiyacınız varsa beklediniz beklediniz bari ramos w30 2 gb ram li çıkınca onu alın. Zaten bataryayı da artıracakları fln konuşuluyo belki daha iyi bi bataryayla gelir. Ama benden tavsiye size kendinize hedef koyun yoksa bu gidişle alamazsınız :))) Yani deyin ki ramos 2 gb ram li çıkar çıkmaz hemen alıyorum :)) ve kimseye sormadan alın

Bu Cube'lar veya Ramos un 2gb modeli ocağın ilk günlerinde çıkarmı ? Cube u30gt alıcaktım iptal ettirdim bunların yüzünden

Hocam cube lar subat sonunu bulur gibi geliyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 21 Aralık 2012; 21:58:54 >

• Onda v972 ön siparişte..

http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-tablet-pc-android-41-97-inch-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p70627.html

%10 indirim olursa yıl başından önce alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatansever85 -- 23 Aralık 2012; 23:41:20 >
  • A31 GPU olarak ilk önce sgx543MP8 çekirdek olarak çıkmıştı ama Onda sayfasında sgx544 MP2 çekirdek olarak verilmiş. Birkaç çinli site de bu şekilde düzeltme yapmış. Bu da 8 "mantıksal" çekirdek ama MP2. Bu kısmını tam anlamadım. Aslında 2 fiziksel çekirdek ama 8 çekirdek gibi mi yani ? Hyperthreading tarzı bişeyler mi yapıyor. Performans olarak da ipad2 nin 1.5 katı ve ipad3'ün %90'ı diye verilmiş. ipad2 modeli PowerVR SGX543MP4 kullanırken ipad3 modeli ise PowerVR SGX543MP4 (4 çekirdek) kullanıyor. A31 mimarisi ise SGX544MP2.

RK3188 gpu da belirsiz. 266mhz'den 400Mhz'e artırılmış 4 çekirdek Mali-400 diyen de var Mali450 diyen de . Belli ki MaliT604 değil. Bunu muhtemelen a15 mimarili modelde kullanacaklar.
  • hoca o değilde şuan çıkan 2 tablet süper onda v972 olsun novo 9 olsun ya abi retina ekranlı 4 çekirdekli tablet çıkırıyorsun bluetooth niye koymuyorsun :D bluetooth aslında bakmayın çok önemlidir bluetooth internet çekme programları var ayrıca az şarj yer telefonun telefona hotspot programı kursan 1 saat dayanmıyor ama bluetooth acık olsun sabaha kadar işte Allah'ın izniyle Cube çıkaracagı tableti bekliyorum Marta kadar istediğim özellikleri gördüm ben bu dedim işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

hoca o değilde şuan çıkan 2 tablet süper onda v972 olsun novo 9 olsun ya abi retina ekranlı 4 çekirdekli tablet çıkırıyorsun bluetooth niye koymuyorsun :D bluetooth aslında bakmayın çok önemlidir bluetooth internet çekme programları var ayrıca az şarj yer telefonun telefona hotspot programı kursan 1 saat dayanmıyor ama bluetooth acık olsun sabaha kadar işte Allah'ın izniyle Cube çıkaracagı tableti bekliyorum Marta kadar istediğim özellikleri gördüm ben bu dedim işte :D

ama ram 1GB diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

A31 GPU olarak ilk önce sgx543MP8 çekirdek olarak çıkmıştı ama Onda sayfasında sgx544 MP2 çekirdek olarak verilmiş. Birkaç çinli site de bu şekilde düzeltme yapmış. Bu da 8 "mantıksal" çekirdek ama MP2. Bu kısmını tam anlamadım. Aslında 2 fiziksel çekirdek ama 8 çekirdek gibi mi yani ? Hyperthreading tarzı bişeyler mi yapıyor. Performans olarak da ipad2 nin 1.5 katı ve ipad3'ün %90'ı diye verilmiş. ipad2 modeli PowerVR SGX543MP4 kullanırken ipad3 modeli ise PowerVR SGX543MP4 (4 çekirdek) kullanıyor. A31 mimarisi ise SGX544MP2.

RK3188 gpu da belirsiz. 266mhz'den 400Mhz'e artırılmış 4 çekirdek Mali-400 diyen de var Mali450 diyen de . Belli ki MaliT604 değil. Bunu muhtemelen a15 mimarili modelde kullanacaklar.

8 çekirdek olayı 4 tane ayrı gpu konulduğundan oluyor. Hyperthreading tarzı şeyler ghz i arttırabilir sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

A31 GPU olarak ilk önce sgx543MP8 çekirdek olarak çıkmıştı ama Onda sayfasında sgx544 MP2 çekirdek olarak verilmiş. Birkaç çinli site de bu şekilde düzeltme yapmış. Bu da 8 "mantıksal" çekirdek ama MP2. Bu kısmını tam anlamadım. Aslında 2 fiziksel çekirdek ama 8 çekirdek gibi mi yani ? Hyperthreading tarzı bişeyler mi yapıyor. Performans olarak da ipad2 nin 1.5 katı ve ipad3'ün %90'ı diye verilmiş. ipad2 modeli PowerVR SGX543MP4 kullanırken ipad3 modeli ise PowerVR SGX543MP4 (4 çekirdek) kullanıyor. A31 mimarisi ise SGX544MP2.

8 çekirdek olayı 4 tane ayrı gpu konulduğundan oluyor. Hyperthreading tarzı şeyler ghz i arttırabilir sadece.

yeni çıkan tabletlerin 2gb ramleri var sen baska serisine bakmıs olabilirsin eylül gibi cube retina ekran çıkarmıstı 2 cekirdekli 1gb ramli sen yanlıs bakmıs olabilirsin zaten martta cıkıyor tahminende çinde 270 dolar kargo dahil 300 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Hyper threading ile GHZ artışı olduğu ifadesini tam doğru bulmuyorum. Eğer Ghz den kastınız performans artışı ise kabul edilebilir zira Hyper threading tek bir fiziksel işlemcinin çok sayıda komut zincirini eş zamanlı olarak işlemesi ile performans artışı sağlamasıdır. Diğer bir deyişle işletim sistemi ve komut seti ile çoklu sanal/mantıksal çekirdek ile adresleme ve işlem yaptırabilemek söz konusu oluyor.

SGX544MP2 teknik detaylarına bakıldığında 2-16 arası multicore gözüküyor. Bu kapsamda A31 de 8 logic core olarak adlandırılan kısmını ben bu yüzden hyper threading ya da simültene multithread yapısında bir işlemci olarak algıladım.

Ayrıca ipad3'teki SGX543MP4 (4 fiziksel çekirdek)'ten daha düşük bir performansa sahip olduğunu (%90'ı civarında) firma kendisi beyan etmiş. Sanırım 8 fiziksel gpu çekirdeği olsaydı ondan daha iyi olması gerekirdi.

Bu açıdan ben hala SGX544MP2'nin 2 fiziksel çekirdek barındırdığı kanaatindeyim.

• RK3188 ' de GPU ne olacak çok merak ediyorum.Umarım mali400 olmaz ..En azından Dx11 desteği getirecek bir gpu olursa ortalık şenlenir.
  • Bu quad Core lar Türkiyede ne zaman satılmaya başlar acaba bilgisi olan varmı ?
  • yeni çıkacak olan 4 çekirdekli tablet lerin kimisinde 5 multitouch kimisinde 10 multitouch özelliği var. 10 multitouch önemlimidir?
  • Merhaba,
    cube ürünleri gittigidiyorda satışa başlamış stoklarındaymış.yakında rk318 işlemcilerde gelecek ancak mar ayını bulabilir.bence çinden almaktansa buradan almak daha iyi 2 yıl garantili.ayrıca şu anda çin postasında büyük sıkıntı var ürünler gelmiyor.!!!
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/9-7-tablet-pc-android-4-1-cube-u9gt5-retina-hd-72618973
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

Merhaba,
    cube ürünleri gittigidiyorda satışa başlamış stoklarındaymış.yakında rk318 işlemcilerde gelecek ancak mar ayını bulabilir.bence çinden almaktansa buradan almak daha iyi 2 yıl garantili.ayrıca şu anda çin postasında büyük sıkıntı var ürünler gelmiyor.!!!
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/9-7-tablet-pc-android-4-1-cube-u9gt5-retina-hd-72618973

ve reklamlar...

• quote:

Merhaba,

2 yıl garanti olması için resmi bir distribütör tarafından getirtilmeli bu tabletler. ki öyle görünüyor.
    bu tabletin işlemcisi rk318 değil, 3066 yani rockchip dual core modeli...

• quote:

Merhaba,

hdmi çıkışının olmaması ve ramin 1gb olması eksiler. 4 çekirdek işlemcili ve 2gb ramli tabletleri beklemek yerine bu cihaz alınabilir. cube un kendi sitesinden 12 ay garanti uzatma ve kargo ücreti ile 550tl tutuyor zaten. 580tl fiyat vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxinates

quote:

Merhaba,

hdmi çıkışının olmaması ve ramin 1gb olması eksiler. 4 çekirdek işlemcili ve 2gb ramli tabletleri beklemek yerine bu cihaz alınabilir. cube un kendi sitesinden 12 ay garanti uzatma ve kargo ücreti ile 550tl tutuyor zaten. 580tl fiyat vermiş.

cube un hangi sitesinde 550 tl fiyat var kendi sitesinde 699 tl fiyat verilmiş?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.