bu gün haberlerde dinledim adamın 3 kadından 5 çocuğu varmış.2 tanesi ilk karısından 3 tanesi de sonraki iki sevgilisindenmiş. eee artık burdada bi 5 tane yapar
hocam senin carlosun eksi yönlerini söylemeye ne hakkın var.. carlosu tartışmak senin ne haddine..carlos tartışılırmı hiç..
anlayan anladı..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
hocam senin carlosun eksi yönlerini söylemeye ne hakkın var.. carlosu tartışmak senin ne haddine..carlos tartışılırmı hiç..
anlayan anladı..
arkadaşım ben kesinlikle bu futbolcuyu eleştirmiyorum aksine bu futbolcunun çok iyi transfer olduğundan yanayım.ben sadece bu yazıda sizle ilginç bulduğum bir detayı paylaşmak istedim
Oleyyy işin boku çıkmaya başlamış.
aynen abi yok karlosun baldırı bukadar aleti şukadar testisleri deve kuşu yumurtası kadar
bu gün haberlerde dinledim adamın 3 kadından 5 çocuğu varmış.2 tanesi ilk karısından 3 tanesi de sonraki iki sevgilisindenmiş. eee artık burdada bi 5 tane yapar
SANANE YA ADAMIN ÖZEL HAYATINDAN CARLOSUN BİZE ÖZEL HAYATI DEĞİL TOPA VURUŞU İLGİLENDİRİR
quote:
Orjinalden alıntı: Fabrequaz
aynen abi yok karlosun baldırı bukadar aleti şukadar testisleri deve kuşu yumurtası kadar
LÜTFEN ŞAMPİYONUMUZUN İSMİNİ YANLIŞSIZ DÜZGÜN YAZALIM
quote:
Orjinalden alıntı: Fabrequaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme