< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Roborock s5 max
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Birisi haritayı silip tekrar haritalandırmayı deneyin demişti. Bu fikri denemeyi planlıyorum.
Belki işe yarar
Çok güzel bir laf var
"Çalışıyorsa güncelleme"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaaba roborock s5 max kullanıyorum ama bugun odaalrı karıstırmaya basladı oturma odası deyınce mutfaga gıdıyor tam temızlemeden donuyor nası duzeltebılırım bu durumu her oda ıcın aynı odalar karıstırıyor salonu cocuk odası goruyor
-
Selamlar, bende yaşadım bu durumu. Normal bakım için temizledikten sonra Dock'a gönderirken kendini arka odada görmeye başladı. Durdur/gönder yaptım defalarca. Sonra halen daha kendini arka odada görünce açma/kapama tuşuna uzun süre basılı tutup kapattım. Tekrar açtığımda "positioning" dedikten konumunu düzgün bir şekilde algıladı. Fakat eski haritaya güncelleme yaptı kendince, sanki odanın devamı varmış gibi ekledi. Geri yükle diyince silmiyor haritayı. Bende karışmadım sonrasında. Çünkü orada engel olduğundan dolayı sorun teşkil etmiyor benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 16 Ağustos 2021; 0:4:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X