Şimdi Ara

RKS Rk 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
16.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motoru aldıktan sonra başlık ve içeriği, motor hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için tekrar düzenledim. Bilgi edinmek isteyen arkadaşların yorumları okuması yeterlidir

-124 cc
    -30.000 km ve 5 yıl garanti
    -fiyat: 3180 lira
    -hava soğutmalı
    -10.05 hp
    -ön disk arka kampana fren
    -Macaristan malı, Keeway marka (Türkiyede Rks olarak geçiyor) ve Kuba motor garantili

RKS Rk 125

RKS Rk 125

RKS Rk 125

RKS Rk 125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksit07 -- 19 Eylül 2016; 20:59:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

RKS RK 125: Kapsamlı Bir İnceleme

RKS RK 125, şehir içi ulaşım için ideal, yakıt tasarruflu ve uygun fiyatlı bir motosiklettir. Kullanıcı yorumlarına göre, güvenilirliği, manevra kabiliyeti ve kullanım kolaylığı ile öne çıkmaktadır.

Teknik Özellikler

• Motor: 125 cc, hava soğutmalı, tek silindirli
    • Güç: 10,5 beygir gücü
    • Tork: 10 Nm
    • Şanzıman: 5 ileri manuel
    • Yakıt Tüketimi: Yaklaşık 50 km/l

Özellikler

RKS RK 125'nin öne çıkan özellikleri şunlardır:

• Hafif ve Manevra Kabiliyetli: Kompakt tasarımı ve hafifliğiyle şehir içi trafikte kolayca manevra yapabilir.
    • Yakıt Tasarruflu: Verimli motoru sayesinde, düşük yakıt tüketimiyle bütçenizi korur.
    • Kullanıcı Dostu: Düşük sele yüksekliği ve kolay kontrol edilebilirliği, yeni sürücüler için bile uygundur.
    • Güvenilir ve Bakımı Kolay: Sağlam yapısı ve kolay bakımı, size uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Kullanıcı Yorumları

Çoğu kullanıcı, RKS RK 125'i şehir içi ulaşım için uygun fiyatlı ve pratik bir seçenek olarak değerlendirmektedir. Kullanıcı yorumları arasında şu noktalara dikkat çekilmektedir:

• Kolay kullanım ve manevra kabiliyeti
    • Yakıt verimliliği
    • Düşük bakım maliyetleri
    • Güvenilirlik

Alınır mı?

Bütçe dostu, yakıt tasarruflu ve şehir içi ulaşım için ideal bir motosiklet arayanlar için RKS RK 125 iyi bir seçimdir. Ancak, daha yüksek performans veya uzun mesafe yolculuğu için farklı seçenekleri değerlendirmek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daha önce rks titanic 150 kllandım. Sıfır olarak aldım motoru kızılarıktaki motorcudan rks küba bayisinden.

Titanic 150 hakkında konuşursak

rahat
    titreşimsiz
    seramik block
    görünüş olarak 10 numara motordur.

malzeme kalitesi tahminimden daha düşük kaldı. Yakıtı fena değildi.
  • Ben de İlhan motordan alacam aynı yerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit07

Ben de İlhan motordan alacam aynı yerden
    bu motor da çok hoşuma gitmişti benim. fotoğrafta disk vardı, sitede kampana yazıyodu. anlamlandıramadım. 3-5 ay bekleyip 2. elleri çıksa da alsam diye düşünüyorum. keşke şu motorun 0 ı 2500 olsa da 300-500 daha verip 0ının satıldığı fiyata komple masrafı çıksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

bu motor da çok hoşuma gitmişti benim. fotoğrafta disk vardı, sitede kampana yazıyodu. anlamlandıramadım. 3-5 ay bekleyip 2. elleri çıksa da alsam diye düşünüyorum. keşke şu motorun 0 ı 2500 olsa da 300-500 daha verip 0ının satıldığı fiyata komple masrafı çıksa.

Rks titanic modelinin ilk çıkanlarında dijital gösterge vardı. Sonra manuel göstergeye geçti. rks nin huyu bu sanırım ilk çıkanlarda motorun özelliklerini arttıyor sonra kısıyor.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    bu motorun göstergesi çok hoşuma gitti ama. güzel bi hava katmış. sadece sitesinden bakmıstım bu kadar ayrıntılı fotoğraflarını görmemiştim. çok daha hoşuma gitti bu motosiklet. 2500tl ye 2. el motor almayı düşünüyodum, sanırım bu motor 4000tl civarına 0 olarak toplam masrafı tutar ve o 1500tl yi veresim geldi bi anda. biraz kullanıcısı artsın, 2. el piyasası oluşsun, kullananların yorumlarını görelim ona göre 3-5 ay içinde alırım bunu ben. razore 150 veya strike düşünüyodum. ama sanırım bu tam o 2sinin arasına girip şekliyle etkilemeyi başardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

bu motorun göstergesi çok hoşuma gitti ama. güzel bi hava katmış. sadece sitesinden bakmıstım bu kadar ayrıntılı fotoğraflarını görmemiştim. çok daha hoşuma gitti bu motosiklet. 2500tl ye 2. el motor almayı düşünüyodum, sanırım bu motor 4000tl civarına 0 olarak toplam masrafı tutar ve o 1500tl yi veresim geldi bi anda. biraz kullanıcısı artsın, 2. el piyasası oluşsun, kullananların yorumlarını görelim ona göre 3-5 ay içinde alırım bunu ben. razore 150 veya strike düşünüyodum. ama sanırım bu tam o 2sinin arasına girip şekliyle etkilemeyi başardı.

Kardeş bende aynı durumdayım. Ben de razore vs baktım en mantıklısı ve sağlamı bu bana göre. Normalde ybr filan 2. El bakacaktım milletin çürüklerini tamir ettirmekle uğraşamam diye buna karar verdim. Ben kaç gündür kullananlara ulaşmaya çalışıyorum yorum için. Bi kişi denk geldi o da iyi motor güzel dedi. Benim de bütçe sıkıntılı nakit ilk motorum olacak sigortadan korkuyorum çok çıkma ihtimali yüksek. Ben 1500 nakit kalana kart çekecem masraflar + kask vs dahil. Faceden ekle istersen fikir alışverişi yaparız

facebook..com/ozgurayz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motorun internette tek inceleme videosu var o da fransızca. Motor keeway rk 125 ile aynı. Sadece Keeway yerine rks yazıyorlar. Youtube da keeway rk 125 yaz çıkar. Motor macaristan malı ve keeway üretimi. Türkiyede kuba distrübütörlüğünü yapıyor

• quote:

Motorun internette tek inceleme videosu var o da fransızca. Motor keeway rk 125 ile aynı. Sadece Keeway yerine rks yazıyorlar. Youtube da keeway rk 125 yaz çıkar. Motor macaristan malı ve keeway üretimi. Türkiyede kuba distrübütörlüğünü yapıyor
    rk 125 şiddetle tavsiye ederim çok iyi gerçekten parasına göre harika ötesi.
  • 3180lira?Bedava

Almanya'da 2200€/7400TL

http://www.sandforth-motor-group.de/fahrzeuge/keeway/motorrad-keeway/135-rkv-125.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı motor değil yalnız o farklı bir motor
  • Motoru aldım beyler

• quote:

Motoru aldım beyler

Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.
  • quote:

Motoru aldım beyler

Selamun aleykum, motorun hayırlı olsun ,bizi şu motorla ilgili bilgilendirirmisin, motorun gidişi ,malzeme kalitesi vs. Yani motorla ilgili izlenimlerin nelerdir acaba?

• Smnc kullanıcısına yanıt
    Hem sana cevap olması hem de konuyu ziyaret edecek arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla cevaplayayım:

Ben motoru 15 ağustosta aldım, 3100 liraya. Sigorta yaptırırken piyasaya yeni çıktığı için sigorta firmalarının ekranında çıkmıyor motor ve titanic 150 modeli üzerinden sigortalıyorlar. Sigorta için (yaş 24, Antalya) ziraate ve birkaç sigortaya soruşturmam sonucunda en ucuz 640 liraya anadolu sigortaya yaptırdım. Motorla en uzun 90 gidiş 90 geliş 180 km gittim en uzun şimdiye kadar ve daha 470 km deyim. 500 km de (yarın) rodaj bakımına girip yağ değişecek. Motor dış tip olarak güzel bana göre dandik durmuyor. Malzeme kalitesi iyi, yakıta ne desem yalan rodajda olduğundan 70 i geçmedim o yüzden az yakıyor olabilir (toplam 50 liralık benzin aldım ve 470 km yol gitmişim, daha yarıda ibre) Motor sıfır olduğundan ve alışık olmadığından 70 lerde titreme başlıyor, ybr vs pek sürmediğim için karşılaştıramıyorum ama bakımdan sonra ve motor 90-100 e alışınca geçeceğini tahmin ediyorum. Son olarak bayi arka bagaj demirinin orjinal olarak satılmadığını söyledi, başka modelden uyduracağım sanırım bi sanayide sorup bagaj takacağım. Depo kapağı mavi değil o naylon sadece.

*Motor 5 aşağı vites 1-2-3-4-5 şeklinde aşağı doğru gidiyor ve ekranda vites numarası gözüküyor
    (en güzel özelliği)

Sonuç olarak (ilk izlenimlerim!):
    -Bu fiyata motor oldukça kaliteli diyebilirim (5 binden sonra daha iyi anlaşılır aslında)
    -Yakıtı iyi şimdilik
    -Çekişi iyi gibi )rodajdan dolayı tam gaz veremiyorum şuan
    -Bütçe iyiyse titanic 150 tercih edilebilir (benim bütçe olsaydı onu alacaktım), Paranın tamamını motora bağlamamak gerekiyor sigorta, kask vs onlara da peşin para ayırmak lazım.
    -Bu civarda parası olup 1-2 seneye dökülecek motor almak istemeyenler için ideal

Son olarak resimler

RKS Rk 125
     RKS Rk 125
     RKS Rk 125
     RKS Rk 125
     RKS Rk 125

• oksit07 kullanıcısına yanıt
    Verdiğin cevaplar için teşekkürler hocam. Bende almayı düşünüyorum ,alınca yazarım inşaallah. Allah kazadan beladan korusun

• Hayirli olsun insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E75606366

Hayirli olsun insallah
    Arkadaşlar merhaba.Ben de bu motosikletten almayı düşünüyorum işin açığı ilk baş scooter niyetim vardı.Ama araştırınca kalburüstü scoter fiyatlarını da görünce vaz geçtim.rks nin bu 125 lik motorunda 150 titanic ile kıyaslayınca titreşim olayı nasıldır? Öğrendiğim kadarıyla bu gs alt motor olayı 125 lik olanında da varmış.Merak ettiğim 125 te de balansör mevcut mu.Alıp kullanan arkadaşlar bir de ekstra masrafların aşağı yukarı kaça malolduğunu da yazarlarsa sevinirim.İyi günler...
  • derdevil_84 kullanıcısına yanıt
    Üzerinde balansör vs ibaresi yok, motor 60-70 arası titriyor ama yeni olduğu için, hız artımına alıştıkça motor titreşim azalıyor. Gs alt motor olayı var mı yok mu kimse net birşey söyleyemiyor, ama seramik piston olayı yokmuş bu motorda öyle duydum. Motor daha masraf çıkarmadı 850 km deyim. Motor piyasaya yeni çıktığı için kimse bilemiyor motor sorun çıkarıyor mu, iyi mi kötü mü diye. Ama sana şunu söylim yakıtı iyi motorun. 200 km de 20tl civarı yakıyor. Biraz sapma oldu desen 25 yakar maksimum gayet iyi bence
  • oksit07 kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumların için çok sağol.Dün internetten iletişim için verdikleri telefonu arayıp motoru hakkında bilgi istedim.Konuştuğum kişi beni pek tatmin etmedi ama dediğine göre motorlar kalite olarak aynı düzeyde (150 titanic ile) 125 de gs alt motora sahip sadece cc olarak düşük bir model dedi.Galiba titreşim olayına pek takılmamak gerek.Yamaha YBR sahibi biri de 80 üzeri titremenin olduğunu söylemişti.Ben öğretmenim motoru her gün 2.5 km uzaklıktaki okuluma gidip gelirken kullanacağım.Belki hafta sonları 50, 60 km uzaktaki yerlere gezmeye giderim.Motorun servisini sordum.Tüm Kuba servisleri zaten rks motorlara da bakıyorlarmış.fiyat olarak denizli merkez bayiinden 3100 tl fiyat aldım ama adam ısrarla 150 titanic öneriyor.daha 125 satmamıış galiba hiç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.