Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (480. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.289
Cevap
104
Favori
2.435.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 16:57:3 >
  • mumurta34 M kullanıcısına yanıt
    Hormon testi yaptırmış miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noblese.oblige N kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntım yok. Kan - karaciğer - hormon. Acaba mekanik zarar mı veriyorum kimse de çözüm bulamadı. Roaccutane bu kadar hızlı relapse etmemesi gerekn bir ilaç .
    Aynen oyle bu kadar agresif olmaması lazımdı. Bilemiyorum kardes farkli doktorlara da gitmissin ama bence senin durumunda daha kapsamli bir muayene-degerlendirme yapmak gerekir sadece sivilce olmayabilir mi sorun? Eşlik eden baska bi durum olabilir cildinde doktora bu durumu söyledin mi bisey yapmadı mi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblese.oblige -- 3 Kasım 2016; 1:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumurta34

8 ayda 75kg biri olarak kg başına 157 mg kullandım. min 120 max 150 biliyorsunuz. fakat bir iyi bir kötü oluyor yüzüm. biteli 10 gün oldu ve şu an rezalet.

http://oi68.tinypic.com/8wxdlh.jpg bu da resmi.

çok uğraştım sivilce sorunumla. tam 6 doktora gittim roaccutane süresinde. hepsi "devam devam düzelcek" dedi. Ben nemlendirici yüzünden yanıyormuşum gidip kendim şansa bepanthol aldım da düzeldi az çok. Sonra bebek poposu gibi oldu. Ama bırakınxa aynı şekilde devam.

Artık yoruldum. Bu neden olur. Sinir - stres demeyin. Stres sebum arttırıp yağ yapar. Ben kuruluktan ölücem ilaç hala kanımda.

Kuruluktan da demeyin hala nemlendiriyorum. Tek olasılığı kir veya nemlendirici birikip gözeneği kapatıyor diyeceğim fakat tüm yüzüme sürüyorum bazı yerlerde çıkıyor.

Şampuan değiştirdim - ılık sıcak su soğuk su hepsini denedim. Salçaydı süttü yumurtaydı uzak kaldım. Bitki çaylaqrını denedim. Uykusuzluk yerine daha çok uyumayı denedim. Sigarayı bıraktım.

yok. tüm parametleri tüm ihtimalleri denedim.

Aşamadım.

Yok mu çözümü olan artık? Bıktım.

DHEA-S ve testosteron seviyelerin nasıl?
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    onları bilmiyorum. ama trigilesrt yüksekti 250 falan. ama 350 den düşmüştü 250lere
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    tirigilesrit yüksekti 300e çıkmıştı ama iniodu.

bir de 2 gündür vizelere sabahlıyorum çok uykusuzum ondan mı acaba? Uyksuuz kalınca neden böyle oluyor suratım milletin olmuo
    Kardes bence sen burda bir cozum aramak yerine iyi bir doktora gidip adamakıllı görün şikayetlerini söyle yaşadığın normal bir durum değil cunku acutane tedavi sonrasi için, primerden degerlendirilmen gerekiyor.

Hormon testini coktan yaptırman gerekirdi böyle bir durumda, tavsiyem endokrine de uğra. Geçmiş olsun.

silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 16:57:55 >
  • quote:

Evet bu sabah doktora gittim.

baltalimanına gittim. ilacı bırakana kadar muhteşemdi bıraktım böyle oldu dedim. sohbet ettik ve "anaaa sen bittikten sonra da bepanthol mu sürdün" dedi. "oğlum o kupkuruyken sürülür şimdi yüzün yavaştan yağlanmaya başlıyor gidip bir de yağlı yağlı bepanthol sürmüşsün, dedi. nilera okyanus sabunu verdi ama bu da beni şaşırttı.üstünde yağlı ciltler için yazıyor ama yüzüm kuru. bir de sivilcelere benzalin verdi. bu da şaşırttı. çünkü o da aşırı kurutan bir ilaç biliyorsunuz.

neden böyle çok şaşırtıcı 2 ilaç verdi?

Al işte bir doktor müsvettesi daha.
    DOKTORUN HİÇBİR FİKRİ YOK, İLAÇTAN SONRA NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU BİLMİYOR. SANA SÖYLEDİĞİ ŞEYLER BAŞTAN SAVMA, EZBERE.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın bepanthol böle yaptı dedi. roaccutan devam ederken sürülür ama bitince de sürersen sana fazla yağ yapar dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kadın bepanthol böle yaptı dedi. roaccutan devam ederken sürülür ama bitince de sürersen sana fazla yağ yapar dedi

Yaw allasen bepantholle ne alakası var.. Bişey söylemesi gerekiyor, bunu uydurmuş işte. Bepanthol'den bahsetmesen ne diyecekti acaba?
    Trigliseritin 300 olmuş bu yaşta, hala bepanthen hım mık diyor bu doktor müsvettesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim triglesrt roaccutane kullanırken artıyor bu normal. kadın açıkladı güzel güzel. bepanthol yağlı. cildin yağlı. onu tedavi sürerken yapacaktın dedi.

bepantholle ne alakası var derken cidden anlamadım. yüze sürülen bir ilaç alakası olabilir ğek tabii.

• Eklem ağrıları ilaç bittikten kaç ay sonra geçiyor ? Günlük hayatta problem yok ama dengesiz sıçrayınca ya da ağır kilolar altına girince belim ağrı yapıyor.

Benzalin ve benzerleri normal şartlarda roacc tedavisi başlamadan önce oral antibiyotikle birlikte verilir ki eğer etkili olursa aylar sürecek su tedaviye baslanmasin bos yere diye.. sivilceler tekrar ettigi için kurutma amaçlı vermis ikisini belli ki faydasını gorursun umarim.

Bepantholun böyle bir etki yapacağını sanmıyorum, normalde de kullanilan bir krem çünkü. Ve tedavi bittikten 3 ay sonrasina kadar etkileri devam ediyo minimal duzeyde, cilt zaten kuru bepanthol iyi bile gelir. Bence endokrine de görün.

• 3 aya kadar etkisi devam edebiliyo eğer fazla ağrınız oluyorsa ilaci kullandiginiz zamanlardaki gibi egzersizden ağır işten kaçınmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblese.oblige -- 5 Kasım 2016; 2:57:54 >
    Ben de tam olarak öyle düşünüyorum.

Yüzüm yağlı olamaz ki aşırı kuru daha 10 gün önce bitti ilaç. Verdiği sabun da kurutuyor. Benzamycin zaten kurutuyor. Ve o bepanthol aşırı düzeltmişti kullanırken mahvedemez ki.

ya bana yalan söyledi geçiştirdi ya da bir şeyler biliyor.

az da onun dediğini yapalım bakalım.
    Doktor konusunda şanssızsın. Bunlari kullanırken tahriş hissi olursa direkt bırakmanı öneririm zaten yeni bitmis tedavin cildi çok zorlamamak lazım. Endokrin isini de ihmal etme derim ..

• Tam liseli.avi konusu

4 yıl kadar önce ben de kullandım 5 ay boyunca.
    Sizi biraz daha asabi yapar, bel ağrılarınız olur, dudaklarınız kuruluktan can çekişir, doğrudur.
    İntihar ve iktidarsızlık kısımlarına katılmıyorum, aynen devam edersiniz

Tek bir şeyi garanti edebilirim ama kendi tecrübemden, gerçekten tedavi sonunda suratınızda tek bir sivilce kalmaz.
    Bebek poposu gibi oluyor olayı yalan, eğer tedaviden önce çok oynadıysanız suratınızla ve izler, kızarıklıklar bıraktıysanız onlar aynen kalıyor.
    Sivilce problemi bir daha yaşamıyorsunuz diyenlere de inanmayın, ayda yılda bir size yine uğrarlar ama o kadarı herkese oluyor zaten stres filan düşünürsek.

Kullanmakta çekince yaşamayın. Özellikle lisedeki arkadaşlar, sivilceler büyük özgüven problemi yapar, çabucak kurtulun hepsinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblese.oblige

3 aya kadar etkisi devam edebiliyo eğer fazla ağrınız oluyorsa ilaci kullandiginiz zamanlardaki gibi egzersizden ağır işten kaçınmaya çalışın

Umarım öyle bir durum olmaz. 3-5 ay sonra bile olsa eskiye dönmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.