Robin Abi Sen Mükemmel Bir İnsandın

-
-
Çok severim bu adamı yarın izleyeyim bari lan baba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzle lan baba hatta ss at izlerken
çok sevdiğim biriydi. bisiklet sever biriydi.
bi yerde okumuştum, öldüğü sırada sanırım 3 kadına nafaka veriyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzledin gi?
LGBT camiasının büyük destekçisiydi.
-
İzleyemedim knk hortlatacağım konuyu izleyince
Kafir biri için " mekanı cennet olsun" kısmından sonrakileri okumadım...
-
öldüğü zaman cebinden kuran çıkmış, son zamanlarda gazze davasının en büyük destekçilerindendi. kafir batı medyası saklıyor
-
Kafir olmasıyla bilinen insanların, müslüman oldukları zaman bunları tüm dünyaya, kamuoyuna bildirmeleri, ilan etmeleri gerekiyor . Aksi durumda bunların müslüman olduklarına hüsnü zan edilmez, kafir olarak bilinirler...
-
Sen kimsin ki insanları yargılıyorsun LAN?
Hadsizlik edepsizlik etme Allah mısın sen?
Nereye takılıyorsun, kimlerle görüşüyorsun, kimin suyuna gidiyorsun, hangi zındığın kitabından sayfalar karıştırıyorsun bilmiyorum amma biri veya birileri seni çok fena kandırıp beynini yıkamış... Damarına basıldığında bir kafir için edebini bozup, haddini aşıp LAN diyebilecek kadar da ileri gidebiliyormuşsun demek ki... Dinine bağlı müslüman forum üyeleri bir kafir için gayrete gelip de haddini nasıl aşıp maskenin düştüğünü not ettiler ve senin hakiki yüzünü görmüş oldular..
Burda kendi kafama göre, yorumuma göre yazmıyor, konuşmuyorum. Din, nakil dinidir. Nakli esas alır. Nakli esas alan abad olur, kendinden söyleyen ise rezil olur sözünü asla unutma! Sen zaten eline bir din kitabu açıp okusaydın, yukardaki saçmalamayı asla yapamazdın. Sandırım eline kitap almadan, okumadan, araştırmadan kendi kafana göre konuştuğun tek konu, din olsa gerek...
Senin gibi din cahilleri daha önce de vardı ve bundan sonra da maalesef olmaya devam edecekler. Bak şu sayfada, tam da senin kafada olan birisinin sorduğu bir soruya cevap var:
Kâfirler Cehenneme gider
Sual: Bazı kimseler, ateist, Budist, ateşperest, Hristiyan ve Yahudi Cennete girer diyorlar. Bunlar kâfir değil mi? Kâfir Cehenneme girmeyecek mi?
CEVAP
Bir hoca da, yukarıda bildirilen kâfirlerin hepsinin Cehennemlik olduğunu anlatınca, esnaftan birkaç kişi geliyor, (Hocam biz sizin görüşünüze katılmıyoruz. Kâfirlerin de Cennete gireceğini bildiren başka hocalar vardır) diyorlar. Hoca, (Bu benim kendi görüşüm değildir, zaten hiç kimsenin kendi görüşü dinde senet olmaz. Bu Allahü teâlânın, Kur’an-ı kerimde açıkça bildirdiği bir hükmüdür) diyor. Ama onlar, (Allah’ın açık bir hükmü olsa hiç öteki hocalar böyle söyler mi) diye itirazlarına devam ediyorlar. Onun için kâfirleri bile Cennete koymaya çalışanlara cevap olması için bu yazıyı yazmak zorunda kaldık.
Dinimizde dört delil var. Bunlardan kıyas-ı fukahayı ve icma-i ümmeti kaldırmaya çalışıyorlardı, sadece Kitap ve sünnet diyorlardı, son zamanlarda, Sünneti de devreden çıkarmaya çalıştılar. Sadece Kitap [Kur’an] kalmıştı. Demek şimdi Kur’an-ı kerime olan itimadı da sarsmaya çalışıyorlar.
Müslüman olmayan herkesin ebedi Cehennemlik olacağı hükmü, bizim görüşümüz değil, yüce Allah’ın kesin emridir, âyet ve hadislerle sabittir. Bunu inkâr eden Müslüman kâfir olur. Bu konuda yüzden fazla âyet vardır. Birkaçının meali şöyledir:
(Elbette, ehl-i kitaptan [Yahudi ve Hristiyan] olsun, müşriklerden olsun bütün kâfirler Cehennem ateşindedir, orada ebedi kalırlar. Onlar yaratıkların en kötüsüdür.) [Beyyine 6]
(Kâfirler için hazırlanmış olan ateşten sakının!) [Al-i İmran 131]
(Allah’a ve Resulüne karşı isyan edip sınırlarını [dinin hükümlerini] aşanı Allah ebedi kalacağı bir ateşe sokar.) [Nisa 14]
(Resule karşı gelip, müminlerin yolundan başka bir yola gideni, o yönde bırakır ve Cehenneme sokarız; orası ne kötü bir yerdir.) [Nisa 115]
(Allah, Meryem oğlu Mesîh’tir diyenler kâfir olmuştur. Allah, kendine ortak koşana Cenneti haram kılar; artık onun yeri ateştir ve zalimler için yardımcı yoktur.) [Maide 72]
([Allah, Şeytana] dedi ki: Yerilmiş ve rahmetten kovulmuş olarak, oradan çık, defol; and olsun ki sana uyanları ve sizin hepinizi Cehenneme dolduracağım.) [Araf 18]
(Kâfirlerin akıbeti ateştir.) [Rad 35]
(İçinde ebedî kalacağınız Cehenneme girin! Kibirlenenlerin yeri ne kötüdür.) [Nahl 29]
(Biz, Cehennemi kâfirler için bir zindan yaptık.) [İsra 8]
(Tartıları hafif gelip hüsrana uğrayanlar, Cehennemde ebedi kalır.) [Müminun 103]
(Allah’a ve Resûlüne inanmayan o kâfirler için çılgın bir ateş hazırladık.) [Fetih 13]
(Ey Nebi, kâfirlerle [silahla] ve münafıklarla [öğütle, delille, belgeyle] cihad et, [öğüt de kâr etmezse] onlara sert davran! Onların gidecekleri Cehennem, ne kötü yerdir.) [Tevbe 73, Tahrim 9]
(Cehennem, tagutları [kâfirleri] bekleyen yerdir.) [Nebe 21-22]
(Facirler [kâfirler] Cehennemdedir.) [İnfitar 14]
(Kâfirlere Cehennem ateşi vardır. Öldürülmezler ki ölsünler [de kurtulsunlar] Cehennem azabı da hafifletilmez. İşte biz, küfürde ileri gideni böyle cezalandırırız.) [Fatır 36]
-
Güzel bi blok ile bu arkadaşı ugurladim tum forum ahalisine aynini tavsiye ederim ozur dileyecegine hala bir şeyler anlatıyor
Hamza Hamzaoğlu
-
Aynı blok ile ben de kendisini kara listeye aldım. Bunun maskesi düştü, herşey ifşa olsu. Bir kafir için nasıl gayrete gelip cellalendiğini tüm forum gördü. Dinini seven kayıran insan buna kayıtsız kalmaz ve bu forum üyesini bloklayarak cezalandırır...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X