Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eiskent , eiskent , ilker1041 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59.092
Cevap
1.409
Favori
2.435.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irobottr

Sayın Celebic,

7XX seilerimizden 760 önümüzdeki ay, 770 ve 790 ise ürün lansmanı ile birlikte eylül ayı içerisinde Türk tüketicisinin beğenisine sunulacaktır.
    Mevcut serilere denk gelen ürünlerde ciddi fiyat farklılıkları olacağını düşünmüyoruz. Robotlarımız, her zaman olduğu gibi, Avrupa ile aynı fiyatlardan satılacaktır.

Saygılarımızla,

avrupadaki fiyat derken; amazon.com da 780 nin fiyatı 600 dolar. aynı fiyat mı olacak?
  • merhaba,

Dolar fiyatı verdiğinize göre sanırım ABD fiyatlarından bahsediyorsunuz. iRobot.com sitesinde de iRobot 780 modelimizin fiyatı 599.99 USd şeklindedir.
    Bu fiyat Avrupa ve ülkemiz için geçerli değildir. 780 ürünümüzün fiyatı iRobot 581 kodlu robotumuzla paralel olacaktır.
    Avrupa ve ABD içerik, garanti süresi ve programları farklıdır.
    Saygılarımızla,
  • quote:

780 ürünümüzün fiyatı iRobot 581 kodlu robotumuzla paralel olacaktır.

Merhaba, ben de bir 780 videosu ekleyeyim dedim(daha önce eklendi mi bilmiyorum, tembellik ettim bakmadım), işin doğrusu videoda elde edilen sonuç oldukça iyi, 780 bence de düşünülebilecek bir model tabi fiyat gerçekten makul seviyede olursa.

robotsaldetalleyoutube
    iRobot Roomba 780: eficiencia de limpieza
    http://www.youtube.com/watch?v=XE7GQFEbeL8

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpaydinalp

Bugun robot docka girerken bi sag bi sol manevra yapti tam otumasina ragmen dockun icinde arayistaydi geri cektim uzaga koydum bir daha baslattim yine ayni dedim heralde dock un uzerinde elektrik temas eden yerlerde bisey var bir baktim ki sag fircanin degdigi sarj yuvasi berbat olmus pislikten surekli firca ordan gectigi icin tuy muy kapatmis ustunu sildim sonra robot tik diye yine oturdu dock a. Diyicegim sudur ki irobot firmasina bu sarj bolumunu fircanin capindan uzak biraz daha ortaya koysalar tertemiz kalicak sarja oturdugu kisim. Cunku soltaraf parliyor temizlikten diger taraf berbat bunu. Kirlenmeside dock a oturmada sikinti yapiyor

Aşağıdaki videoda 18.30 dan itibaren 700 serileri için temizlik bilgilerini veriyor, sizdekinde de benzer konular olacaktır, bir göz atmakta fayda olabilir.

Witt A/Syoutube
    Roomba® 700 series: Getting started
    http://www.youtube.com/watch?v=2hpnBhMUFds&feature=related

• Merhaba,

Video için çok teşekkürler.
    Bu ve benzeri videoları youtube.com/irobotturkiye veya facebook.com/irobotturkiye adreslerinden takip edebilirsiniz.
    İlginize ve katkılarınıza çok teşekkürler..
  • Arkadaşlar, ben de dahil, robot süpürge kullanıcılarının tercih ettiği kullanım şekilleri ağırlıkla iki başlık altında toplanıyor, ya tüm evi hazırlayıp cihazı salıvermek, ya da kapısını kapatıp oda oda çalıştırmak şeklinde, elde edilen fayda da normal süpürge ile evi bir dahaki temizlemeye kadar geçen süreyi uzatması (ki birçok kişi buna gerek de duymuyor).

Bizim evde de bazı hassasiyetlerden dolayı normal süpürge hala kullanımda, ve gerçekten de robot kullanımı, standart süpürge ile temizleme süresini uzatıyor. Ancak bizimki gibi temizliğin çok sık yapıldığı evlerde cihazın bir faydasını daha gördüm zaman içinde. Şöyle ki, o an evde az kullanılan (salon gibi) veya yeni temizlenmiş veya henüz çok kirlenmediğini düşündüğünüz odalar varsa, normal süpürge ile eve giriştiğiniz zaman o odalara robotu atıveriyorsunuz, ki bu bizde salon olur genellikle, böylece genel temizlik esnasında bir veya iki oda ile hiç uğraşmadığınızdan normal süpürge ile süpürme işi doğal olarak daha kısa sürüyor. Bir odanın eksik olmasının anlamını süpürge ile arası iyi olanlar eminim daha iyi anlayacaktır, robot süpürgelerin bu avantajından ilk bakışta göze çarpmadığı için de pek bahsedilmez, paylaşmak istedim.

• Sayın forum üyeleri,
    iRobot ürünlerindeki bayram kampanyasının son günleri.. Hem vadeler uzadı, hem de fiyatlar düştü. Kaçırmayın!
    www.hepsirobot.com sitemizi ziyaret ediniz.
  • 1325 liradan 1299 liraya indirmişsiniz. Günler süren titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu hemen belli eden bir indirim miktarı. Kutlarım.
  • Yaklaşık 6 ay önce kadar Samsung Navibot aldım 800 TL'ye. Oldukça da memnunum. Yalnız yaşayan biriyim, sabahları çıkarken çalıştırıyorum, işten dönene kadar erişebildiği heryere girip ortalığın tozunu alıyor. Boşyere dolaşmadığı da haznesinde biriken tozlardan falan belli oluyor. Bir de becerip örümcekleri toplayabilse çok iyi olur da o kadarı da hayal olur artık. Hem manuel, hem otomatik kullanımı oldukça pratik. Çalışma zamanını da ayarlayıp evde yokken çalışmasını sağlamak gerçekten çok güzel. Döndüğümde yuvasında uyurken buluyorum kendisini.

Karar verip alana kadar çok inceleme okudum, youtube den karşılaştırma videoları seyrettim. Bence irobot ile arasında çok da büyük bir fark yok ve daha fazla para ödemenin gereksiz olduğuna karar verdim. Bu yüzden de tercihimi Samsung'dan yana kullandım. Şu anda doğru bir karar verdiğimi de düşünüyorum. Tabi tercih meselesi bu, isteyen istediği markayı alıp kullanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirakuza

1325 liradan 1299 liraya indirmişsiniz. Günler süren titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu hemen belli eden bir indirim miktarı. Kutlarım.

• Amerikadan irobot/roomba 770 aldik, cok memnunuz tavsiye ederim. Voltaj konusunu takmayin, mahalle elektrikcisi 5 dakikada halletti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Amerikadan irobot/roomba 770 aldik, cok memnunuz tavsiye ederim. Voltaj konusunu takmayin, mahalle elektrikcisi 5 dakikada halletti.

Bende irobot'un fiyatını bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

Hocam bizzat mı aldınız yoksa biri mi alıp size gönderdi? Aldığınız yerin internetten satışı var mı ve ne kadara aldınız?
  • Sayın Dunyao,

Eğer bir 110/220 adaptör ile kullanıyorsanız, herhangi bir olağandışı ısınmaya karşı dikkatli olmanızı öneririz.
    ABD ve Kanada'da satılan iRobot ürünleri hem voltaj hem de frekans kontrolü yaparlar ve bir süre sonra hata vermeye başlama ihtimalleri oldukça yüksektir.
    İyi günlerde kullanınız.
  • Uyariniza tesekkur ederim, 2 aydir kullaniyoruz, sorun yok, olmaz da umarim, yedek filtre ve fircalarini sizden tedarik edebilecek miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Amerikadan irobot/roomba 770 aldik, cok memnunuz tavsiye ederim. Voltaj konusunu takmayin, mahalle elektrikcisi 5 dakikada halletti.

Bende irobot'un fiyatını bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

Hocam bizzat mı aldınız yoksa biri mi alıp size gönderdi? Aldığınız yerin internetten satışı var mı ve ne kadara aldınız?

Pm atiyorum

• quote:

770 modelimizin orijinal ambalajında yedek fırça ve filtreler olması gerekiyor. Normal şartlarda en az bir sene yedek parça ihtiyacınız olmayacaktır. Ama her şekilde 700 serilerine ait tüm yedek parçaları Eylül ayının sonundan itibarenwww.hepsirobot.com sitemizden temin edebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

Evet paketten cikti, 6 ayda bir filtre degistitirseniz iyi olur dediler, o yuzden sordum, tesekkurler, merak eden varsa 770 modeli cok iyi, topladigi toz, kil, sac, kedi tuyunu gorunce cok sasirdik dogrusu. Irobot iyi bildigim bir konu, islak temizlik yapan rakibi minti de dusunduk ama roombada karar kildik

• quote:

quote:

770 modelimizin orijinal ambalajında yedek fırça ve filtreler olması gerekiyor. Normal şartlarda en az bir sene yedek parça ihtiyacınız olmayacaktır. Ama her şekilde 700 serilerine ait tüm yedek parçaları Eylül ayının sonundan itibarenwww.hepsirobot.com sitemizden temin edebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

Evet paketten cikti, 6 ayda bir filtre degistitirseniz iyi olur dediler, o yuzden sordum, tesekkurler, merak eden varsa 770 modeli cok iyi, topladigi toz, kil, sac, kedi tuyunu gorunce cok sasirdik dogrusu. Irobot iyi bildigim bir konu, islak temizlik yapan rakibi minti de dusunduk ama roombada karar kildik

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. 7XX serisinde 770 - 80 ve 90 var. Bunların arasındaki farklar neler acaba?

Bu soruya @irobottr'de cevap verirse memnun olurum.

• Sagol celebic hocam

790 duymadim ama 780 100 dolar daha pahali, daha gelismis bir mapping sistemi var diye biliyorum (ki buna ihtiyacim yoktu) irobottr daha iyi aydinlatir tabi

• Celebic Yarbayım, tabii ki bilgi vereyim.

700 serisi 4 adet ana robottan oluşuyor: R760, R770, R780 ve özel seri R790.
    R760 ve R770 arasında aksesuar farkı var, rastlantısal mantık ile dolaşan ve piyasadaki rakiplerinden çok daha üstün bir alan kapsayan robotlarımız. (R564, R581, R6xx, R760 ve R770 ortalama %82-84 mekan dolaşma oranına sahip. En iyi rakibimiz %67de kalıyor - Samsung)
    R780 haritalama yeteneğine haiz bir robotumuz.
    Özel seri R790 ise çok geniş alanları temizleyebilen (250m2+), ekan tarama ortalaması %92nin üzerinde olan bir robot. İlerde yazılım güncelleme ile ses komutlarını kabul edebilecek bir robot olacak. Ülkemizdeki satış fiyatı R625pro seviyesinde olacak.
    İlginize çok teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
  • Dostum oncelikle bu yazi icin vakit ayirmaniz bile tadire sayan. Verdiginiz bilgilerde olasi alicilara yardimci olacaktir.

Bu sayfa irobotun sayfasi gibi olmus demissiniz haklisiniz cunku diger markalardan buraya pek ilgi gosteren olmamis. Keske Samsung veya varsa baska markalardan da yetkilieri gelse bize faydali olur. Bu nedenle tek irobot burada diye ona yuklenmek dogru degil. Bence Samsung'tan yetkililerin niye burada olmadiklarini sorgulamak lazim...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.