Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ROACCUTANE KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
16.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk gün kaşıntı olması normal mi arkadaşlar yoksa psikolojik mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandımda hatırlamıyorum 😀😀 ama yüzün silgi tozu gibi dökülecek ne günlerdi yatarken beline ağrı girecek

• Hocam korkutma şimdiden

• rainicorn kullanıcısına yanıt
    Dudakların çok kötü olacak hametan sürme dışarda çok patlıyor dikkat çekiyor. Onun yerine nemlendirici ruj al ben 7 ay felan nemlendirici rujla gezdim

• Hocam hametan tüylenme yapıyor diyorlar doğru mudur sizce

• O ilaci birakinca bir sure sonra eski haline donecek. Kalici bir cozum degil. O kadar yan etkiyi cektigine degmiyor

• NamelessNick kullanıcısına yanıt
    Saçmalama en az 6 ay kullanacak ve en fazla ayda 1 sivilcesi çıkar oda 30 saate geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainicorn

Hocam hametan tüylenme yapıyor diyorlar doğru mudur sizce
    Bi zararı yok bu arada saçların hiç yağlanmayacak bu sireç içerisinde hayırlı olsun 😀😀
  • rainicorn kullanıcısına yanıt
    Bi zararı yok bu arada saçların hiç yağlanmayacak bu süreç içerisinde hayırlı olsun 😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanönal38

Saçmalama en az 6 ay kullanacak ve en fazla ayda 1 sivilcesi çıkar oda 30 saate geçer

Zeki arkadasim, ilaci kullandigin surede sivilce sorunu yasamiyorsun ama biraktiginda ilacin etkisi de vucuttan gecmeye baslayacak. Derideki kuruluk gidecek ve engellenen yag bezleri tekrar calismaya baslayacak. Kalici bir cozum degil bu ilac. Istersen 1 yil kullan

• Hocam kuzenim kullandı sivilcesi tek tük çıkıyor artık ayda bir iki tane

• Kaşıntı oluyodu bende de hocam doğal. Dudak için blistex medplus al

• Kaşıntı hatırlamıyorum ama yanlış zaman seçmişsin hocam sanki yazın sıcağında çekilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

quote:

Zeki arkadasim, ilaci kullandigin surede sivilce sorunu yasamiyorsun ama biraktiginda ilacin etkisi de vucuttan gecmeye baslayacak. Derideki kuruluk gidecek ve engellenen yag bezleri tekrar calismaya baslayacak. Kalici bir cozum degil bu ilac. Istersen 1 yil kullan

tam tersi birader ne bicim salliyorsun sen oyle? kullandigin surece sivilce kusarsin ozellikle 2., 3. ay sivilce kusarsin. tedavin bittikten sonra sivilce sorunun ortadan kalkar. bilginiz yok sallamayin

• Hametan kullanınca millet "parlatıcı mı kullanıyorsun" diye soruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneşe çıkma iz falan kalır dikkat et(zaten doktorlar söylemiştir sana)
    blistex medplus al dudakların için
    vücudunda egzama tarzı kuruluktan yaralar çıkabilir onun için excipial lipo tavsiye edilir.
    Güneş kremi kullan dışarı çıkınca
    kaşıntıya gelecek olursak normaldir geçmiş olsun
  • quote:

Kullandımda hatırlamıyorum 😀😀 ama yüzün silgi tozu gibi dökülecek ne günlerdi yatarken beline ağrı girecek

Hocam bel ağrın ne kadar sürede geçmişti?

• Bende kullanıyorum, yazın sıcağında 5. aya gireceğim. Önerilerimi dikkatlice dinle.

1. Her akşam ve sabah uyanırken, her gün dudağına doktorun verdiği nemlendiriciyi süreceksin, ben Hametan kullanıyorum.

2. Yüzüne bu nemlendirici ilaci sürersen aşırı derece de parlatıyor, bunun yerine yüzü parlatmayan nemlendiriciler var, Nivea'nın böğürtlenli nemlendiricisini kullanıyorum. (Bu sadece dışarı çıkarken) Hametan çok etkili ama yüzü parlattığı için sadece gece yatarken uyguluyorum.

3. Her gece yatmadan önce yüzünün her bölgesine (göz altı, ve kaş arası hariç) nemlendirici sür. Onun üzerine de sivilce ilaci. (Hafif tüylenmeler olacak bu doğru, ama bir daha bu durumu yaşasam düşünmeden kullanırım bu ilaci. Hafif tüylenme nedir ki?)

4. Göz altı için mutlaka bir çözüm bul. Ben göz altına erkenden sürmeyip pişman oldum. Göz altlarin kuruyacak Costor yağı ve Badem yağı sürüyorum mükemmel ikili, fiyatı 19 tl toplam. Önce koluna sür bundan ilk gün, bak bakalım alerjin var mı. Yoksa her gün yatmadan önce göz altına sür, yoksa bir kuruluk olur ve göz altlarin çöker.

5. Yazın sıcağında ola ki gözlerin kızarır ve kaşınırsa doktora git göz damlası verecek, günde 2 damla yeterli olacak.

6. Bu maddeyi can kulağıyla dinle ve uygula. Günde en az 4.5 litre - 5 litre su mutlaka iç. Bütün yan etkilerini azaltıyor. Su bu işin en mükemmel çaresi.

7. Yorumları aldırma, çoğu bir şey bilmiyor. Benim gibi kimse araştırmamıştır bunları. Sonunda ilaci erkenden kullanmadığına pişman olacaksın. Yüzün de hiç sivilce kalmayacak, ilaç bitiminden aylar sonra normal kişiler gibi yüzünde tek tük sivilce çıkar, geçer.

Arkadaşım son olarak yüzünü bol bol yıka, ve havluyla değil de havlu kağıtla kurutmaya özen göster.

Ben günde 40mg alıyorum, 8 ay kullanacağım...

Ayrıca bu bilgileri hiç bir yerde bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 25 Haziran 2017; 16:22:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

quote:

tam tersi birader ne bicim salliyorsun sen oyle? kullandigin surece sivilce kusarsin ozellikle 2., 3. ay sivilce kusarsin. tedavin bittikten sonra sivilce sorunun ortadan kalkar. bilginiz yok sallamayin

Keske insanlar cevap verecegi yaziyi iyi bi okuyup anlasa, sonra da dusunerek cevap verse. Bunlar bana cildiye doktorunun bozzat soyledikleri. Ben de kullanfldim 6 ay ve ilk haftadan itibaren tek bir sivilce cikmadi ve ilaci biraktintan 1 hafta sonra eskisi gibi oldu. Haa herkeste boyle degil. Ilaci kullanip 1-1.5 yil sivilcesiz gecirenler var ama sonrasinda ilacin etkisi kayboluyor ve tekrar sibilcelenme basliyor. Sen bunu 2500 lu yillardan gelen mucizevi bir ilac saniyorsun herhalde. Ilac karacigere baski yaparak yag bezlerinin calismasini engeller. Ilaci birakirsan vucut eski haline donmeye baslar. Bunun suresi kisiye gore degisir ama KALICI BIR COZUM DEGILDIR

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Kalkmasının nedeni zaten yağ bezlerinin çalışmayı durdurması. İlaç bittiği anda eskisi gibi yağlanma devam ediyor bu bir gerçek. Yağlı bir cildiniz yokken kullanırsanız anlayamazsınız. Bizzat kullanmış ve bıraktıktan sonra hala fazla sivilce çıkan biri olarak söylüyorum bunları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.