Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal sitesinde 255$. 29$ 12 ay garanti uzatması için. 25$ civarındada kargo ücreti alıyorlar. toplam 310$ yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxinates

orjinal sitesinde 255$. 29$ 12 ay garanti uzatması için. 25$ civarındada kargo ücreti alıyorlar. toplam 310$ yapıyor.

çok pahalı kardeş yaa 100 lira teknosada asus transformers alırım :D insan 2 gb ram koyar retina+10000mah batarya kullanılmıs cok özellik yok yani
  • :) evet ram 1gb ve hdmi çıkış yok. Benim için hdmi çıkış önemli. Bende bekleyeceğim 4 çekirdekli 2gb ramli modelleri, acelem yok zaten. tablet almaya karar vermiştim. Bir araştırayım dedim baya bir tartışmanın içinde buldum kendimi :) tam teknoloji çıkış dönemine denk gelmişim. Bekleyecez mecburen. Fakat ipad ve samsung kalitesine yakın modeller bu fiyat aralığında. daha ucuz çin modellerinin kalitesi malum. Şunu da anlamıyorum. samsung nexus 10 amerika satış 720tl. Noluyorda Türkiyeye gelince 1200-1300 tlye çıkıyor fiyat. Birazda toptancıların aç gözlülüğü sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxinates

:) evet ram 1gb ve hdmi çıkış yok. Benim için hdmi çıkış önemli. Bende bekleyeceğim 4 çekirdekli 2gb ramli modelleri, acelem yok zaten. tablet almaya karar vermiştim. Bir araştırayım dedim baya bir tartışmanın içinde buldum kendimi :) tam teknoloji çıkış dönemine denk gelmişim. Bekleyecez mecburen. Fakat ipad ve samsung kalitesine yakın modeller bu fiyat aralığında. daha ucuz çin modellerinin kalitesi malum. Şunu da anlamıyorum. samsung nexus 10 amerika satış 720tl. Noluyorda Türkiyeye gelince 1200-1300 tlye çıkıyor fiyat. Birazda toptancıların aç gözlülüğü sanırım.

Toptancıların değil, devletin açgözlülüğü.. KDV, ÖTV ne varsa yükledikleri için yurtdışındakiler ne kazanıyorsa yurtiçindekiler de onu kazanıyor. Bi tek dolar euro çevirim adaletsizliği var ama o tüm Avrupa'da var.

• Bu 4 core tabletler ne zaman gelecek ulkemize,bildigim kadariyla 24aralikta onda v972 satisa sunuldu daha cok surermi acaba bi bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Onda V972 online satıcılardan birinin eline geçmiş aletin ayrıntılı video ve fotoğraflarını yayınlamış, başka bir sitede incelemesini okudum aleti çok beğenmişler sadece ilk firmware de iyileştirmeler olmalı diyorlar (kamera için özellikle)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_rqzu0SqZGY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 7 Ocak 2013; 23:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

Arkadaşlar,

Onda V972 online satıcılardan birinin eline geçmiş aletin ayrıntılı video ve fotoğraflarını yayınlamış, başka bir sitede incelemesini okudum aleti çok beğenmişler sadece ilk firmware de iyileştirmeler olmalı diyorlar (kamera için özellikle)

direk benim konumdan kopyala yapıştır yapmışsın, yakıştıramadım sana.

• Çift çekirdekli rk 3066 lar asus transformer primela aynı skoru alıyor ama 4 çekirdekli A31 daha düşük alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Çift çekirdekli rk 3066 lar asus transformer primela aynı skoru alıyor ama 4 çekirdekli A31 daha düşük alıyor

a31 in isledigi cozunurluk cok yuksek
    rk 3066 yi bu ekranlara takalim yari puan zor alir

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Çift çekirdekli rk 3066 lar asus transformer primela aynı skoru alıyor ama 4 çekirdekli A31 daha düşük alıyor

a31 in isledigi cozunurluk cok yuksek
    rk 3066 yi bu ekranlara takalim yari puan zor alir

onda nın 8 inclik modeli de aynı alıyor (4 çekirdekli den bahsediyorum.) Yani olay ekranla alakalı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

quote:

Arkadaşlar,

Espiri yapıyorsun herhalde, bi yarışa girmeyeceğim ama senin konuna da sonradan eklendi bu video, yayın tarihi 5 ocak, ki farketmedim zaten.

Ayrıca bir arkadaş istediği için açmıştım bu konuyu, rk3188 ve a31 i Türkiyede ilk haber yapan benim zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

quote:

Arkadaşlar,

Espiri yapıyorsun herhalde, bi yarışa girmeyeceğim ama senin konuna da sonradan eklendi bu video, yayın tarihi 5 ocak, ki farketmedim zaten.

Ayrıca bir arkadaş istediği için açmıştım bu konuyu, rk3188 ve a31 i Türkiyede ilk haber yapan benim zaten.

o arkadaş ben oluyorum :)

• Rockchip'in resmi rk3188 özellikleri ve logosu

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler

• Low-power, high-performance 28nm HKMG process • Cortex-A9 quad-core processor • Mali-400 MP4 GPU frequency up to 533MHz, support OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1
    • Support for DDR3, DDR3L and LPDDR2
    • embedded high-performance 2D hardware acceleration • H.264, the 1080P decoding of the VP8, RV, WMV, AVS, H.263, MPEG4 video formats • H. • Built-in 264 and VP8 1080P video encoding MLC NAND 60bit / s ECC, support 16bit bits wide • start • Dual LCD display interface supports MLC NAND, E-MMC/SD-MMC, i-NAND and USB, the perfect support ultra-high-definition resolution rate • Built-in a USB OTG 2.0, a USB Host2.0 interface • Built-in High-Speed ​​Inter Chip interface • Supports Ethernet interface • Built-in GPS demodulator

28nm tahminim tuttu, ek olarak 4.2 üzeri versiyonlar için dahili GPS demodulatorden bahsediyor tahminim harici gps kaynağından alınan gps sinyalini yüklü olan harita üzerinden kullanmaya yarayacak, bluetooth üzerinden gps cihazına bağlanma espirisine benzettim.

• quote:

Rockchip'in resmi rk3188 özellikleri ve logosu

• Low-power, high-performance 28nm HKMG process • Cortex-A9 quad-core processor • Mali-400 MP4 GPU frequency up to 533MHz, support OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1
    • embedded high-performance 2D hardware acceleration • H.264, the 1080P decoding of the VP8, RV, WMV, AVS, H.263, MPEG4 video formats • H. • Built-in 264 and VP8 1080P video encoding MLC NAND 60bit / s ECC, support 16bit bits wide • start • Dual LCD display interface supports MLC NAND, E-MMC/SD-MMC, i-NAND and USB, the perfect support ultra-high-definition resolution rate • Built-in a USB OTG 2.0, a USB Host2.0 interface • Built-in High-Speed ​​Inter Chip interface • Supports Ethernet interface • Built-in GPS demodulator

28nm tahminim tuttu, ek olarak 4.2 üzeri versiyonlar için dahili GPS demodulatorden bahsediyor tahminim harici gps kaynağından alınan gps sinyalini yüklü olan harita üzerinden kullanmaya yarayacak, bluetooth üzerinden gps cihazına bağlanma espirisine benzettim.

Hocam bundaki mali400 sanırsam rk3066 dan daha yüksek frekanslı yanlış mıyım??

• quote:

Rockchip'in resmi rk3188 özellikleri ve logosu

hocam resmi olarak ne zaman cikacakmis

• quote:

Aynen öyle 300 Mhz hızında çalışıyor diye biliyorum Rk3066'da .
    RK3188'de 500 Mhz civarında çalışacak.

Tamda Rk3066 sahip tablet sipariş etmişken (Artes D712) bu haberi okumak kötü oldu benim için ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 8 Ocak 2013; 21:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

quote:

Aynen öyle 300 Mhz hızında çalışıyor diye biliyorum Rk3066'da .
    RK3188'de 500 Mhz civarında çalışacak.

Tamda Rk3066 sahip tablet sipariş etmişken (Artes D712) bu haberi okumak kötü oldu benim için ama olsun

RK3066 olan Mali400 MP4 266 mhz diye biliyorum.
    Haberler RK3188'de 400Mhzlık hız artırılmış modeli olacağı yönündeydi. "533 Mhz"e kadar denilmiş ama tam performans nasıl olacak acaba?
    Retina diye tabir edilen çözünürlükle baş edebilecek mi ki? (Tam manasıyla)

Maul apple ipad3 te pover vr sgx543MP4 kullanılıyordu ama alenen yetersizdi ve ipad4'te power vr sgx554 MP4 güncellemesi geldi. Mali 400 MP4 ise bunlardan daha güçsüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Ocak 2013; 12:49:20 >

• Onda V972'nin sökülmüş fotoğraflarını gördüm, onaylandı Lg Üretimi Orjinal İpad Retina Ekranı kullanıyor. Bu arada Samsung Ces'te tanıttığı yeni Exynos Onta 5-8 çekirdekli işlemcisi içinde Cortex A-15 ve de Cortex-A7 işlemcileri birlikte kullanacağını açıkladı. Sebebi A7 mimarisinin düşük güç düketimi, A7 de nedir? işe yaramaz gibi! yorumlar için gerekli cevabı vermiştir.
  • quote:

Onda V972'nin sökülmüş fotoğraflarını gördüm, onaylandı Lg Üretimi Orjinal İpad Retina Ekranı kullanıyor. Bu arada Samsung Ces'te tanıttığı yeni Exynos Onta 5-8 çekirdekli işlemcisi içinde Cortex A-15 ve de Cortex-A7 işlemcileri birlikte kullanacağını açıkladı. Sebebi A7 mimarisinin düşük güç düketimi, A7 de nedir? işe yaramaz gibi! yorumlar için gerekli cevabı vermiştir.

hocam testte 41 fps alıyor onda v972 bu oyunlarda kasma yapar mı veya takılma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

Onda V972'nin sökülmüş fotoğraflarını gördüm, onaylandı Lg Üretimi Orjinal İpad Retina Ekranı kullanıyor. Bu arada Samsung Ces'te tanıttığı yeni Exynos Onta 5-8 çekirdekli işlemcisi içinde Cortex A-15 ve de Cortex-A7 işlemcileri birlikte kullanacağını açıkladı. Sebebi A7 mimarisinin düşük güç düketimi, A7 de nedir? işe yaramaz gibi! yorumlar için gerekli cevabı vermiştir.

hocam testte 41 fps alıyor onda v972 bu oyunlarda kasma yapar mı veya takılma ?

Dostum yukarda yazmıştım, önsürüm firmwarenin zamana ihtiyacı var, root edilip CM ekibinin işe el atsa hatta Android kodlarını derleyen Linaro'nun elinden geçse ki, kendileri grafik hızlandırma konusunda bir numaralar o zaman alet uçar...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.