Şimdi Ara

RKS MARKASI ve Rico 50 cc HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rks markası hakkında forumda yeterli bilgi yok gibi, marka hakkında bilgisi olanlar bizi engin bilgisiyle aydınlatırsa çok seviniriz

Yerli üretim mi ?
    İtalyan eli değmiş mi ?
    Yoksa tamamen Çin mi ?

Kalite olarak Çin işi (mondial-kuba gibi) ile tayvan (sym-kymco) işi arasında mı ?

Kullanıcı deneyimi varsa, paylaşımlar çok faydalı olur.

Motor ehliyetim yok, RKS RİCO 50 cc motoru sadece yaz ayların da işe git gel yapmak için (günlük 20 km)almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreY -- 30 Temmuz 2018; 16:51:24 >

• Rks titanic 150 kullandım. 2013 yılında 0 km olarak siyah modelini aldım. Motor Türk malı diye lanse edilip Gaziantep te montajı yapılıp satılıyor diye bilgi verdiler. Motor bildiğiniz çin malı kalitesinde bir ürün. 0 km aldığım üründe bir sürü montaj hatası çıktı bunların başında zincirin plastik aksama çarpması ve balataların fazla sıkı olmasından dolayı motorun sürekli fren halinde olması gibi. En büyük problem ise motorun 6 ay gibi bir sürede boya üzerinde ki vernik benzeri şeyin atması oldu.

Hakkı yenmeyecek bir konu ise motorda titreşim yoktu , aynı japon motorlarında olduğu gibi. Ayrıca yakıt konusunda çok az yakardı. 2 . elde değer kaybı fazla oluyor.
  • İtalyan işi hikaye tamamen çin malı. Şikayet çok..
  • Rks markasıyla ilgili rast geldiğim yorumlarda hiç ortalama bahseden yok.
    Ya çok kötü diyorlar ya da parasına göre çok iyi diyorlar.
    Özellikle titanic modeli çok yaygın olarak etrafta görüyorum
    baya satılmış gibi gözüküyor
  • Rks titanic 150 kullandım. 2013 yılında 0 km olarak siyah modelini aldım. Motor Türk malı diye lanse edilip Gaziantep te montajı yapılıp satılıyor diye bilgi verdiler. Motor bildiğiniz çin malı kalitesinde bir ürün. 0 km aldığım üründe bir sürü montaj hatası çıktı bunların başında zincirin plastik aksama çarpması ve balataların fazla sıkı olmasından dolayı motorun sürekli fren halinde olması gibi. En büyük problem ise motorun 6 ay gibi bir sürede boya üzerinde ki vernik benzeri şeyin atması oldu.

Hakkı yenmeyecek bir konu ise motorda titreşim yoktu , aynı japon motorlarında olduğu gibi. Ayrıca yakıt konusunda çok az yakardı. 2 . elde değer kaybı fazla oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.