Şimdi Ara

Roaccutane / Sivilceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 18 üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 6 ay sonra şehir değiştirip farklı bir ilde yaşayacağım.
    Yüzümde yaklaşık 2 senedir sivilceler var hep rahatsızdım tetradox kullandım biraz azalmıştı falan ama şu 5 aydır yüzümde özellikle yanak bölgesi çok pembe yarı olgun yara gibi geçmeyen sivilceler ile dolu. Cildiyeye gittim karışım yazdı pek kullanmadım sonra biraz iyileşme olmuştu o yüzden rahatsız olmuyordum. Ama iste bu 6 aydır sivilcelerim çok fazla sarışın mavi gozluyum beyaz tenliyim görüntüyü cok bozuyor.
    Cildiyeye gittim bugün farklı bir hastahane roaccutane yazacaktı o denli çok sivilcem var fakat ben tek bobrekliyim 9 yaşında operasyon geçirdim up darlık sonucu böbrek alındı ve diğerinde de darlık var ama minimal büyümüyor o darlık zararsız dediler. Roaccutane yazamadı yine o karışımdan verdi, sizce roaccutane başlamalı mıyım üniversite ye sivilceli girersem hiç düzgün bir sosyal hayata sahip olabileceğimi sanmıyorum öte yandan böbreği kaybetme riski var Nefroloji uzmanına danışıp uygun görürse başlamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ilac bobrege sakincali mi

• Sanırım evet belli olmuyormuş

• Değmez hocam. Dr ne derse onu yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roaccutane yan etkileri de çok fazla, başlamıyorum. Şuan sivilcelerim baya azaldı doktorun yazdığı kremleri düzenli kullandığımdan dolayı ve benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için Imex kremi öneririm. Fondotenli ve sivilceyi geçirme özelliği var doktorunuzdan isterseniz reçetenize ekler veya eczaneden alabiliyor musunuz bilmiyorum. Ben çok memnunum 1 haftada gözle görülür bir değişim oldu. Tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilceler için Azitro hap
    12 yıl önce açıldı
    Yüzüm kepekleniyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.